از فارسیش اسکرین شات بزار رفیق
4 - 3 روز !!
خواهشن دوستانی که این گوشی رو دارن یه مقایسه کنن و به اجماع برسن من یه تصمیم درست و حسابی بگیرم ! گوشی رو 3 - 4 روزه گرفتم ! باتری و گوشی اکبنده بخدا !
اسکرین شات از رام 2.2 floyo
![]()
آقا اینو با X.recovery نصب کردی ؟
من نصبش کردم ولی هر کاری می کنم موقعی گوشی داره بوت میشه منوی X.recovery بالا نمیاد و گوشی عادی بوت میشه ! ( با ویبره اول پشت سر هم کلید سمت راستی ( Back ) رو هم می زنم )
شما کار خاصی انجام دادی ؟
مهدی جان شما که حرفه ای هستی یکم بیشتر روش میزاشتی P500 میگرفتی دو برابر این شارژ نگه میداره . قیمتش هم یکم بیشتر از این بود . آپدیت به 2.3 هم داشتخواهشن دوستانی که این گوشی رو دارن یه مقایسه کنن و به اجماع برسن من یه تصمیم درست و حسابی بگیرم ! گوشی رو 3 - 4 روزه گرفتم ! باتری و گوشی اکبنده بخدا !
ببین دوست عزیز شما وقتی که نوشته ی سونی اریکسون تو پس زمینه سیاه رو دیدی بین 5-10 بار کلید بک رو فشار بده تاوارد شی دقت کن همین تعدادی که گفتم (اگه همینطوری تا اخر هی بزنی وارد xrecovery نمیشی)
بعدشم توی مسیری که میگم 1 پوشه با نام دلخواه درست کن و 4 تا فایل رام رو بریز اونجا
sdcard\xrecovery\backup
وارد xrecovery که شدی به قسمت back up and restore برو وrestore رو انتخاب کن و بعد از این هم پوشه ای رو که ساختی و فایلای رام رو ریختی توش انتخاب کن و حدود 2-3 دقیقه دیگه کار عوض کردن رام تموم شده
عزیز p500 یکم گرونتر نیست 100و خورده ای بیشتره!!!
یا شاید 100تومن واسه شما یکمه
اگه قیمت داری میشه منبع قیمتت رو بگی ما هم یه چکی بکنیم
ممنون
در ضمن یه چیزی.....بزرگترین مشکل p500 که خیلی سخت بشه باهاش کنار اومد اینه که ال جیه و قابل اعتماد نیست![]()
خب مشخصه شما قیمت درست و حسابی از بازار نداری ، قیمت سایت های اینترنتی رو بیخیال ، قیمت بازار رو باید ببینی
تو خود تاپیکش کاربرها قیمت حدود 255 دادن .
بدبختی جامعه ما هم همینه که سعی میکنیم هرکاری که بقیه انجام میدن رو بدون ذره ای تحقیق بدون هیچ سوالی انجام بدیم ، نه دوست عزیز طرز برداشت شما اشتباه هست و دیگه دوره زمونه اون گذشت که فقط نوکیا و سونی اریکسون .بزرگترین مشکل p500 که خیلی سخت بشه باهاش کنار اومد اینه که ال جیه و قابل اعتماد نیست
X8 گوشی ای هست که به نسبت قیمتش خیلی خوبه اما با کمی افزایش قیمت گزینه های بهتری هم هست که میشه جایگزینش کرد ، به عبارتی هرچی پول بدی آش میخوری
دوست عزیز 255 پیدا کردی ما رو هم خبر کن !
دوستان باطری X8 باطری خوبیه
اپتیموس ال جی شاید 300 میلی آمپر بیشتر باشه اما صفحه نمایشش تعطیله لذا مصرفی نداره بعدم جناب 2 برابرش کجا بوود 300 میلی ناقابله
بعدم کسی تست نکرده دوام باطریشو
در مورد باطری فک کنم ایراد از گوشیه آقا مهدیه
من روزی 1 ساعت مکالمه دارم +3 ساعت با وایرلس کانکتم و دانلود دارم+گه گاه Angri bird بازی میکنم+کلی ویجت و برنام و...
اصلا این گوشی 24 ساعته دستمه 1روز -15ساعت میزنم تو شارژ با فول بودن برایت نس
خوبه دیگه
میخوای یه نگاه به battery use بنداز ببین شاید ...
Last edited by AMIRHJ; 25-03-2011 at 23:09.
آخرین قیمت:
شیراز پاساژ آناهیتا، طبقه پایین
X8 سفید رنگ : 210 تومن
X8 مشکی : 218 تومن
LG Optimus One P500 : ناقابل 255 تومن
هفته دیگه دارم میرم P500 بخرم
سلام ببخشید این تصاویر لایو دوام باطری رو کم نمیکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)