با سبلام
من سیو گیم مراحل این بازی رو میخوام اگه کسی لینک دان شو بزاره ممنون مشم
با سبلام
من سیو گیم مراحل این بازی رو میخوام اگه کسی لینک دان شو بزاره ممنون مشم
سلام،
يورو تراك 2 هنوز نيومده.
اين وبلاگو حتما ببينين:
توش راجع به مراحل ساخت اين بازي (و بقيه بازي هاي scs software) و پيشرفت هاش نسبت به نسخه ي قبلي نوشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اگه مي خواين عكساشو ببينين بايد با قيلتر شكن بازش كنين...
![]()
Last edited by arash volvo; 04-02-2011 at 03:49.
اينم دو تا عكس از ETS 2
![]()
دوست عزیز من به شما پیشنهاد نمیکن که از سیو بازی استفاده کنید چون اگر از سیو استفاده کنید دیگه بازی خیلی خسته کننده میشه و جز بار بردن به صورت آزاد کار دیگه ای نمیتونید بکنید چون به جز مراحلش چیز خاص دیگه ای ندره این بازی
خودتون مراحل رو برید چون اصلا سخت نیست و اینجوری برای بازی کردن حداقل یک هدف خاصی دارید![]()
دوست عزیز ممنون بابت عکسها ولی اگه ممکنه عکس ها رو با ابعاد کوچکتر بذارید که برای کسانی که dial up دارند باز کردن صفحه سخت نباشه و همه بتونن استفاده کنند
موفق باشید![]()
ممنون از دوست عزیزمون این عکس ها دقت این بازی رو تو جزییات ماشین ها رو نشون میده که چقد تو جزییات کامیون ها دقیق اند.![]()
رضا هنوز از تاریخ انتشار Euro Truck Simulaor 2 خبری بدست نیاوردی من که هرچی میگردم هیچی نیست![]()
مردم از بس german truck و Euro truck رو بازی کردم دوست دارم سریع تر بیاد یکم با ماشین های جدید و جاده های جدید تر بازی کنیم البته که فعلا درگیر Dead space 2 هستم
از دوستان هرکی از تاریخ انتشار بازی Euro Truck Simulaor 2 اطلاعی پیدا کرد اینجا حتما اعلام کنه![]()
سلام دوستان من هم خیلی وقت منتظر اومد یورو تراک2 هستم اگه خبری شد خبر بدید.
دوستان اگه مشکلی نداره وزحمتی ندار سو گیم رو برام بزارید و ممنون از راهنمایی تو
سلام خدمت دوستان.
آقا من در به در دنبال اين بازيم هرجا مي گردم پيداش نمي كنم.(شهرستانم.) دانلودم نمي تونم بكنم چون اينترنتم دايل آپ تشريف داره.
مي خواستم ببينم كسي از شما مي تونه لطف كنه و بازي رو با مدهاش برام بفرسته هزينش هرچه قدر باشه مي پردازم.
اگه كسي از دوستان ميتونه بفرسته بي زحمت با پيام شخصي به من اطلاع بده.
راستي اين رو هم تو سايته truckgame.ru ديدم گفتم شايد جالب باشه.Hummer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)