راسته میگن فیلیپس پوست صورتو میکنه؟
هر کی داره ازش میپرسم میگه یا صورتم سرخ میشد دیگه نزدم یا صورتم زخم میشد دیگه نزدم یا...
اگه اینطوریه که ژیلت بهتره که
منظورم سری7300
راسته میگن فیلیپس پوست صورتو میکنه؟
هر کی داره ازش میپرسم میگه یا صورتم سرخ میشد دیگه نزدم یا صورتم زخم میشد دیگه نزدم یا...
اگه اینطوریه که ژیلت بهتره که
منظورم سری7300
Last edited by mina_; 16-08-2011 at 14:28.
خیر، اونایی که همچین نظری میدن رفتن فیلیپس باباشونو کار کردن
هر نوع پوستی مدل ریشتراش خاص خودشو نیاز داره، در ضمن باید به پوست فرصت داد تا خودشو با ریشتراش سازگار کنه، که معمولا چیزی حدود 2 هفته طول میکشه
اگه پوست حساسی دارین میتونید از سری SensoTouch در حالت تر استفاده کنید، و بعد که به مرور پوستون عادت کرد رو به حالت خشک بیارید
ریش تراشهای ری 7300 کلاً پوستو خیلی اذیت میکنن.من خودم قبلاً داشتم زیر گلو رو خیلی باید باهاش ور رفت تا بشه از ته زد بعد از اصلاح هم جوش میزنه هم قرمز میشه البته با این قیمتی که بابت این مدل ریش تراشها میپردازید نباید بیشتر از این توقع داشته باشید
اینطوریام نیست که بخواد پوست عادت کنه من خودم داشتم حدود 4-5 سال هم داشتم ولی روز به روز بدتر میشد البته به قول شما باید از ریش تراشهای فوق حساس بخرید
سلام دوستان
بهترین مارک و مدل ماشین اصلاح صورت تا 120 تومان چیه ؟ ( ریش تراش نمیخوام که از ته ته بزنه ، یه چیز میخوام که هم بشه تقریبا از ته زد و هم بشه ته ریش و ریش باش گذاشت ) مثل این دو تا :
ممنون
فیلیپس QC5170 ماشین اصلاح خیلی خوبیه. هم شارژیه هم با برق کار میکنه.قیمتش حدود 85 تومنه.یه لینک براتون ارسل کردم ببینیدش.
سلام
من یه ماشین اصلاح میخوام که هم حالت اصلاح (TRIM ) و هم حالت تراشیدن ( SHAVE)داشته باشه
چه مدل هایی و با چه قیمت هایی با خصوصیات بالا هست ؟؟ ( خودم تو نت مدل کروزر براون رو پیدا کردم )
سلام
من اول از Activator 360 استفاده میکردم پارسال رفتم دکتر گفت ریش تراشی که داری باعث میشه که پوست تحریک شه یعنی چندبار باید بکشم تا خوب و صاف بزنه و باعث میشد که صورتم جوش و دونه بزنه
گفت از تیغ استفاده کن حالا بعد از 1 سال واقعا صورتم به تیغ حساسیت داره میخوام یک ریش تراش عالی بخرم
سری جدید فیلیپس همون3d senso چطور هست؟
یا این مدل پاناسونیک؟
پوستم خیلی حساس هست و نمیخوام هی چندبار بکشم تا تمام موها زده بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن هرروز میخوام اصلاح کنم چی بخرم به نظرتون؟
سلام
یه پیغام خصوصی بهتون زدم چک کنید.
سلام دوست عزيز لطفا پس از انتخاب و خريد و بعد از مدتي استفاده بيايد نظرتون بگيد .
من اگر با تیغ کمتر از سه روز بزنم صورتم جوش میزنه!
میخام یه ماشین خوب بخرم که اگه هر روزم بزنم اذیتم نکنه.
چی بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)