تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 77 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بله درسته ، توی بقیه زمینه ها مثل عطر و ادکلن و حتی پوشاک اصلا خریدشون ریسک هست . اینها باید حضوری خریداری بشن .

دیجی کالا در زمینه کالای دیجیتال عالی عمل میکنه .

2. 2 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض اشتباه خرید از دیجی کالا

دوست عزیز اگه رویو های کاربران روخوانده بودید مشخص بود که اکثرا از کیفیت پایین و تقلبی بودن ادکلن ها ناراضی هستند منم چندبار تا مرز خرید ادکلن رفتم ولی واقعا ارزونی بعضی از کارها مشکوک بود اونم برای سایتی مثل دیجی که معمولا رنج قیمت هاش بالاتر از بازار هست

Sent from my iPad using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 21-09-2015 at 23:11.

4. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

معمولا تو عطر و ادکلن برندهای معروف که وجود دارند یک سری عطر با همان مارک و شکل ( فیک ) ساخته شده که قیمتش تو دبی و امارت 10 هزار تومان هم نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام
    من مدتهاست که از دیجی کالا خرید میکنم
    لپ تاپ... دو تا گوشی.. هارد... فلش.. فن.. اسپیکر...تبلت... رم... تو این دو سال اخیر خرید زیاد از این سایت کردم و به شخصه میتونم بگم با مورد بدی مواجه نشدم
    حتی یه بار کیف تبلت سفارش دادم به دستم رسید.. تبلتم با کیبورد توش جا نمیشد زنگ زدم به دیجی کالا و وقتی مشکلمو بهشون گفتم اونا حاضر به تعویض شدن ولی خب دیدم نمیصرفه دوباره پست کنم تهران و کلی هزینه ی پست بدم واسه همین از برگشت دادنش منصرف شدم...
    از لحاظ بسته بندی و سرعت عمل واقعا خوب عمل میکنن... البته وقتی خریدام سنگینه یه روزه به دستم میرسه ولی دوبار خریدای کوچیک داشتم دو روزه به دستم رسید.. در مورد قیمتاش گهگداری گرون تره
    میشه گفت کیمیاآنلاین قیمتای به صرفه تری داره... از کیمیاآنلاین هم یه بار خرید کردم و راضی بودم
    بالاخره خرید اینترنتی ریسک های خاص خودش رو داره ول در کل من راضی ام

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من تو 4 سال گذشته، فکر کنم بالای 10 میلیون خرید داشتم!

در مورد این ادکلن هم که دوستان گفتن، یه توضیحی بدم:
    من مدتی هست که از ادکلن Joop! Homme Wild استفاده میکنم.(این ادکلن سال 2012 وارد بازار شده)

بار اول از شهر خودمون خریدم بقیمت 200 تومن (تازه اومده بود و هیچ جای دیگه موجود نداشت)
    بار دوم از چاره گرفتم 175 تومن (فکر کنم اواخر زمستان 93 بود)
    بار سوم هم 1 ماه پیش از دیجی کالا گرفتم 130 تومن!(159 بود که تخفیف زده بود 139 و با دیجی بن هایی که داشتم، شد 130 تومن!) تازه ارسالشم رایگان بود.(در حالی که در جا های دیگه هنوز به همون قیمت 170~200 تومن فروخته میشه)
    اول خیلی شک داشتم که اصل باشه...

ولی وقتی رسید، هم بو، هم ماندگاری، هم جعبه و خود ادکلن و ... دقیقا مثل 2 نمونه قبلی بود و من کاملا خوشحال هستم!

یک توضیحی هم به کسایی بدم که تاکید میکنند که هیچ ارزونی بیدلیل نیست!

مدتی بود digikala بدون رقیب بود!
    بعد سایتی پیدا شد به نام بامیلو که شدیدا سیاست تخریبی/فرسایشی پیش گرفت در مقابل دیجی کالا!
    *منظور از سیاست تخریبی/فرسایشی اینه که با اینکه ضرر میکنه، قیمت رو پایین میاره تا رقیب رو از میدان بدر کنه!

اثبات این کار هر در سایت دیجی کالا و هم در بامیلو کاملا دیده میشه و اصطلاحا بامیلو و دیجی کالا سرشاخ شدن!

به هر قیمتی که شده سعی میکنن مشتری رو پیش خودشون نگه دارند! حتی با قبول ضرر...

*مثال از بامیلو:
    من یه هدفون Panasonic RP-HV094 خریدم با قیمت 5 یا 6 هزار تومن!(دقیقا یادم نیست)
    این هدفون رو، تو یه جعبه همراه با بسته بندی خیلی خوب و مطمعن با تیپاکس، بصورت ریگان ارسال کردند!
    مگه سود این هدفون 5 تومنی چقدر بود که هم هزینه بسته بندی رو پوشش داد و هم هزینه ارسال با تیپاکس رو!؟
    تازه یه کارت هدیه هم تو جعبه بود برای سفارش بعدی هم هزینه ارسالش رو رایگان حساب کنن!!!؟؟؟

مثال از دیجی کالا:
    دیجی کالا حالا دوتا کد تخفیف فعال داره که برای اولین خرید 50 تومنی، 25 تومن تخفیف میده! و برای اولین خرید 100 تومنی، 30 تومن تخفیف میده!
    مثلا 4 تا فلش Silicon Power Ultima II i-Series 8GB بخرید، با هزینه ارسالش حدود 55 هزار تومن میشه!
    بعد 25 هزار تومن تخفیف میده و میشه 30 هزار تومن!یعنی هر فلش برای شما 7500 تومن درمیاد!
    کجا فلش رو 8 گیگ با گارانتی رسمی رو 7500 میدن؟

پس زیاد دنبال ایراد گیری نباشید و از فرصت ها استفاده کنید...

8. 5 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من تو 4 سال گذشته، فکر کنم بالای 10 میلیون خرید داشتم!

در مورد این ادکلن هم که دوستان گفتن، یه توضیحی بدم:
    من مدتی هست که از ادکلن Joop! Homme Wild استفاده میکنم.(این ادکلن سال 2012 وارد بازار شده)

بار اول از شهر خودمون خریدم بقیمت 200 تومن (تازه اومده بود و هیچ جای دیگه موجود نداشت)
    بار دوم از چاره گرفتم 175 تومن (فکر کنم اواخر زمستان 93 بود)
    بار سوم هم 1 ماه پیش از دیجی کالا گرفتم 130 تومن!(159 بود که تخفیف زده بود 139 و با دیجی بن هایی که داشتم، شد 130 تومن!) تازه ارسالشم رایگان بود.(در حالی که در جا های دیگه هنوز به همون قیمت 170~200 تومن فروخته میشه)
    اول خیلی شک داشتم که اصل باشه...

ولی وقتی رسید، هم بو، هم ماندگاری، هم جعبه و خود ادکلن و ... دقیقا مثل 2 نمونه قبلی بود و من کاملا خوشحال هستم!

یک توضیحی هم به کسایی بدم که تاکید میکنند که هیچ ارزونی بیدلیل نیست!

مدتی بود digikala بدون رقیب بود!
    بعد سایتی پیدا شد به نام بامیلو که شدیدا سیاست تخریبی/فرسایشی پیش گرفت در مقابل دیجی کالا!
    *منظور از سیاست تخریبی/فرسایشی اینه که با اینکه ضرر میکنه، قیمت رو پایین میاره تا رقیب رو از میدان بدر کنه!

اثبات این کار هر در سایت دیجی کالا و هم در بامیلو کاملا دیده میشه و اصطلاحا بامیلو و دیجی کالا سرشاخ شدن!

به هر قیمتی که شده سعی میکنن مشتری رو پیش خودشون نگه دارند! حتی با قبول ضرر...

*مثال از بامیلو:
    من یه هدفون Panasonic RP-HV094 خریدم با قیمت 5 یا 6 هزار تومن!(دقیقا یادم نیست)
    این هدفون رو، تو یه جعبه همراه با بسته بندی خیلی خوب و مطمعن با تیپاکس، بصورت ریگان ارسال کردند!
    مگه سود این هدفون 5 تومنی چقدر بود که هم هزینه بسته بندی رو پوشش داد و هم هزینه ارسال با تیپاکس رو!؟
    تازه یه کارت هدیه هم تو جعبه بود برای سفارش بعدی هم هزینه ارسالش رو رایگان حساب کنن!!!؟؟؟

مثال از دیجی کالا:
    دیجی کالا حالا دوتا کد تخفیف فعال داره که برای اولین خرید 50 تومنی، 25 تومن تخفیف میده! و برای اولین خرید 100 تومنی، 30 تومن تخفیف میده!
    مثلا 4 تا فلش Silicon Power Ultima II i-Series 8GB بخرید، با هزینه ارسالش حدود 55 هزار تومن میشه!
    بعد 25 هزار تومن تخفیف میده و میشه 30 هزار تومن!یعنی هر فلش برای شما 7500 تومن درمیاد!
    کجا فلش رو 8 گیگ با گارانتی رسمی رو 7500 میدن؟

پس زیاد دنبال ایراد گیری نباشید و از فرصت ها استفاده کنید...

من خیلی دنبال قضیه دیجی کالا بودم و باید خدمتت عرض کنم اگه شما 99999999 تا از اون فلش رو سفارش بدی به شرکت متین یا هرجایی که به دیجی کالا میفروشه 7500 پات در نمیاد !
    برای خیلی ها شاید جالب باشه که یکی از کله گنده های دیجی کالا نسبت فامیلی نزدیکی با یکی از دو نفری که چند ساله توی "ح ص ر" هستند داره. اونی که فامیلیش با حرف "ک" شروع میشه...
    پس دیگه تا اخرشو بخون

10. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من خیلی دنبال قضیه دیجی کالا بودم و باید خدمتت عرض کنم اگه شما 99999999 تا از اون فلش رو سفارش بدی به شرکت متین یا هرجایی که به دیجی کالا میفروشه 7500 پات در نمیاد !
    برای خیلی ها شاید جالب باشه که یکی از کله گنده های دیجی کالا نسبت فامیلی نزدیکی با یکی از دو نفری که چند ساله توی "ح ص ر" هستند داره. اونی که فامیلیش با حرف "ک" شروع میشه...
    پس دیگه تا اخرشو بخون
    فکر کنم حرف منو تایید کردید، درسته!؟
    *گیرنده های من کمی ضعیفه اخه، نمیگیرم!

درضمن کد تخفیف هایی که گفتم، HIWEB9407 هست که برای مشترکین HIWEB هست و برای بالای 50 تومن، 25 تومن تخفیف میده.
    یکی هم firstorder9407 هست که برای بالای 100 تومن، 30 تومن تخفیف میده.

*درضمن فکر نکنم نیازی باشه که مشترک hiweb باشید، همینطوری هم میشه استفاده کرد...

12. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از دیجی کالا یه گوشی موبایل ایفون خریدیم زیر lcd یه چیزی داره نقطه سیاه تقریبا ولی پیکسل سوخته نیستش چی کار کنم به نطرتون بفرستم براشون تعویض میکنن ؟ یا الکیه ؟ هفت روزش هنوز نشده 5 روزه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از دیجی کالا یه گوشی موبایل ایفون خریدیم زیر lcd یه چیزی داره نقطه سیاه تقریبا ولی پیکسل سوخته نیستش چی کار کنم به نطرتون بفرستم براشون تعویض میکنن ؟ یا الکیه ؟ هفت روزش هنوز نشده 5 روزه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -
    نه، معلومه که پس نمیگیرن ! باید بفرستی گارانتی برای تعمیر !

من نمیفهمم وقتی میتونی حضوری از یه مغازه بخری که همون موقع تست کنی این چه کاریه خودتو درگیر خرید راه دور و اینترنتی کنی؟؟

15. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه، معلومه که پس نمیگیرن ! باید بفرستی گارانتی برای تعمیر !

من نمیفهمم وقتی میتونی حضوری از یه مغازه بخری که همون موقع تست کنی این چه کاریه خودتو درگیر خرید راه دور و اینترنتی کنی؟؟
    دوسته عزیز همین الان پست کردم برای دیجی کالا . اخه پس هفت روز تضمین کالا چیه نوشتن ! تازه اپراتور دیجی کالا هم گفت از قبض رسید پستی یه کپی بگیر داخله بسته بذار بفرست اگه قبول کردن هزینه پست هم میدن ! حالا نمیدونم

صبر کنم ببینم نتیجه چی میشه همین جا اعلام میکنم . خدا کنه تعویض یا مبلغ را برگشت بزنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •