تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 124 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پراید به دلیل نداشتن دو ایربگ برای سرنشینان جلو تا اطلاع ثانوی پلاک نمیشه!
    منبع خبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- شماره تلفن : 61611817-021 سایپا
    5- نمایندگیهای سایپا
    ادمین عزیز چرا کلمه «دزد» را از پست من حذف کردید با توضیحاتی که در پست دادم غیر از این کلمه لایق این شرکت معظم است.
    Last edited by ebi1952; 02-10-2012 at 10:55.

2. 3 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقت که گرفتم صبح چه ساعتی باید نمایندگی باشم؟
    شما ساعت 7 7.30 صبح اونجا باشید. ماشینو میذاری تا ساعت 4 4.5 باهات تماس میگیرن. در مورد اون دوستمون که گفته بود اسم نمایندگیو بنویسم شاید نوشتن اسمش درست نباشه. به هر حال اگه تمایل داشتین من میتونم پیام خصوصی بهتون بگم. البته خیلی فرق نمیکنه کدوم نمایندگی ببرید. به هر حال خودروی ساخت داخل وضعیت خدمات پس از فروشش خیلی خوب نیست. امیدوارم ماشینتون به خوبی سرویس بشه و مشکلی پیش نیاد. من خودم خیلی دوست داشتم میتونستم کارهای معمولیه ماشینو خودم انجام بدم. کاش از این موتور میشد سر درآورد. اما الان همه چیز پیچیده شده الکترونیک جای همه چیزو گرفته.

4. 3 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منبع خبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- شماره تلفن : 61611817-021 سایپا
    5- نمایندگیهای سایپا
    ادمین عزیز چرا کلمه «دزد» را از پست من حذف کردید با توضیحاتی که در پست دادم غیر از این کلمه لایق این شرکت معظم است.

سلام. این خبرها همه مال قبل از مهر هستش
    من هرچی جستجو کردم جایی ننوشته الان پلاک نمیشه
    شما مطمئن هستید پلاک نمیکنن؟
    در این صورت شرکت نباید مثلا به من بگه این مبلغ رو بپرداز با اربگ بگیر؟
    چرا حرفی نیست ازش؟

6. این کاربر از ksjvk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا حرفی نیست ازش؟
    چند دلیل داره که خدمت شما عرض میکنم:
    1- ایربگ از محدود قطعاتی که چین تولید نمیکنه و سایپا باید با ارز یورو از اروپا تهیه کنه. با توجه به قیمت حدود 300 یورویی(من یه جا خوندم ولی منبع دقیقشو یادم نیست) برای ایربگ و قیمت ارز ازاد و همچنین مسائل مربوط به تحریم برای سایپا به صرفه است پراید بدون ایربگ تولید کنه تا سود تولیدش کم نشه.
    2- شرکتی که داخل ایران داره ایربگ برای سایپا میزنه(البته مونتاژ میکنه و فقط کیسه پارچه ای رو خودش تولید میکنه و بقیه اجزا طبق مورد 1 وارداتی هست) حداکثر تعداد ایربگی که تولید میکنه کفاف تولید روزانه سایپا رو نمیده پس سایپا مجبوره به صورت کامل ایربگ از اروپا تهیه کنه که هزینه هاش بالا میره.
    3- سایپا میدونه که برنده جنگ پلیس و خودرو ساز داخلی همیشه خودروساز بوده با مظلوم نمایی هایی که میکنه و ادعای اشتغالزایی و تولید ملی، پس سعی داره که با وقت کشی (احتمالا تا اوایل ابان) از موضوع ایربگ خلاص بشه و یه مهلت 6 ماهه دیگه تا پایان سال بگیره برای تولید پراید بدون ایربگ و سود بیشتر
    4- فکر میکنم که پراید فعلی امکان نصب دو ایربگ رو نداره و باید قطعاتی از داشبورد تغییر کنن که این میشه هزینه اضافی قالب سازی و .....
    5- سایپا همین الان یه ایربگ رو پراید میتونه بزاره ولی پلیس میگه دو تا ایربگ
    6- این یه حدسه ولی به نظرم باید درست باشه!
    پارسال اول مهر هم راهور از پلاک کردن یه سری از پرایدها طفره رفت و اوایل ابان دوباره شروع کرد به پلاک، امسال هم همین زمان رو اقدام کرد .نکته این که با این کار حجم قابل توجه ای خودرو در فصل شروع ترافیک های سنگین اول مهر وارد خیابونها نمیشن.

8. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا حرفی نیست ازش؟
    برای صحت خبر به امر یکی از کاربرای فعال انجمن من 3 تا لینک معتبر گذاشتم به علاوه تلفن بخش فروش سایپا تماس بگیرین بهتون میگن.
    در ضمن من دشمنی با این شرکت ندارم اگه به زودی پیدا نکنم!!! ولی حدود 35 روزه 10 میلیون پول ، که پس انداز 5 سالم بوده دست این شرکت معظم هست ولی دریغ از یه جواب برای موعد تحویل! یه موقع نگین چرا کاسه داغ تر از اش شدی
    Last edited by ebi1952; 04-10-2012 at 19:17.

10. 3 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند دلیل داره که خدمت شما عرض میکنم:
    1- ایربگ از محدود قطعاتی که چین تولید نمیکنه و سایپا باید با ارز یورو از اروپا تهیه کنه. با توجه به قیمت حدود 300 یورویی(من یه جا خوندم ولی منبع دقیقشو یادم نیست) برای ایربگ و قیمت ارز ازاد و همچنین مسائل مربوط به تحریم برای سایپا به صرفه است پراید بدون ایربگ تولید کنه تا سود تولیدش کم نشه.
    2- شرکتی که داخل ایران داره ایربگ برای سایپا میزنه(البته مونتاژ میکنه و فقط کیسه پارچه ای رو خودش تولید میکنه و بقیه اجزا طبق مورد 1 وارداتی هست) حداکثر تعداد ایربگی که تولید میکنه کفاف تولید روزانه سایپا رو نمیده پس سایپا مجبوره به صورت کامل ایربگ از اروپا تهیه کنه که هزینه هاش بالا میره.
    3- سایپا میدونه که برنده جنگ پلیس و خودرو ساز داخلی همیشه خودروساز بوده با مظلوم نمایی هایی که میکنه و ادعای اشتغالزایی و تولید ملی، پس سعی داره که با وقت کشی (احتمالا تا اوایل ابان) از موضوع ایربگ خلاص بشه و یه مهلت 6 ماهه دیگه تا پایان سال بگیره برای تولید پراید بدون ایربگ و سود بیشتر
    4- فکر میکنم که پراید فعلی امکان نصب دو ایربگ رو نداره و باید قطعاتی از داشبورد تغییر کنن که این میشه هزینه اضافی قالب سازی و .....
    5- سایپا همین الان یه ایربگ رو پراید میتونه بزاره ولی پلیس میگه دو تا ایربگ
    6- این یه حدسه ولی به نظرم باید درست باشه!
    پارسال اول مهر هم راهور از پلاک کردن یه سری از پرایدها طفره رفت و اوایل ابان دوباره شروع کرد به پلاک، امسال هم همین زمان رو اقدام کرد .نکته این که با این کار حجم قابل توجه ای خودرو در فصل شروع ترافیک های سنگین اول مهر وارد خیابونها نمیشن.
    چه عرض کنم والا
    این اولین ماشینم بود که خودم واسه خودم می خریدم، با پولی که خودم جمع کرده بودم، و مسلما با این وضعیت آخرین ماشینی هم هست که از این شرکت های به ظاهر ملی میخرم
    تمام ذوق و شوق آدم رو با این کاراشون از بین میبرن.
    اگر میدونستم انقدر پولم می خوابه عمرا از شرکت نمیگرفتم
    اون موقعی که من ثبت نام کردم قیمت کارخونه و بیرون فرقی با هم نداشت
    نمیدونم چرا خواستم از خودشون بخرم از دست نخرم ولی اشتباه کردم
    اینا آدم رو دق میدن تا ماشین رو بدن. همه پولشم نقد میگیرن.
    حیف اون ده میلیونی که ریختم تو حلقشون

واقعا به همه توصیه میکنم اگر میخواید از نمایندگی خرید کنید فقط امانی بگیرید. فروش فوری کلاه برداریه
    50 روزه پولم خوابیده تو حساب سایپا
    آخرم معلوم نیست ماشینم رو بدن یا ندن
    تنها چیزی که براشون مهم نیست خدمات دهی به مشتریه

12. 2 کاربر از ksjvk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ماشین من 2400 تا کارکرده، سطح روغن موتور رو که بررسی کردم می بینم به L نزدیکه، چند نفرم دیدن گفتن روغن اش کمه باید روغن اضافه کنم.
    دو تا سوال، اول اینکه یه روغن دیگه بریزم روی این روغن مشکلی پیش نمیاد؟
    دوم اینکه چه روغنی بخرم؟ آخه به 4500 هم که برسه باید ببرم نمایندگی اونها روغن از رو عوض می کنند.
    توی دفترچه روغن توصیه شده رو اینطور نوشته:
    API:SG
    SAE:20 W 50
    یعنی چی بخرم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    ماشین من 2400 تا کارکرده، سطح روغن موتور رو که بررسی کردم می بینم به L نزدیکه، چند نفرم دیدن گفتن روغن اش کمه باید روغن اضافه کنم.
    دو تا سوال، اول اینکه یه روغن دیگه بریزم روی این روغن مشکلی پیش نمیاد؟
    دوم اینکه چه روغنی بخرم؟ آخه به 4500 هم که برسه باید ببرم نمایندگی اونها روغن از رو عوض می کنند.
    توی دفترچه روغن توصیه شده رو اینطور نوشته:
    API:SG
    SAE:20 W 50
    یعنی چی بخرم؟
    از این قوطی های 0.9 لیتری دربسته روغن تهیه کنید.
    سعی کنید بهران تکتاز یا بهران رخش یا ایرانول 8000 هم میتونیین تهیه کنید.
    روغنها میتونن با هم مخلوط بشن حتی اگر از یک کارخونه نباشن فقط باید با یک روغن پایه(معدنی یا سنتتیک یا نیمه سنتتیک) تولید شده باشن. در مورد پراید روغنهای پایه معدنی اوتومات(چهار فصل یا همون 20w50) عالی و توصیه شده هستن. سایپا معمولا یا ایرانول میریزه یا بهران تو ماشینهای صفر.
    فقط همه قوطی رو خالی نکنیین تو موتور از نصف کمتر قوطی رو خالی کنیین تو موتور و بقیه روغن رو تو یه قوطی در دار بریزید و نگه دارین برای دفعات بعدی که ماشین روغن کم کرد استفاده کنین
    Last edited by ebi1952; 05-10-2012 at 10:43.

15. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام. دوستان کسی میتونه آدرس یه تعمیرگاه خوب و با انصافو به من بده؟؟ واقعا این جیر جیری که از چرخهای ماشین میاد و مطمئنم از لنت نیست دیگه داره کم کم نگرانم میکنه. آخه موقع ترمز صدای جیر جیر لنت کاملا با این صدا فرق داره. به نظر شما منشا این صدا از کجاست؟ آیا واقعا از کمک های ماشینه؟ برای تعویض کمک باید تمام کمک ها تعویض شه یا فقط کمک معیوب ؟ مثلا اگه اونو عوض کنیم با یه مارک دیگه تعادل ماشین به هم نمیخوره؟ سوال بعدیم اینه کسی میدونه کتابی نرم افزاری فیلمی چیزی راجع به تعمیرات پراید هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام. دوستان کسی میتونه آدرس یه تعمیرگاه خوب و با انصافو به من بده؟؟ واقعا این جیر جیری که از چرخهای ماشین میاد و مطمئنم از لنت نیست دیگه داره کم کم نگرانم میکنه. آخه موقع ترمز صدای جیر جیر لنت کاملا با این صدا فرق داره. به نظر شما منشا این صدا از کجاست؟ آیا واقعا از کمک های ماشینه؟ برای تعویض کمک باید تمام کمک ها تعویض شه یا فقط کمک معیوب ؟ مثلا اگه اونو عوض کنیم با یه مارک دیگه تعادل ماشین به هم نمیخوره؟ سوال بعدیم اینه کسی میدونه کتابی نرم افزاری فیلمی چیزی راجع به تعمیرات پراید هست یا نه؟
    میشه در مورد صدا بیشتر توضیح بدی؟
    ماشین گارانتی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •