به نظرم یکی از عیب هایی که این بازی به این قشنگی داره اینه که هنگام ریسینگ از موزیک استفاده نمیشه یادش بخیر بازی هایی مثل underground چه آهنگایی میذاشت آدم ذوق می کرد!
به نظرم یکی از عیب هایی که این بازی به این قشنگی داره اینه که هنگام ریسینگ از موزیک استفاده نمیشه یادش بخیر بازی هایی مثل underground چه آهنگایی میذاشت آدم ذوق می کرد!
من اولاش که بازیرو گرفته بودم خوب پیش رفتم ولی یواش یواش وا دادم و نتونستم بازی کنم......
آخه دوست عزیز کی موقع یه مسابقه واقعی آهنگ گوش داده که من وشما دومی و سومییش باشیم ؟!
راننده موقع رانندگی باید تمرکز داشته باشه
اگه underground موزیک داشته به خاطر این بوده که شبیه ساز نبوده ورانندگیش به تمرکز زیادی احتیاج نداشته .شما بازی dirt 1,2 رو در نظر بگیر ،موزیک داشت موقع مسابقه ؟
نداشتن موزیک هنگام مسابقه برای این بازی عیب نیست .
![]()
آره درست میگین ولی دمشون گرم خیلی به واقعیت نزدیکه مخصوصاً وقتی ماشین ها می زنن به آدم ، به وجد میای! ولی من شخصاً با موزیک بهتر میتونم راه ببرم :أِ!
آقایون شما چطور تونستین با این سبک فرمون SHIFT کنار بیاین ؟
می خوام بدونم مشکلی ندارین ؟
من که اصلا راحت نیستم باهاش ...
عادت می کنی....
من نمی دونم دلیل سازندگان بازی برای این نوع فرمان چیه و چرا مثله بقیه بازی ها فرمان معمولی نداره این بازی ؟
آخه چرا باید به یک فرمان غیر منطقی و مسخره عادت کنیم ؟!؟!؟!
تقریبا یه هفته میشه که دارم شیفت رو بازی می کنم، ولی متاسفانه باید بگم که پاکش کردم!
فضیه ی شیفت واسه من مثل pes و fifa میمونه! ، وقتی یه نفر گرندتوریزمو رو بازی کرده باشه دیگه حتی یک دقیقه هم از شیفت بازی کردن لذت نمی بره..
دست فرمون افتتضاح ماشینا ، اینکه میگ افتضاح یعنی واقعا افتضاح!
صدای مصنوعی اگزوز ماشین ها و سر و صدا های عجیب و غریب ماشینا!
تکراری بودن و یکنواخت شدن محیط بازی بعد از چند ساعت بازی کردن...
به هر حال اصلا فکر نمی کردم بازی تا این حد ضعیف باشه، البته شایدم من نتوستم باهاش کنار بیام!![]()
منم باهات موافقم.
واسه منم که DiRT و GRID رو در سطح حرفه ای (!) بازی می کنه سخته تا با SHIFT کنار بیام.
البته اگر فرمون بازی درست بود شاید باهاش کنار میومدم .
من آخر نفهمیدم این فرمون SHIFT چرا به این شکله ؟ واقعا چرا ... ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)