سلام دوستان
من برنامه ی samsung apps رو نصب کردم اما باهاش نمیتونم برنامه های موبایل رو از رو سایت سامسونگ دانلود کنم ، به خود سایت هم که میرم اجازه دانلود بهم نمیده مشکل از چیه؟؟؟
سلام دوستان
من برنامه ی samsung apps رو نصب کردم اما باهاش نمیتونم برنامه های موبایل رو از رو سایت سامسونگ دانلود کنم ، به خود سایت هم که میرم اجازه دانلود بهم نمیده مشکل از چیه؟؟؟
اینجا یه مسئله پیش میاد؛ samsung apps رو نصب کردین...!؟ Samsung apps که خودش روی گوشی نصب هست، برنامه جداش هم نیست که بشه نصبش کرد...!!!
درست میفرمایید عجولانه سوال کردم
من منظورم در مورد برنامه ی samsung kiss روی کامپیوتر است، این نرم افزار رو روی پی سی ام نصب کردم ، در فیلم آموزشی سایت سامسونگ راهنمایی کرده که در سایدبار کناری این نرم افزار یک گزینه ای هست بنام samsung apps که براحتی با آن می توان برنامه های مجانی را دانلود کرد اما این گزینه اصلن بر روی نرم افزار samsung kiss من وجود ندارد
سوالم این بود
( یک چیزی هم اضافه کنم که من نمیتونم برنامه های مجانی سایت سامسونگ رو دانلود کنم بخاطر همین دست به دامن این برنامه شدم که آن هم دست ما را گذاشت توی حنا )
سلام دوست عزیز اگه سامسونگ اپز رو نداری و می خواهی بیاریش به روش زیر عمل کن درست میشه .
اول برنامه ی run ویندوز رو باز کن و تایپ کن regedit و بعدش بازش کن و مسیر HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0 رو برو و اونجا وقتی روی کایز 2 کلیک کردی اونجا دنبال فایل به اسم region رو باز کن و توش US نوشته اون رو تغییر بده به IR
بعدش وقتی سامسونگ اپس اومد واردش میشی و برای خودت یه اکانت درست میکنی .
سلام به همه دوستان
من دیشب این گوشی رو خریدم.
2 تا سوال داشتم ازتون:
یکی برای ست کردن Speed Dial ها باید چیکار کرد؟؟ شماره 1 رو تونستم ست کنم ،ولی بقیه رو نگه داری نمیپرسه ست کنم یا نه
یکی هم اینکه این امکان رو نداره که با لمس صفحه حالا تو منو گشتن یا اس ام اس دادن ویبره بده؟
موفق باشید![]()
بالاخره نفهمیدیم برنامه ناوی ایران یا همون جی پی اس آفلاین فارسی برای این گوشی اومد یا نه چون قرار بود 3 هفته پیش بیاد؟
نخیر هنوز واسه این مدل نیومده و برای wave I , wave II اومده
speed dial این گوشی از اونجا ست نمی شه... کلید 1 هم که نگه داشتین برای voice mail هست، نه برای speed dialیکی برای ست کردن Speed Dial ها باید چیکار کرد؟؟ شماره 1 رو تونستم ست کنم ،ولی بقیه رو نگه داری نمیپرسه ست کنم یا نه
یکی هم اینکه این امکان رو نداره که با لمس صفحه حالا تو منو گشتن یا اس ام اس دادن ویبره بده؟
من این گوشی رو یکسال پیش خریدم
الان فریمور جدید اومده براش ?
Last edited by mefmef; 02-09-2011 at 15:35.
صدتا سلام.
چن تا سوال و لطفا نگید تو تاپیک بگرد!
1-این گوشی کیبورد کامل فارسی داره؟فوق العاده مهم!!!!
2-مثل استار تصویر زمینش سه تاییه؟
3-تم داره؟ یا میشه براش نصب کرد؟
4-جی پی اسش رایگانه یا باید به اینترنت وصل بشیم؟
5-تا حالا با برنامه تم ساز سامسونگ کار کردین؟ میشه براش تم ساخت؟
6- ساخت چینه یا کره؟
7-مرور پی دی اف سریعه یا نه؟
8-میشه برنامه هارو رو کارت حافظه ذخیره کرد؟
9-سیستم عاملش دارای ثبات هست یا نه؟(تو گوشی استار خودم تنظیمات حافظه خود به خود عوض میشه.قفل قسمتهای داخل گوشی گاهی وقتا عمل نمیکنه که میتونه خطرناک باشه!!)
10-میشه کیپد مجازی رو زمان اجرای برنامه ها و بازیها حذف کرد؟
11-آیا میتونید به همه سوالا جواب بدید!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)