دوست عزیز ممنون از توضیح کاملت!فقط ۱ سوال!مدارک رو هم ازت میگیرن!????![]()
دوست عزیز ممنون از توضیح کاملت!فقط ۱ سوال!مدارک رو هم ازت میگیرن!????![]()
بچه ها من پیام نور واحد کرج قبول شدم ارشد (فراگیر نه)ولی نه میدونم دقیقا تاریخ ثبت نام کی هست نه کجا باید برم
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک کنینننننننننننننن
سلام. من از امتحانات پیش دانشگاهی یک درس افتاده دارم. کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم. انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخابهام دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی بوده.میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور ماه پاس کنم نمیتونم دانشگاه یا موسسه غیر انتفاعی ثبت نام کنم؟ بعضی ها گفتن به احتمال زیاد نمیتونی. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه در ترم دوم دانشگاه میتونم ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم به سوالم پاسخ بدین. لطفا. چون الان خیلی اضطراب دارم. مرسی.
من شنيدم مي گن بعد از يه ترم ميشه اولويت هاي بعدي رو هم انتخاب كرد....درسته؟؟؟
خب اگه ظرفيت دانشگاه مقصد پر شده باشه و رتبه من هم به اون دانشگاه بخوره اون وقت چي؟؟/
يعني من مي تونم برم اونجا يا نه؟؟؟؟
تهران به تهران اگه منظورتونه نمی شه من 2 روز پیش رفتم اینو از مرکز پرسیدم.ولی مثل اینکه پارتی داشته باشی میشه.
نه مثلا من دانشگاه 1 رو بعد از دانشگاه 2 زدم...رتبم هم به هر دوتاش مي خوره...من مي دانشگاه 2 بعد از يك ترم ميام دانشگاه 1....
حالا اگر دانشگاه 1 ظرفيتش پر باشه منو قبول مي كنه يا نه؟؟؟؟
سراسری اگر مدرک حاظر نباشه معمولا چقدر وقت هست بعد ثبت نام تا مدرکو اماده کنی؟
ما كه هر چي مدارك ناقص بود گفتن بعدا بيارين !!
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
بيشتر اون تائييديه تحصيليه بود ولي من فقط برگه نهايي نتايجو نداشتم !!
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
دو سه هفته بعد بردم گفت اين چيه گفتم نقص مدارك ثبت نام !! گفتن سرمون شلوغه بعدا بيارش !!![]()
من ثبت نامم یکشنبه هفته بعده.اراک.روزانه هم هستم.به غیر از این مدارکی که تو اون سایت فاجعهش نوشته و فیش 2100 تومنی سنجش،چه کار دیگهای باید بکنم؟واسه خوابگاه و کتابها و اینا.
منظورم اون نبود
مردک کاردانی من موقع ثبت نام اماده نیست (یکی از استادا فعلا نمره رو نداده)میشه یک هفته عقب انداخت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)