سلام دوستان .
من موهای خشکی دارم و شکننده هستند . به نظر شما بهترین شامپو برای چنین موهایی چه شامپویی هستش . ؟
و بهترین شامپو بدن الان چی هستش . ؟
ممنون
سلام دوستان .
من موهای خشکی دارم و شکننده هستند . به نظر شما بهترین شامپو برای چنین موهایی چه شامپویی هستش . ؟
و بهترین شامپو بدن الان چی هستش . ؟
ممنون
امروز رفتم یه شامپوی ضد ریزش و تقویت کننده سینره خریدم با محلول ضد ریزش سینره و شامپوی مخصوص موهای چرب سینره...تست کنم ببینم چه جوریاس....
اما به یه مشکل برخوردم.
قبلا در کاتالوگ محصولات معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خونده بودم که قبل از استفاده از محصولات درمانی ریزش مو از شامپو های فاقد سیلیکون استفاده کنید زیرا سیلیکون یک ماده پوشاننده اس و مانع از نفوذ ترکیبات موثر به ریشه مو می شود.
الان که میخواستم شامپوی ضد ریزش سینره رو استفاده کنم ترکیباتش رو خوندم نوشته : پلیمر های سلیکونی
حالا موندم چی کار کنم؟!!! بندازمش دور؟
آخه اینا چرا برداشتنن پلیمر سیلیکونی قاطی شامپو ضد ریزش و تقویت کننده کردن؟!!!!!!
این وسط یا فیتو چرت میگه یا سینره لابراتوار مزخرفی داره!
من که همه شامپویی البته نه شامپوهای خیلی گرون رو امتحان کردم الان 2 ساله ازاین شامپوی تخم مرغی داروگر میزنم 550 تومنه خیلی راضیم موهام خشک وفریه
چند سال پیش یکی از اشناها یه شاممپوی زرده تخمه مرغ از استرالیا اورد خیلی خوب بود من که مثلشو تو ایران پیدا نکردم
سلام.شامپو واسه شوره سر امرون عالیه .خیلی از شامپوها رو امتحان کردم اولش خوب جواب میدن ولی پس از چند هفته خاصیت اولیه رو ندارن و مجبور میشی شامپوتو عوض کنی.ولی شامپو امرون emeron رو چند ساله که استفاده میکنم از هر لحاظ خوبه : قیمت.عطر.تنوع رنگ سفید ضد شورس.البته اشتباه نکنم اوایل ساخت ژاپنش تو بازار بود الان اندونزیاییش تو بازاره که اونم عالیه.....
چرا بندازی دور! خب ببر جاش چیز دیگه بردار.
از 2 تا دکتر متخصص پرسیدم گفتن استفاده کن! چیزی نیست که به صورت کلی ثابت شده باشه و همه اعلام کرده باشن...
سلام علی جان این سینره چطوره به نظرت؟ یه آشنا ازم راهنمایی خواسته واسه شامپو و لوسیون ضد ریزش
اخیرا" با تجویز پزشک از شامپوی ضد ریزش استفاده می کنم بنام DUCRAY ، تو همین 1 هفته ای که استفادش می کنم فوق العاده بوده ، قیمتشم 44000 تومن! اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو اینگریدینتش سیلیکون ندیدم ( البته این موردی که شما روش حساس شدید ) ، ولی این شامپو عالیه !
من یه ماه پیش رفتم پیش یه متخصص مو برام شامپو چای پرمون داده قیمتش هم 4هزار تومانه که به نظر من خیلی خوبه وپوست سر را هم آروم ومیده وضد شوره است تست کنید جواب میده.
دوستان میدونم سوالم جاش اینجا نیست اما یه راهنمایی میخوام برای خرید چسب مو
چه مارک چسب مویی بگیرم که ضررش کم باشه؟
مارک نیترو گرفتم که چینی هستش زیاد خوشم نیومد
یکی از دوستام میگه چسب موی آلبورا بگیر نظر شما چیه؟
البته من از نوع اسپریشو نمیخوام از اونایی که مثل ژل هستش میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)