تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 83 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرجوخه به خانه برگرد
    لپ‌تاپ‌های سری G اسوس، جزو موفق‌ترین محصولات این شرکت هستند که برای گیمرها طراحی می‌شوند. این هفته شما را با جدیدترین لپ‌تاپ سری G با نام G73JH آشنا می‌کنیم که از سریع‌ترین پردازنده گرافیکی موجود برای لپ‌تاپ‌ها یعنی رادئون HD 5870 و همچنین پردازنده چهار هسته‌ای بسیار سریع Core i7 بهره می‌برد.

طراحی G73 همان طور که می‌بینید با طراحی رایج به کار گرفته شده در اکثر لپ‌تاپ‌ها متفاوت است. سطوح زاویه‌دار و خطوط تیز طراحی شده روی بدنه کاربر را به یاد هواپیماهای ضدرادار می‌اندازد.

بدنه C73 کاملا محکم و البته سنگین به نظر می‌رسد. این بدنه به طور کامل از پلاستیک محکم و مرغوب ساخته شده است. به نظر می‌رسد اسوس واکنش‌های احساسی کاربر را هنگام بازی کردن با این لپ‌تاپ درنظر گرفته و بدنه و اتصالات را طوری طراحی کرده که مقاوت زیادی داشته باشند.

صفحه‌نمایش 3/17 اینچی G73 از نوع LED Backlit بوده و از وضوح Full HD یا 1080×1920پیکسل بهره می‌برد. این وضوح بالا این امکان را می‌دهد که به راحتی دو پنجره را در کنار هم باز کرده بی‌آنکه لازم باشد آنها را بیش از حد کوچک کنید.

سطح این صفحه‌نمایش براق بوده که از طرفی وضوح و شفافیت رنگ‌ها را بالاتر می‌برد ولی در عوض مشکل انعکاس را دارد. در کل تصاویر مشاهده در G73 بسیار زیبا و رضایت‌بخش خواهند بود. زوایای دید افقی این صفحه‌نمایش خوب بوده ولی زوایای دید عمودی آن تعریف چندانی نداشته و با کمی زاویه گرفتن در این جهت، تغییر رنگ‌ها به وضوح مشاهده می‌شود.

صفحه کلید G73 از نوع چیکلت (جزیره‌ای) بوده که در آن کلیدها با فاصله بیشتر از هم و همچنین کمی بالاتر از سطح لپ‌تاپ قرار می‌گیرند. این صفحه‌کلید، صفحه اعداد را نیز در کنار خود دارد. صفحه‌کلید دارای نور پشت‌زمینه بوده که علاوه بر زیبایی کار کردن با آن در محیط‌های تاریک را ساده‌تر می‌کند.

سخت‌افزار G73 برای یک گیمر چیزی کم ندارد. چهار هسته‌ای i7-720QM با فرکانس عملیاتی 6/1 گیگاهرتز، 8 گیگابایت حافظه رم از نوع DDR3 با فرکانس 1066 مگاهرتز و پردازنده گرافیکی رادئون HD 5870 با یک گیگابایت حافظه گرافیکی GDDR5 بدنه سخت‌افزاری این دستگاه را تشکیل می‌دهد.

این لپ‌تاپ در بازی‌ها جای هیچ‌گونه حرف و حدیثی را باقی نخواهد گذاشت.

به عنوان مثال در رزولوشن 1080×1920 و با حداکثر جزيیات، در بازی کرایسیس به سرعت فریم متوسط 30 و در بازی Mass Effect 2 به 60 فریم بر ثانیه دست پیدا می‌کند که بسیار عالی خواهد بود. چهار پورت USB، خروجی‌های ویدیویی VGA و HDMI و پورت‌های میکروفون، هدفون، شبکه اترنت یک گیگابیتی و کارتخوان، ورودی و خروجی‌های تعبیه شده روی G73 لپ‌تاپ‌های گیم بزرگ معمولا شارژ باتری کمی دارند. این وضعیت در مورد G73 هم صادق است.

حتی باتری هشت سلولی این دستگاه نیز نمی‌تواند به شما شارژ بیش از یک ساعت را حتی برای کاربردهای سبک و گشت و گذار در اینترنت بدهد. چنین لپ‌تاپ‌هایی، قطعات پرمصرفی دارند که ایجاب می‌کند دستگاه برای اکثر کاربردها به برق وصل باشد.

مدل: G73JH-A2

برند: Asus

پردازنده:‌ Intel Core i7 -720QM

فرکانس پردازنده:‌‌ 6/1 گیگاهرتز

فرکانس Turbo: 8/2 گیگاهرتز

تعداد هسته‌ها: 4 هسته‌ای

تکنولوژي Hyper Threading: دارد

حافظه کش L2: 1 مگابایت

حافظه کش L3: 6 مگابایت

حافظه اصلي: 8 گیگابایت، DDR3 1066MHz

هاردديسک:500×2 گیگابایت

پردازنده گرافيکي:ATI Mobility Radeon HD5870

حافظه گرافيکي مجزا:يک گیگابایت GDDR5

نمايشگر:3/17 اینچ

وضوح: 1080×1920

پورت‌ها:چهار پورت USB2.0، پورت‌های شبکه

اترنت،میکروفون،هدفون،‌کا تخوان،VGAوHDMIامکانات: شبکه بی‌سیم 802.11 b/g/n، بلوتوث، دی‌وی‌دی‌رایتر، وب‌کم

باتري: 8 سلولی، 75 وات ساعت

وزن:86/3 کیلوگرم

سيستم‌عامل: Windows 7 Home Premium x64

گارانتی: دیجیتال
    منبع : مجله عصر ارتباطات

با سلام خدمت دوست عزیز خدا از جونیت کمت نکنه آقا من این لپ تاپ 14روز پیش گرفتم اینایی که عرض کردی من 6 ماه پیش داشتم تحقیق می کردم رسیدم ولیGTA IV رو دارم بازی میکنم وقتی هوا روشن بهتری فرم میده ولی وقتی هوا تاریکه چراغ ماشین روشن میشه فرم پایین میده وقتی که بارون میاد که نگو!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاتر از همه expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 3 هفته هست که دارم با این لپتاپ کار میکنم اگه سوالی داشتید و من بتونم جواب بدم خوشحال میشم
    با سلام خدمت دوست عزیز خدا از جونیت کمت نکنه آقا من این لپ تاپ 14روز پیش گرفتم اینایی که عرض کردی من 6 ماه پیش داشتم تحقیق می کردم رسیدم ولیGTA IV رو دارم بازی میکنم وقتی هوا روشن بهتری فرم میده ولی وقتی هوا تاریکه چراغ ماشین روشن میشه فرم پایین میده وقتی که بارون میاد که نگو!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاتر از همه expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1=یه سرچ بزن پیدا میکنی
    2=بله بود
    3=تا حالا تنها prince of persia: prodigy تنها روش نصب شده چون win7 64 bit هست
    4=من از USA خریدم اما asus مال تایوان هستش
    5=
    Asus G73JH-A1 $1,699.99

Intel Core i7-720QM 1.60GHz Processor
    6MB L2 Cache, 1333MHz FSB
    8GB DDR3 1066MHz SDRAM

1000GB (2 x 500GB) 5400RPM SATA Hard Drive
    17.3" Full HD (1920x1080) Display
    Integrated 2.0MP Webcamera
    ATI Radeon HD5870 with 1GB GDDR3 VRAM
    Blu-Ray Reader / SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Combo Drive
    802.11b/g/n Wireless LAN
    Bluetooth V2.1 + EDR
    10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    ExpressCard 54/34 Slot
    Multi-in-1 Card reader
    Built-in Azalia compliant Audio chip, with 3D effect & full duplex and Dolby Home Theater Audio
    Altec Lansing 4 speakers and array microphone

6=بله داره
    7=1700 $ دلار
    8=چرا باید خش بیوفته و ترک بخوره؟
    9=بله FULL HD هستش
    10=خواهش
    سلام دوست عزیز کافیگ من یکم از شما بیشتره ولی گفتی مشکل اصلیش چیه اینکه expresscard نداره.برا من گارانتی الماس دبی هست و می خوام به دلیل نداشتن expresscard شاید بفروشمش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من درکت میکنم اما فعلا هیچ جایی با قیمت زیر 20000 اونم مدله g73 JH تازه بی گارانتی و با cpu cor i 5 520 و ram 4gig hard 500gig نمیده

من خودمم دنبالشم فکر کنم یکی دو ماهی باید صبر کنی

سلام به همگی من یکی دارم 14 روز کارکرد با موس حرفه ایش و کوله و هدفن غول حرفه ایش با دو سال گارانتی الماس می فروشم پول لازمم ایمیلم:xboy_majid@yahoo.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همگی من یکی دارم 14 روز کارکرد با موس حرفه ایش و کوله و هدفن غول حرفه ایش با دو سال گارانتی الماس می فروشم پول لازمم ایمیلم:xboy_majid@yahoo.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام اولا بهترین مدل g73jh مدل B1 هستش که کانفیگه من کلا شبیه اونه ولی که cpu i7 740 qm داره و رم 8gig 1333 داره ولی حیف می خوام بفروشمش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا کسی آدرس جایی رو واسه این G73jh نداره؟ قیمت تا 2400هم مهم نیست
    اگر پیدا نکردم باید برم دنبال MSi GX660R که کانفیگ خوبی هم داره اما زشته!

من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:xboy_majid@yahoo.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون کانفیگش بالاتر از مدل های بازاره راستی 460 هیچ وقت به 5870 نمی رسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها این مدل من دارم به امممممممممممممما اکسپرس کارت نداره.چی کار کنم اکسترنالش هست که به usb وصل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •