دوستان من یه سوال دارم که نمی دونم باید اینجا مطرح کنم یا نه .
من می خوام یه زیر سایت برای سایت شرکتم طراحی کنم ، ولی نمیدونم یک زیرسایت از چه قسمت هایی تشکیل میشه .
اگه کمک کنید ممنون میشم.
دوستان من یه سوال دارم که نمی دونم باید اینجا مطرح کنم یا نه .
من می خوام یه زیر سایت برای سایت شرکتم طراحی کنم ، ولی نمیدونم یک زیرسایت از چه قسمت هایی تشکیل میشه .
اگه کمک کنید ممنون میشم.
منظورتون ساب دومین هست؟
یعنی مثلا ادرس سایت شما siteshoma.com هست و شما میخواهید sub.shiteshoma.com باز کنید؟
سلام بر دوستان طراح وب
من رشتم مهندسي مكانيكه ولي به طراحي وب سايت خيلي علاقه دارم
مي خواستم ببينم دوستاني كه تجربه دارن بگن من با خوندن متوسط ميتونم يكساله html و css و javascript رو ياد بگيرم و بتونم رسما سايت طراحي كنم؟
سلام دوست عزيز
يك سال زياد هم هست.html و css سه ماه هم طول نمي كشه با همه مخلفاتش
البته بايد مفيد بخوني.پيشنهاد مي كنم يه زبان برنامه نويسي سمت سرور هم ياد بگيريد.البته با همينايي كه گفتين ميشه سايت طراحي كرد.
سلام . سوالی داشتم از دوستان عزیزی که در رابطه با طراحی صفحات وب تجربه کافی داشته اند و زمانی هم مثل ما میخواستن تازه شروع کنن . شروع کار مسلما با HTML و بعد CSS هست . بعد یه زبان برنامه نویسی مثل PHP و ASP.NET . میخوام بدونم این آموزشهایی که تو فروشگاه پی سی وردلد هست در رابطه با این زبانها و همچنین استفاده از برنامه DREAMWEAVER رو کسی استفاده کرده ازشون و خریده یا اینکه اون رو مناسب میدونه برای شروع کار ؟ . و اینکه میخوام همزمان با اینها نرم افزارهای گرافیکی شرکت ادوب رو کار کنم ( تمام محصولات ادوب نظیر نداره ) . این آموزش زبان اصلی فتوشاپ چطوره که 280 ساعته ؟
ممنون از دوستان
سلام دوست عزیز. من برای شروع html و css از این سی دی های آموزشی گرفتم. ماله شرکت پارسیان افزاره. خوبه آموزشش، من که رازی بودم. تو کمتر از 1 ماه یاد میگیری، همونطور که دوستمونم گفت تو کمتر از 3 ماه می تونی یه سایت بسازی. این سایتهم واسه آموزش خیلی عالیه، نیازی ام نیست که حتما انگلیسیت قوی باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
ممنون از پاسختون. میشناسم این سایت رو . این سایت هم قدم به قدم آموزش داده و قابل درک هست .
من دوست دارم سایتی داشته باشم شیک و حرفه ای باشه . به نظرتون برروی چه نرم افزاری های باید تسلط حرفه ای پیدا کنم ( گرافیکی و ... ) . مثلا سایت زیر رو ببنید :
یا سایت مایکروسافتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدي ميگيد يا داريد اميدواري مي ديد ...
تو همين سايت من خوندم طرف گفته بود دو سه سال كارته، الان بگردم مي تونم لينكش رو پيدا كنم. منم كه ديدم درسهاي مكانيكمم هست، مي خواستم بي خيالش بشم
الان اگه بخوام برنامه نويسي سمت سرور رو هم ياد بگيرم حدودا تا تابستو بعد ميتونم متخصص بشم؟
يعني همه طراحاي سايت كه حقوق خوبي هم دارن همه اطلاعاتشون رو توي فقط چند ماه بدست آوردن؟ اينجوري كه همه ميرن طراح سايت ميشن
من مكانيكي چهار سال بايست درس بخونم ببينم تهش چي در مياد.. با حقوق بخور نمير
جدي ميگم
اگه براي درآمد مي خواي كه آره ، بايد بيشتر وقت صرف كني.
من بيشتر منظورم طراحي سايت براي خودت بود كه زياد وقت نمي خواد و با تمرين ياد مي گيري.
سلام
اگه میشه آموزش رو به صورت pdf در بیارین - لینک خرابه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)