تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 61 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

دوستان کمک کنن .
    موقع بازی دمای برد به 85 و پردازنده به 78 و گرافیک به 75 میرسه. با کولپد .

چرا انقدر دما میره بالا ؟ اونایی که این لپ تاپ رو دارن(salieri) میگفتن که خنکه حالا چرا برای ما انقدر داغ میکنه ؟
    بعد از 5 دقیقه بازی هم به این دما میرسه . کولپدم البته 2 فنه است . ولی کولپد خیلی تاثیر نداره چون قسمت زیر دستگاه اصلا داغ نمیشه و همه حرارت از ست چپ خارج میشه .

کانفیگ هم core i7 740 هست . دمای حالت عادی همه قطعات بین 50 تا 53 . فکر کنم اینم یه کم زیاده .
    چه بازی ایی میکنی؟
    من بازی هایی مثل pes,mafia2.gta.call of.medal اینارو نصب کردم تا حالا ندیدم دما بیشتر از 75 یا 80 بره البته بدون کول پد و حداکثر تنظیمات تازه هم بعضی موقع ها رو فرش یا تخت خواب هست
    من فکر کنم جون مال شما چهر هسته ایی هست اینظوره مال من دو هسته ایه cor i5 هست که دمای سیپیو هم ندیدم تا حالا بالای 55 بره

داره خودمونی میشه MiLaD_flower's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظرتون این که من نمیتونم GTA بازی کنم از دمای بالاست؟ کول پد بگیرم؟ 2 هسته ای دارم. از کجا میشه دمای لپ تاپو فهمید؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

coolpad بگیر ...

با نرم افزار hwmonitor میشه دما کامپیوتر رو فهمید !!

4. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    بابا تو رو خدا به دمای این لپتاپ اینقدر گیر ندین
    واسه من که هیچ مشکلی نداره
    GTA 7 رو روش اجرا میکنم البته تو حداکثر تنظیمات کم میاره ولی دماش زوری به 80 میرسه که این دمای واسه Core i7 مناسبه
    در حالت idle هم مثلا internet و office غیره دمای cpu و gpu بین 45 تا 55 متغیره که واسه core i7 و at 5730 کاملا عادی و مناسبه
    من خودم قبلا HP داشتم و سه سال با بدبختی و underclock کردن CPU و GPU باهاش سر و کله زدم
    اخرش هم همین اسفند ماه فروختمش 300 تومن
    این y560 خداست
    من که کاملا راضیم از خریدی که کردم
    یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یه سوال از کسایی که با پورت HDMI این لپتاپ کار میکنن دارم
    من وقتی کابل hdmi رو میزنم به TV (البته LCD SONY ) و خروجی صدا رو هم میزارم روی HDMI Output بعد از چند دقیقه با مشکل عجیب روبرو میشم و اون اینکه صدا به تناوب قطع و وصل میشه انگار که کابل قطعی داره(البته از سالم بودن کابل مطمئن هستم ها چون با کامپوتر خونگیم این مشکل رو ندارم)
    کسی همچین مشکلی داره یا نه؟
    مخصوصا اگه فیلمهای بلوری که کیفیت صدای بالایی دارن بیشتر با این مشکل مواجه میشم(مثلا بلوری Avatar که 21 گیگ هستش یا غیره)

البته این مشکل حادی برام نیست چون من از خروجی هدفون استفاده میکنم چرا که خروجی HDMI کیفیتش 24bit 96KHz هستش ولی خروجی جک 3.5mm کیفیتش 24bit 192KHz
    Last edited by saeediust; 27-03-2011 at 00:15.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

من وقتی کابل hdmi رو میزنم به TV (البته LCD SONY ) و خروجی صدا رو هم میزارم روی HDMI Output بعد از چند دقیقه با مشکل عجیب روبرو میشم و اون اینکه صدا به تناوب قطع و وصل میشه انگار که کابل قطعی داره(البته از سالم بودن کابل مطمئن هستم ها چون با کامپوتر خونگیم این مشکل رو ندارم)
    مخصوصا اگه فیلمهای بلوری که کیفیت صدای بالایی دارن بیشتر با این مشکل مواجه میشم(مثلا بلوری Avatar که 21 گیگ هستش یا غیره)

البته این مشکل حادی برام نیست چون من از خروجی هدفون استفاده میکنم چرا که خروجی HDMI کیفیتش 24bit 96KHz هستش ولی خروجی جک 3.5mm کیفیتش 24bit 192KHz
    من هیچ وقت همچین مشکلی نداشتم !
    با بلوری تست نکردم ولی با فیلم های hd مشکلی ندارم

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

همون فیلمو با کامپیوتر دیدی مشکل نداشت؟
    من یجا شنیده بودم که به کیفیت کابل هم خیلی تاثیر داره که تا این حد حتی صدا قطع و وصل بشه

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

همون فیلمو با کامپیوتر دیدی مشکل نداشت؟
    من یجا شنیده بودم که به کیفیت کابل هم خیلی تاثیر داره که تا این حد حتی صدا قطع و وصل بشه
    نه
    کابلم هم سامسونگه ارجیناله

داره خودمونی میشه Pintoricio-2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای من هم این مشکل رو داشت وقتی به LED SAMSUNG وصل کردم. هم قطع و وصل شد هم یه دفعه صدای ممتد از بلندگوی تلوزیون اومد که مجبور شدم کابل رو سریع قطع کنم . بلندگوی LED هم تا چند ساعت خش خش میکرد که خدا رو شکر بعد از چند ساعت خاموش بودن درست شد .

این رو هم به لیست مشکلات Y560 رسما اضافه کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

می شه لیست مشکلاتشو بزارید اینجا تا مام ببینیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •