تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 57 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 568

نام تاپيک: آموزش طراحي صفحات وب در اينجا

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم که نمی دونم باید اینجا مطرح کنم یا نه .
    من می خوام یه زیر سایت برای سایت شرکتم طراحی کنم ، ولی نمیدونم یک زیرسایت از چه قسمت هایی تشکیل میشه .
    اگه کمک کنید ممنون میشم.

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم که نمی دونم باید اینجا مطرح کنم یا نه .
    من می خوام یه زیر سایت برای سایت شرکتم طراحی کنم ، ولی نمیدونم یک زیرسایت از چه قسمت هایی تشکیل میشه .
    اگه کمک کنید ممنون میشم.
    منظورتون ساب دومین هست؟
    یعنی مثلا ادرس سایت شما siteshoma.com هست و شما میخواهید sub.shiteshoma.com باز کنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان طراح وب
    من رشتم مهندسي مكانيكه ولي به طراحي وب سايت خيلي علاقه دارم
    مي خواستم ببينم دوستاني كه تجربه دارن بگن من با خوندن متوسط ميتونم يكساله html و css و javascript رو ياد بگيرم و بتونم رسما سايت طراحي كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان طراح وب
    من رشتم مهندسي مكانيكه ولي به طراحي وب سايت خيلي علاقه دارم
    مي خواستم ببينم دوستاني كه تجربه دارن بگن من با خوندن متوسط ميتونم يكساله html و css و javascript رو ياد بگيرم و بتونم رسما سايت طراحي كنم؟
    سلام دوست عزيز
    يك سال زياد هم هست.html و css سه ماه هم طول نمي كشه با همه مخلفاتش
    البته بايد مفيد بخوني.پيشنهاد مي كنم يه زبان برنامه نويسي سمت سرور هم ياد بگيريد.البته با همينايي كه گفتين ميشه سايت طراحي كرد.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام . سوالی داشتم از دوستان عزیزی که در رابطه با طراحی صفحات وب تجربه کافی داشته اند و زمانی هم مثل ما میخواستن تازه شروع کنن . شروع کار مسلما با HTML و بعد CSS هست . بعد یه زبان برنامه نویسی مثل PHP و ASP.NET . میخوام بدونم این آموزشهایی که تو فروشگاه پی سی وردلد هست در رابطه با این زبانها و همچنین استفاده از برنامه DREAMWEAVER رو کسی استفاده کرده ازشون و خریده یا اینکه اون رو مناسب میدونه برای شروع کار ؟ . و اینکه میخوام همزمان با اینها نرم افزارهای گرافیکی شرکت ادوب رو کار کنم ( تمام محصولات ادوب نظیر نداره ) . این آموزش زبان اصلی فتوشاپ چطوره که 280 ساعته ؟
    ممنون از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه matin_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . سوالی داشتم از دوستان عزیزی که در رابطه با طراحی صفحات وب تجربه کافی داشته اند و زمانی هم مثل ما میخواستن تازه شروع کنن . شروع کار مسلما با HTML و بعد CSS هست . بعد یه زبان برنامه نویسی مثل PHP و ASP.NET . میخوام بدونم این آموزشهایی که تو فروشگاه پی سی وردلد هست در رابطه با این زبانها و همچنین استفاده از برنامه DREAMWEAVER رو کسی استفاده کرده ازشون و خریده یا اینکه اون رو مناسب میدونه برای شروع کار ؟ . و اینکه میخوام همزمان با اینها نرم افزارهای گرافیکی شرکت ادوب رو کار کنم ( تمام محصولات ادوب نظیر نداره ) . این آموزش زبان اصلی فتوشاپ چطوره که 280 ساعته ؟
    ممنون از دوستان
    سلام دوست عزیز. من برای شروع html و css از این سی دی های آموزشی گرفتم. ماله شرکت پارسیان افزاره. خوبه آموزشش، من که رازی بودم. تو کمتر از 1 ماه یاد میگیری، همونطور که دوستمونم گفت تو کمتر از 3 ماه می تونی یه سایت بسازی. این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم واسه آموزش خیلی عالیه، نیازی ام نیست که حتما انگلیسیت قوی باشه.
    موفق باشی

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من برای شروع html و css از این سی دی های آموزشی گرفتم. ماله شرکت پارسیان افزاره. خوبه آموزشش، من که رازی بودم. تو کمتر از 1 ماه یاد میگیری، همونطور که دوستمونم گفت تو کمتر از 3 ماه می تونی یه سایت بسازی. این سایت
    کد:
    هم واسه آموزش خیلی عالیه، نیازی ام نیست که حتما انگلیسیت قوی باشه.
    موفق باشی
    ممنون از پاسختون. میشناسم این سایت رو . این سایت هم قدم به قدم آموزش داده و قابل درک هست .
    من دوست دارم سایتی داشته باشم شیک و حرفه ای باشه . به نظرتون برروی چه نرم افزاری های باید تسلط حرفه ای پیدا کنم ( گرافیکی و ... ) . مثلا سایت زیر رو ببنید :
    کد:
    یا سایت مایکروسافت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    يك سال زياد هم هست.html و css سه ماه هم طول نمي كشه با همه مخلفاتش
    البته بايد مفيد بخوني.پيشنهاد مي كنم يه زبان برنامه نويسي سمت سرور هم ياد بگيريد.البته با همينايي كه گفتين ميشه سايت طراحي كرد.
    جدي ميگيد يا داريد اميدواري مي ديد ...
    تو همين سايت من خوندم طرف گفته بود دو سه سال كارته، الان بگردم مي تونم لينكش رو پيدا كنم. منم كه ديدم درسهاي مكانيكمم هست، مي خواستم بي خيالش بشم
    الان اگه بخوام برنامه نويسي سمت سرور رو هم ياد بگيرم حدودا تا تابستو بعد ميتونم متخصص بشم؟
    يعني همه طراحاي سايت كه حقوق خوبي هم دارن همه اطلاعاتشون رو توي فقط چند ماه بدست آوردن؟ اينجوري كه همه ميرن طراح سايت ميشن
    من مكانيكي چهار سال بايست درس بخونم ببينم تهش چي در مياد.. با حقوق بخور نمير

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جدي ميگيد يا داريد اميدواري مي ديد ...
    تو همين سايت من خوندم طرف گفته بود دو سه سال كارته، الان بگردم مي تونم لينكش رو پيدا كنم. منم كه ديدم درسهاي مكانيكمم هست، مي خواستم بي خيالش بشم
    الان اگه بخوام برنامه نويسي سمت سرور رو هم ياد بگيرم حدودا تا تابستو بعد ميتونم متخصص بشم؟
    يعني همه طراحاي سايت كه حقوق خوبي هم دارن همه اطلاعاتشون رو توي فقط چند ماه بدست آوردن؟ اينجوري كه همه ميرن طراح سايت ميشن
    من مكانيكي چهار سال بايست درس بخونم ببينم تهش چي در مياد.. با حقوق بخور نمير
    جدي ميگم
    اگه براي درآمد مي خواي كه آره ، بايد بيشتر وقت صرف كني.
    من بيشتر منظورم طراحي سايت براي خودت بود كه زياد وقت نمي خواد و با تمرين ياد مي گيري.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اگه میشه آموزش رو به صورت pdf در بیارین - لینک خرابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •