بهترین اندرویدی HTC که الان به راحتی پیدا بشه Desire HD هست
بهترین اندرویدی HTC که الان به راحتی پیدا بشه Desire HD هست
Desire S هم به نظر من عالیه که بزودی وارد ایران میشه ....
البته 7 تا 8 روز دیگه htc تو کنفرانس خبریش تو لندن گویا چند محصول دو هسته ای رو میخواد معرفی کنه منجمله :
htc pyramid که با نام Sensation نیز خوانده می شود .
desire hd خوبه lcd بزرگی داره و قدرت cpu خوبه 1ghz هم هست . desire s هم تو راهه که خیلی مشخصاتش شبیه hd هست ولی یکم lcd کوچکتره . اونم به نظرم خوبه .
دیزایر اچی دی که کاندیدم بود ولی
دیزایر اس در مقابل دیزایر اچ دی چطور؟
یا incredible S
این مقایسه این دو تا :
دیزایر اچ دی هرچند تو اندازه صفحه و دوربین قویتره و لی در مقدار رم داخلی و قدرت باتری ضعیف تره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته ضعف hd اینه که باتریش یکم ضعیفه
به نظر من هم باید صبر کنیم گوشی های جدیدی تو راه هستتند که اگه وارد بازار بشوند قیمت گوشی ها پایین میاد.
در حال حاظر که اینکریدیبل اس وارد بازار ایران شده ارزش خرید داره یا همون دیزایر اچ دی؟
اینکردبیل اس وارد شده ولی الکی گرونه ...
دیزایر اس هم وارد شده حدود 620 تومنه ...بد شروع نشده قیمتش .
در مجموع کمی صبر کن قیمتها داره میکشه پایین
بعدش همه اینا کمی باید تو بازار بیان تاضعفشون معلوم بشه
من خودم مدتیه دنبال یه htc باحال اندرویدی هستم از ThunderBolt خیلی خوشم اومد که gsm اون موجود نیست ....
اینکردبیل هم گوشی خوبیه کمی باتریش نسبت به دیزار اس ضغیف تره و پشتش زیاد جالب نیست .
دیزایر اچ دی هم خوبه ولی داستان همیشگی باتری .....
خلاصه الان موقع خرید نیست پس فردا هم کنفرانس htc هست که معرفی محصولاتش رو بعضی قیمتها تاثیر میزاره....
ای بابا هر مدلیش یه جوریه! میدونم منم الان نمیخوام بخرم فقط میخوام یه مدل رو کاندید کنم. تا چند وقت پیش که گوشی های ویندوز 7 برند hTC اومده بود تنها گوشی شاخش دیزایر اچ دی بود ولی الان چند مدل اضافه شده که اکثرا شبیه همند.مثلا مثل ان8 نوکیا متفاوت نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)