يه عيب ديگه اي كه داره و قبلا من گفتم اينه كه مموري رو وقتي ميخواي در بياري حتما بايد گوشي رو خاموش كني و باتري رو در بياري
زشت تر از اون اين كه اين مرض تو ايكس 10 هم بود! :(
چه درديه!
يه عيب ديگه اي كه داره و قبلا من گفتم اينه كه مموري رو وقتي ميخواي در بياري حتما بايد گوشي رو خاموش كني و باتري رو در بياري
زشت تر از اون اين كه اين مرض تو ايكس 10 هم بود! :(
چه درديه!
البته اینا چیزیایی نیستن که بشه گفت ببین اینم یه مشکل دیگه!! اینا صرفا مشکلات طراحی ریزی هستن که لابد دلیلی داشته!!
وگرنه مطمئنم کهخ طراح های سونی شعورشون به این نکات میرسیده!!!
مثلا،وقتی یه اوتوبوس از رو یه گوشی رد میشه و فقط محافظ نمایشش میشکنه،یعنی:
ای ملتی که گوشیتون با افتادن از ارتفاع و بدون برخورد با زمین توسط طرف جمع میشه،ولی گوشی بخاطر شوک عصبی تا یه ماه ریست میشه الکی،طراحی ساخت به چیزایی که فقط با تلوسکوپ دیده میشه یا روی کاغذ نیست!!طراحی ساخت یعنی باطری،یعنی سک سی بودن!!!و یعنی اینکه سخت افزار،به تناسب سیستم عامل باشه که قیمت گوشی بالا نباشه...
خوب این هم که همون شد دیگه!
یعنی اینکه نمیشه هر هدستی نصب کرد.
آدم هدست و که وصل نمیکنه به گوشی، بعد گوشی رو بگیره دستش!
این گوشی به بازار نمیاد
دلیل
قربانیان زلزله ژاپن به 1500 نفر رسید/ توقف تولید سونی، تویوتا و نیسان
در حالی که پس لرزه های بزرگترین زلزله قرن همچنان در نقاط مختلف ژاپن ادامه دارد، تولیدات شرکتهای بزرگ ژاپنی از جمله سونی، تویوتا، هوندا، نیسان به علت تخریب کارخانه های آنها تقریبا متوقف شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس ژاپن امروز شنبه اعلام کرد قریب به 1500 نفر تاکنون در پی زلزله ویرانگر و امواج سونامی کشته و یا مفقود شده اند.
کارخونه سونی اریکسون چین هست نه ژاپن![]()
بعد سونی چه ربطی به سونی اریکسون داره فرهوده ؟
مخلصیم .
مگر قطعات سونی از ژاپن نمیاد تو چین مونتاژ نمیشه؟
فکر نمیکنم به خاطر زلزله نیاد
به هر حال منتظرم بیاد x10 رو میفروشم 3 سوت میخرم خیلی تو کفش هستم.امیدوارم بوت لودر رو در این گوشی سوونی اریکسون باز کرده باشه تا رام های جدیدو راحت و بی مشکل نصب کنیم
فرهوده ولش کن بابا با این بنده خداها چی کار داری؟
آخه چی کارت کردند که داری کشته و مفقودشون میکنی
بابا اینا کارشون درسته زلزله ملزله هالیشون نمیشه به 10 ریشترش هم خندیدند
اینقدر با شایعه سازی مخ ملت و تیلیت نکن
به زلزله خندیدن،ولی متاسفانه سونامی و پس لرزه های 7 ریشتریاینقدر با شایعه سازی مخ ملت و تیلیت نکندر کنار انفجار! راکتور اتمی جاپن،پدرشون رو در اورده!!
بعد از 60 سال،دارن برق رو سهمیه بندی میکنن!!
(قابل توجه! بعضی کشور ها،بعد از 26 زلزه با ریشتر بالاتر از6 ریشتری،چندین سونامی و انفجار راکتور هسته ای،تازه الان دارن برا برخی مناطق،برق رو سهمیه ای میکنن!! خاک تو سر برخی جاها که همینجوری و بدون دلیل،برق رو سهمیه ای میکردن!!)
------------
این جاپنی ها،این چیزا حالیشون نیست!!
من خودم زنگ زدم سونی!! یه خانومه ورداشت گفت هرگونه توقف تولید ارک رو تکذیب میکنم!!
کارخونه ی اریکسون که تو چینه،وسایل رو هم همونجا درست میکنن!!! مرض ندارن که بیان قطعات رو یه جا دیگه تولید کنن،بعد هزینه ی حمل و نقل بذارن روش برا مونتاژ کردن!!
جدی این همه اتفاق تو کشور محبوب و دوست داشتنی من افتاده و من بیخبرم
از دست این شلوغی بازار دم عید
صبح تا شب چپیدیم تو مغازه و از هیچی خبر نداریم دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)