اقا منم دقیقا همینجا گیر کردم دیگه کلافه شدم باید چی کار کنم
اقا منم دقیقا همینجا گیر کردم دیگه کلافه شدم باید چی کار کنم
من خیلی وقته بازی رو تموم کردم یادم نیست
عکس بزارید لطفا![]()
دقیقا وقتی این وسط اش قرمز شد از دو حالت خارج نیست یا E ,F
این عکسی که شما گذاشتید هیچ ربطی به گفته این دوستمون نداره. ولی اگر به گفته دوستمون اینجا گیر کردی که یک مقبره مخفی هست میتونی نرید.ولی برای رد کردنش میرید انتها سمت راست,دیوار رو با شات گان خراب می کنید,بعد قایق رو می کشید سمت خودتون,وقتی رسید سمت دیوار میپرید بالا قایق,بعد ستون برق می کشید بالا,سریع میرید روی سکو,دوباره ستون رو میکشید بالا میرید روبرو,تو اتاق وامیستید,ستون رو دوباره می کشید بالا سریع قایق رو می کشید زیر ستون و دیگه ستون برق رو به داخل اب انتقال نمیده و می تونید برید داخل
دست شما درد نکنه دوست عزیز ولی من اینجاش رو رد کردم و دقیقا بعد اینجا نمیدونم کجا برم یعنی میرم داخل همون مقبره و اون شی رو بر میدارم اما دیگه نه راه پیش هست نه راه پس
یه چیزی داخل اب هست که برق توسط اون به همه جا اتصال کرده . باید اونو بکشی بالا . بعد رد شی اونطرف . و بعد قایق رو زیر اون بکشی تا رو قایق قرار بگیره
بابا اینجا رد کردم و داخل اب شدم و اون شی رو از صندوق برداشتم بعد اینجا بایدکجا برم نه میشه پایین رفت نه بالا
فکر کنم اینجا از همون مسیری که اومدی باید برگردی بری بیرون.بابا اینجا رد کردم و داخل اب شدم و اون شی رو از صندوق برداشتم بعد اینجا بایدکجا برم نه میشه پایین رفت نه بالا
دقیقا مشکل منم همینه میروم بیرون نه میشه برگشت عقب نه میشه رفت انور یک تیرک چوبی وجود داره که طناب پیچ نیست و نمیشه یهش طناب وصل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)