فداتون بشم!!!بلاخره کامل -- شد
دارم از خوشحالی میترکم
الانم دارم gta iv رو کپی میکنم رو هارد دستگاه!!!هوووووووووووررررر ررررااااااااااااااااا
خب بعد از کپی چطور بازیارو اجرا کنم؟
فداتون بشم!!!بلاخره کامل -- شد
دارم از خوشحالی میترکم
الانم دارم gta iv رو کپی میکنم رو هارد دستگاه!!!هوووووووووووررررر ررررااااااااااااااااا
خب بعد از کپی چطور بازیارو اجرا کنم؟
شما هم این فایلو بریز تو فلاش و هم مولتیمنو بریز کنار هم، پوشه هم واسشون درست نکن.
بعد از این که فلاش رو به ps3 وصل کردی اول مولتیمنو نصب کن (از طریق inestall package) بعد از این که مولتیمن نصب شد BDEMU2-355 رو بریز.
این فایل واسه مولتیمن لازمه دز واقع اگه این فایل رو نصب نکنیم هیچ بازی ای اجرا نمیشه. اگرم بشه در آینده مشکل واسمون به وجود میاد. پس باید حتماً نصب بشه.
Last edited by HO3IN-Life; 14-09-2011 at 20:41.
این کارارو انجام دادم فدات شم!!!تموم شد رفت
خیلی کمک کردی دادا![]()
بازی میاد داخل قسمت games (داخل multiman) بعد روی بازی دکمه ضربدر رو میزنی میاد داخل صفحه home و بازی رو اجرا میکنی.
تمام این مراحل در صورت نصب BDEMU2-355 امکان پذیر است.
دوستان.الان کپی کردن بازی تموم شده و مینویسه prees()to continue چکار کنم؟نمیره!!!!![]()
یکی از 4 دکمه رو بزن ضربدر یا دایره یا............
درست شد داداخب الان دیسکو بیارم بیرون و امتحان کنم بازیرو یا 1دیسک دیگه بذارم و امتحان کنم؟یعنی باید برای اجرا 1دیسک داخل دستگاه باشه؟
بله باید برای اجرا بازی هایی که رو هارده حتما باید یه بلو ری اورجینال موجود باشه
----------------
راستی دوستان لینکbdemu2رو دارید بزارید برام؟(همون نسخه ای که آقا محمد گفت)
Last edited by S.J-REZ2; 14-09-2011 at 20:52.
پسر الان امتحان کردم فایلای mkv رو هم راحت پخش میکنه دهن سرویس
دمتون واقعا گرم
خدا ب این هکرا خیر بده نه اصلا هرچی دوس دارن بده
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
راستی چطور میتونم فایلای mkv روی فلش رو کپی کنم روی هارد؟و چطور زیرنویس فارسیرو اجرا کنم؟![]()
multiMAN 02.06.03 is available now:
multiMAN ver 02.06.03 UPDATE OPENPS3FTP (20110914-180000).pkg (1.29 MB)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)