تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 44 از 221 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

lahij_web جان به نظرت بدنسازی برای کاهش وزن هم خوبه یا فقط برای حجیم شدن خوبه؟

یعنی باشگاه بدنسازی میتونه باعث کاهش وزن هم بشه؟

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

lahij_web جان به نظرت بدنسازی برای کاهش وزن هم خوبه یا فقط برای حجیم شدن خوبه؟

یعنی باشگاه بدنسازی میتونه باعث کاهش وزن هم بشه؟
    سلام
    100% داداش .
    کالری دریافتی < کالری مصرفی = کاهش وزن بدن به صورت خاص : چربی های بدن
    وزنه زدن فقط برای حجیم شدن نیس. هر کس اهداف خاص خودش رو داره . امثال ما که پرورش اندام یا همون زیبایی اندام کار نمیکنیم کارمون به مراتب راحت تر از حرفه ای ها و مسابقه ای هاست ...
    میتونیم اونطور که میخوایم برای تمرینمون برنامه ریزی کنیم . که هر هدفی اصاول خاص خودش رو داره .
    سوال بازم داری بپرس دیدت بازتر شه

3. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

lahij جان یکی از دوستان من حدود 2 ماه هستش که بدنسازی رو شروع کرده . الان میخواد شروع کنه یه دوره بره . تا 100 تومنم میخواد هزینه کنه .

به نظرت چه نوع کراتین و .... بگیره ؟

مخلصیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خسته نباشید !
    آقا برای صاف و سفت کردن شکم لازمه آدم بره بدنسازی ؟ یا تو خونه هم با ورزش مخصوص میشه اینکارو انجام داد ؟

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

من بدنساز نیستم و رشته ورزشیم کیوکوشین کاراته هست.
    الان چندین سال دارم ورزش میکنم از کودکی که یادمه بابام میگفت شنا برو بیکاری تو خونه(البته الان چند سالی به دلیل مشغله کار و درس به باشگاه نمیرسم)
    راستش من ورزش بدنسازی و به تنهایی قبول ندارم یعنی در کنار یه ورزش دیگه به عنوان مکمل خوبه.
    من الان قدم 180 و وزنم 80 هستش نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خوب تمام کسایی که با من برخورد داشتن حرف افتاده گفتن بدن تو خیلی خوبه حالا قصدم از زدن این حرفا چیه شما اگه میخواید بدن خوبی داشته باشید نگید که برم باشگاه بدنسازی دیگه همه چی حله این کار یکم زحمت نیاز داره :
    من میگم جای بدنسازی رفتن که همش ضرر هست چون یه روزی میزارید کنار و همه ی زحمات بر باد میره یه وقتی بزارید و حالا چه صبح چه شب برید یه جایی مثل پارک و بدوید و بعدا شروع به تمرینات کششی و قدرتی کنید مثلا شنا،دراز نشست، وتمریناتی از این قبیل ساده و روز به روز تمرینات و بیشتر و سنگین تر کنید.
    اگه هر روزم این کار و نکنید باز هم شما بدن خوبی دارید،من الان بدون این که باشگاه برم گاهی اوقات تو پارک تمرین میکنم بدنمم هم آماده نگه داشتم.
    راستی صبح ها از خواب بیدار میشید یه 30 تا شنا برید عالیه.

7. 3 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام.من دوم دبیرستانم و تو خونه یه اربیترک و دو تا دمبل داریم.

برای تقویت بازو چه تمرینی رو پیشنهاد میدید؟چون هیچ اطلاعاتی ندارم.درضمن شنا هم میرم بسکتبالیست هم هستم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام .

lahij جان یکی از دوستان من حدود 2 ماه هستش که بدنسازی رو شروع کرده . الان میخواد شروع کنه یه دوره بره . تا 100 تومنم میخواد هزینه کنه .

به نظرت چه نوع کراتین و .... بگیره ؟

مخلصیم .
    2 ماه چطور تمرین کرده ؟! ما فرض رو بر این میگیریم که درست و اصولی از بدنش کار کشیده و به اصطلاح بدنش شلاق خورده !
    انتخاب های زیادی داره . باید وضعیت فیزیکی و تمرینات قبلیش و توانایی هاش تو حرکات رو در نظر گرفت آخه .
    ولی خب کراتین که اصلی ترین مکمل هست . به همراه یه مولتی ویتامین سنتروم یا اگر بتونه فارماتون پیدا کنه که محشره .
    درباره مکمل دوم هم باید بیشتر درباره دوستت اطلاعات باشه . وزنش چقدره ، وضعیت بدنیش چطوره ، قدرتش و ... ؟ و هدفش از ورزش چیه ؟
    ( غیر از مبارزه با اعتیاد ! )

10. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

YAS6969
    راستش من ورزش بدنسازی و به تنهایی قبول ندارم یعنی در کنار یه ورزش دیگه به عنوان مکمل خوبه.
    سلام دوست خوبم .
    خب این نظر شخصی شماست اما خب بدنسازی پایه ی هر رشته ورزشی هست و اهمیتش هم بر کسی پوشیده نیست . این علم به تنهایی کارایی داره و نیازی به ورزش مکمل نیست . این رشته های ورزشی دیگه هستند که برای پیشبردشون از بدنسازی به عنوان مکمل استفاده می کنن .
    من رشته ورزشیم پاورلیفتینگ هست و فقط 1 سال بدنسازی کار کردم و به اهمیتش پی بردم .

من الان قدم 180 و وزنم 80 هستش نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خوب تمام کسایی که با من برخورد داشتن حرف افتاده گفتن بدن تو خیلی خوبه
    خب خدا رو شکر این برای یه رزمی کار یه امتیازه .

شما اگه میخواید بدن خوبی داشته باشید نگید که برم باشگاه بدنسازی دیگه همه چی حله این کار یکم زحمت نیاز داره :
    من میگم جای بدنسازی رفتن که همش ضرر هست !!!! چون یه وقتی بزارید و حالا چه صبح چه شب برید یه جایی مثل پارک و بدوید و بعدا شروع به تمرینات کششی و قدرتی کنید مثلا شنا،دراز نشست، وتمریناتی از این قبیل ساده و روز به روز تمرینات و بیشتر و سنگین تر کنید.
    اگه هر روزم این کار و نکنید باز هم شما بدن خوبی دارید،من الان بدون این که باشگاه برم گاهی اوقات تو پارک تمرین میکنم بدنمم هم آماده نگه داشتم.
    ! بدنسازی رفتن ضررررر هست ؟!؟ اونم همش ؟!
    داداش من قبل اینکه رشته خودمو شروع کنم 1 سال بدنسازی کار کردم .
    بعد هم پاورلیفتینگ و در کنارش بدنسازی ( البته هر دو از تمرینات با وزنه تبعیت میکنن ) و بخاطر سربازی 2 سال اصلا دست به وزنه نزدم !!! شرایطش نبود . اما کوچکترین تغییری تو وضعیت بدنیم ایجاد نشد .
    بله گمان شما صحیحه ولی در مورد افرادی که به محض ورود به باشگاه باد میکنن و میخوان زود هالک شن و تمرین اصولی ندارن و پایه بدنیشونو اشتباه می سازن .
    همین الانشم که حدود چند سال از سربازیم میگذره و تمرین رو از سر گرفتم و ظرف حدود 1 ماه برگشتم به نرم ایده آل الان 6 7 ماهه جست و گریخته تمرین میکنم و به خاطر شغلم نمیرسم برم تمرین . اما ... !!!!!!!
    همه چی حله !!!! که درست نیست . به این راحتی ها تو ورزش همه چیز حل نمیشه .
    چه صبح چه شب هم همینطور . هر ساعتی بدن توانایی خاص خودشو داره .
    شما هم اگر با این دست تمرینات هوازی و ایزومتریک بدنتو ایده آلت کردی به خاطر پایه تمرینیت میتونه باشه .
    صحبت در این باره زیاده . اگر در حوصله جمع بگنجه بازم با هم می حرفیم

---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 08:15 AM ----------

برای تقویت بازو چه تمرینی رو پیشنهاد میدید؟چون هیچ اطلاعاتی ندارم.درضمن شنا هم میرم بسکتبالیست هم هستم.
    سلام . شما دمبلاتون قابل تغییره و تعویض وزنه ست یا ثابت ؟

12. 5 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام . شما دمبلاتون قابل تغییره و تعویض وزنه ست یا ثابت ؟
    قابل تغییره..هر کدوم 5کیلوییه.دوتا 1.5 دو تا 1 تو هر دمبل

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

قابل تغییره..هر کدوم 5کیلوییه.دوتا 1.5 دو تا 1 تو هر دمبل
    سلام .
    خب بهتر که قابل تغییره .
    اول اینکه سعی کن لااقل 2 جلسه رو برسی بری تو محیط باشگاه تمرین کنی . تاثیرگذارتره برای رشته ورزشیت .
    اما تو خونه :
    بعد از
    گرم کردنی و کششی و مفصلی : ( اینجا رو از آخر به اول بخونید سوالات مشابه زیادی پاسخ داده شده که اگه اجازه بدی دوباره تکرارشون نکنم : )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ( و بعد برای بازو ، طبق درخواست شما . البته تمرین بقیه عضلات هم تو همون تاپیک پیشنهاد شده ) »
    شما میتونید از این ترکیب 2روز در هفته استفاده کنید :
    روز اول :
    جلوبازو دمبل تکی 3 ست 12 تکرار
    جلوبازو دمبل تمرکزی ( خم ، به صورت نشسته ) 3 ست 12 تکرار
    پشت بازو دمبل خوابیده جفتی 3 ست 10 تکراری
    پشت بازو دمبل خم 3 ست 12 تکرار
    پشت بازو نیمکت ( بین 2 تا مبل یا صندلی به صورتی که دست روی یکی و پاها روی یکی ) 3 ست 10 تکرار
    روز دوم :
    شنا سوئدی دست جمع ( دست زیر سینه به صورتی که انگشت شصت و اشاره ها لوزی بسازه ) 3 ست 10 تایی
    پشت بازو دمبل خوابیده 3 ست 10 تکرار
    جلوبازو دمبل چکشی 3 ست 10 تکرار
    جلوبازو دمبل جفتی 3 ست 10 تکرار
    برای ساعت هم از حرکاتی مثل آویزان شدن از میله بارفیکس به حالت نیمه و ساعد دمبل به صورت های مچ عادی مچ برعکس و ... استفاده کن .
    موفقققق باشی!

15. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •