درود.
متاسفانه بعد از آپدیت هم مشکل حل نشد.....
احتمالا بايد دوباره IC پروگرام بشه
-گزينه اي رو كه تغيير دادين رو هم دوباره برگردونيد به حالت اول ببينيد تغييري ايجاد ميشه
چطور باید ic پروگرام کنم.؟؟؟ خودم میتونم یا بدم نمایندگی ؟؟؟؟
همونطور که گفتم فاصله جایی که من هستم تا اولین نمایندگی بیش از 150 کیلومتر هستش ...
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده حدود سه هفته پیش یک led 40 c5 550 خریدم که رویه کارتونشم همینو نوشته .میخواستم بدونم آیا نیاز به دستکاری دارم یعنی چه ویژگیهایی میشه به این مدل اضافه کرد مثل تلتکس/اینترنت/دریافت شبکه های دیجیتال/all shaer/اضافه کردن منو ها و غیره.....
کلا نمیخوام سر خود دستکاری کنم و میخوام از راهنماییه اساتید استفاده کنم در کل چه کاری کنم که استفاده از این دستگاه بهتر بشه .
من یه سر به سایت خود سام سونگ زد ولی مدل tv پیدا نکردم اولش ترسیدم تقلبی باشه ولی بعد فهمیدم طبق مدل کلی طبقه بندی میکنن درسته میگم دیگه اگه اشتباه گفتم منو راهنمایی کنید .
میخواستم بدونم چه ورژنی رو باید دانلود کنم آیا آپدیت کردن خوبه یا نه؟
البته سینمای خانواده مدل ht c455 هم دارم که امکاناتش هم کمه اگه جاییرو میشناسید تا بتونه کمکم کنه ممنون میشم ؟
با تشکر فراوان
من فقط حدس مزنم چند موردي كه مشكل با منوي مخفي ورستارت كردن و ..پيش اومده دوستان بردن و IC رو مجددا برنامه يا به اصطلاح فلش كردند
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
مباركتون باشه
در مورد مدل C5000 رو سرچ كنيد اين اسم گذاري مسخره سامي هست C5550
-در مورد تيونر ديجيتال هم مدل شما نداره ولي منوهاي فارسي تلتكست و بقيه موارد رو دارين
دوستان کسی که کانالهای دیجیتال رو توی ال سی دیش فعال کرده یه عکسی از گزینه اپشن بزاره ممنون میشم.
واین سییتم کانالهای دیجیتال در بندرعباس هم پوشش داره؟
Last edited by javad_sat; 26-03-2011 at 19:55.
دوست گلم همين تاپيك رو مطالعه كنيد عكس هايي رو ميبينيد
در مورد شهر مورد نظرتون هم ميتونيد به وبلاگ خوب زير مراجعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان خسته نباشيد
باتوجه به اين كدهاي كه شما مي گيد و منوهاي مخفي،آيا راهي هم هست كه تلويزيون مدل 6260 كه اينترنت TV نداره،براش اينترنت TV فعال كرد؟![]()
سلام
آقا C8000 تنظیمات منو مخفی رو یکی کامل عکس میزاره .
خیلی ممنون
برای گرفتن دیجیتال تو اصفهان چجوری باید عمل کرد
-حميد جان صفحه اول رو مطالعه كردين ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)