کاسه صبرمان لبریز شد....زد کاسه هم شکست. کلا الان صبر داره میریزه رو زمین و فقط چاره کار ME3 هستش...
کاسه صبرمان لبریز شد....زد کاسه هم شکست. کلا الان صبر داره میریزه رو زمین و فقط چاره کار ME3 هستش...
متاسفانه بایوور و ea بد قولی کردند دموی بازی قرار بود ژانویه بیاد ولی تا 14 فوریه شب ولنتاین تاخیر خورد(واسه ما که تنهاییم یه دلخوشی واسه اونشب پیدا شد!)
. البته به طور رسمی بایوور چهرشنبه تاریخ عرضه دمو رو اعلام میکنه.
امیدوارم که بازی تاخیر نخوره ولی امکانش هست.
Last edited by AlexMercer; 18-01-2012 at 06:17.
این ویدیو رو هم ببینید خیلی جالبه در مورد بازی کردن با کینکته. یکی از نکات جالبه بازی اینه که bypass رو اینبار اتومات انجام میده و مینی گیم نداره! شاید هم بخش action mode اینطوریه امیدوارم در حالت rpg mode برای -- و بایپس مینی گیم وجود داشته باشه. همچنین چهره جیمز وگا هم در وسط جنگ معلوم میشه.
این ویدیو توسط gameinformer لو رفت و بعد به سرعت از اکانت یوتیوب و سایتشون برداشتند ویدیویی که بی اجازه و بدون هماهنگی پخش شد و تاریخ عرضه دموی بازی رو در تاریخ 2.14 لو داد. منم خودم به زود پیدا کردم از همه جا پاک شده بود حجم 10 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که منقرض شده بودند یا به Collector تبدیل شده بودند توسط Reaper ها،از کجا میاد این یکی پس؟در رفته از دست Reaper ها؟![]()
Last edited by Little Sparrow; 18-01-2012 at 11:00.
من با دمو اصن موافق نیسم ...![]()
یه تیکه از بازیرو میدن بیرون ک چی بشه ...همونو با تریلر هم میشه نشون داد دیگه
در ضمن ME3 اونقد گنده هسش ک حتی با چشمان بسته هم میشه خریدش !
یک سریشون انگار در رفتن . ماموریت شادو بروکر رو هم بری لیارا که شادو بروکر شد میگه که یک سری اطلاعات هست که یک سریشون در رفتند.
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
لازم به ذکره که بایوور چند ماه پس از عرضه نسخه 2 دمو بازیو پخش کرد فکرکنم نزدیکه پخش نسخه ps3 بود. بهرحال تبلیغه دیگه.
سلام
اگه میشه اسم این 7تا دی ال سی مهم رو واسم بزارید ممنون میشم
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
سلام بچه ها
من بعد از انجام دادن مرحله کمک به جک
با یک مشکل برخوردم
جک ومیراندا تو کابین با هم دیگه درگیر شدن و من گزینه های چاره سازم غیر فعال هستند وفقط میتونم از یکیشون دفاع کنم
حال چیکار باید کنم
Protheanها همونایی بودن که توی نسخه ی یک پیغام های ضبط شده شون کمک میکرد بهمون درسته ؟ آخ آخ اگه توی گروهم باشن اصن من اشلی رو ول میکنم میزنم توی رومنس با این فسیل هاخیلی جوابه حس ِ یک Crew ِ پروتین
Protheanها همونایی بودن که توی نسخه ی یک پیغام های ضبط شده شون کمک میکرد بهمون درسته ؟ آخ آخ اگه توی گروهم باشن اصن من اشلی رو ول میکنم میزنم توی رومنس با این فسیل هاخیلی جوابه حس ِ یک Crew ِ پروتین
بهترین راه حل اینه که سیوی قبل از اجرای مرحله جک رو لود کنی و مرحله جک و رو اخر بری. همه مراحل وفاداری غیر از تالی و جک رو برو بعد اول تالی رو برو و بعدش جک. سعی کن پاراگون بزنی چون بعدها اگر geth رو هم فعال کنی و مرحله وفاداریش رو بری همچین دعوایی بین تالی و geth پیش میاد. اگر هم سیو نداری بین یکیشون انتخاب کن. طرف میراندا رو بگیری بهتره چون میتونی در مرحله اخر به عنوان فرمانده تیم 2 ازش استفاده کنی.
تمام dlc ها رو میتونی از این تاپیک بگیری فقط باید اول توی سایتش عضو شی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
حالا از کجا میدونی پروتیون ماده میاد تو گروه . معمولا تو این بازی به غیر از نژاد انسان ها و آساری ها و کوارین ها بقیه همه نر هستند!!! حالا ببینیم میزارن تو این نسخه با کروگن زن رومانس کنیم یا نه! بعد تو حاضری با یک کالکتور که شبیه سوکسه رومانس کنی؟
من میراندا رو نمیفروشم به این موجودکا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)