تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 145 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

با عرض پوزش از محضر جناب nar nia ؛ ولی بنده معتقدم که اگه آدم در زمینه های مختلف خودش تحلیل و بحث کنه و سعی کنه که به این وسیله به تجربیاتش اضافه کنه (البته بحث بدون غرض ورزی!!) خیلی بهتره تا اینکه مواضع دیگران رو مدام مطالعه کنه و همیشه چشمش به دهن افراد دیگه باشه که در اون موارد چی میگن؟ پس خواهش میکنم اگه میبینین که اخبار خبرگزاری ها واقعا نکته خاصی نداره و صرفا تحلیل شخصی افراد هست، از قرار دادن اوت در تاپیک خودداری کنین و به جاش نظر شخصی خودتون رو به عنوان یه بیننده پر و پا قرص این سریال بفرمایین که قطعا نظر شما برای امثال من بسیار محترم تره تا نظر خبرگزاری ها ...

موفق باشین.
    89/9/1

2. 6 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نقد رضا درستكار بر سريال داوود ميرباقري
    «مختارنامه تاكنون به چاله‌ي اغراق نيفتاده است»

رضا درستكار با ابراز نظر مثبت و مساعد خود نسبت به قسمت‌هاي آغازين سريال «مختارنامه»، خاطرنشان كرد: شروع اين مجموعه‌ي تاريخي منطبق با انتظارات بوده است و «مختارنامه» يك حركت رو به جلو در تاريخ فيلم‌سازي داوود ميرباقري محسوب مي‌شود.

اين نويسنده و منتقد در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي سريال «مختارنامه» اظهار كرد: نسبت به اتفاقاتي كه طي چند سال گذشته در تلويزيون افتاده، شايد «مختارنامه» يك سريال كم‌نظير بوده است و به نظر من تركيب مواد و عناصري كه در اين سريال وجود داشته خوب درآمده است.

درستكار درباره‌ي سكانس روياي مختار اظهار كرد: من سكانس روياي مختار را دوست داشتم؛ در مجموعه‌هاي تلويزيوني همواره در نشان دادن سكانس‌هاي رويا، ماوراء و برزخ ضعيف كار مي‌كنند، به طوري كه گاهي مورد طنز واقع مي‌شوند، اما اين بار در «مختارنامه» خوب كار كردند؛ كاري كه قابل باور بود.

وي خاطرنشان كرد: داوود ميرباقري در كارش جدي و توانمند است و تقريبا مي‌شود گفت كه درام را به خوبي مي‌شناسد و اين اصل مهمي است؛ زيرا غالبا سينماگراني كه در حوزه‌ي تاريخ فعاليت مي‌كنند در پرداختن به درام مشكل دارند.

رضا درستكار افزود: در سريال «مختارنامه» هرچه جلوتر مي‌رويم با يك درام مستقل كه در كنار روايت تاريخي قرار دارد، طرف هستيم و به نظر مي‌رسد تا اينجا قصه كه پيش درآمدي بر اتفاقاتي است كه قرار است در دهه‌ي محرم بيفتد و بعد هم به ماجراي خروج و قيام مختار ختم مي‌شود، خوب پيشرفته و شخصيت‌ها قابل باور هستند.

وي معتقد است: يكي از ويژگي‌هاي سريال «مختارنامه» اين است كه يك شخصيت نو را از تاريخ مذهب شيعه بيرون كشيده و به آن پرداخته است و در اين بين خيلي اسير مسائل ظاهرگرايانه نشده و تاكنون به چاله‌ي اغراق هم نيفتاده است.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من واقعا از شما جناب nar nia خان تشکر میکنم بابت این همکاری فوق العاده تون!! حداقل میذاشتی 24 ساعت از حرفام بگذره

5. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با عرض پوزش از محضر جناب nar nia ؛ ولی بنده معتقدم که اگه آدم در زمینه های مختلف خودش تحلیل و بحث کنه و سعی کنه که به این وسیله به تجربیاتش اضافه کنه (البته بحث بدون غرض ورزی!!) خیلی بهتره تا اینکه مواضع دیگران رو مدام مطالعه کنه و همیشه چشمش به دهن افراد دیگه باشه که در اون موارد چی میگن؟ پس خواهش میکنم اگه میبینین که اخبار خبرگزاری ها واقعا نکته خاصی نداره و صرفا تحلیل شخصی افراد هست، از قرار دادن اوت در تاپیک خودداری کنین و به جاش نظر شخصی خودتون رو به عنوان یه بیننده پر و پا قرص این سریال بفرمایین که قطعا نظر شما برای امثال من بسیار محترم تره تا نظر خبرگزاری ها ...

موفق باشین.
    89/9/1
    گذاشتن اخبار مربوط به سریال و فیلم تو انجمن هنر هفتم و زیر مجموعه هاش منع قانونی نداره... خوده من اگه وقت کنم و به خبرگزاری ها سر بزنم، اخبار سینما و تی وی رو میزارم تو تاپیک های مربوط بهشون...
    ولی چه خوبه اگه خبرها گلچین شده باشن و اصطلاحا کیلویی کپی پیست نشن!
    فکر کنم همه موافق باشن که کسی که با کپی پیست کردنه (ساده و بدون زحمت) اخبار و یا مطالب سایت های دیگه پست هاش افزایش میکنه، موظفه بهترین و جذابترین مطالب و عناوین خبری رو عرضه کنه!!
    فکر نکنم این موضوع انتظار و توقع زیادی از جانب سایر کاربران باشه! چون طبیعتا همه میتونن با جستجو در اینترنت و سایت های خبری مطالب به روز و جدید رو پیدا کنن...
    البته خدایی نکرده قصد جسارت به این دوستمون یا دوستان دیگه رو نداشتم... دیدگاه شخصیم بود...
    یاعلی

7. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

گذاشتن اخبار مربوط به سریال و فیلم تو انجمن هنر هفتم و زیر مجموعه هاش منع قانونی نداره... خوده من اگه وقت کنم و به خبرگزاری ها سر بزنم، اخبار سینما و تی وی رو میزارم تو تاپیک های مربوط بهشون...
    ولی چه خوبه اگه خبرها گلچین شده باشن و اصطلاحا کیلویی کپی پیست نشن!
    فکر کنم همه موافق باشن که کسی که با کپی پیست کردنه (ساده و بدون زحمت) اخبار و یا مطالب سایت های دیگه پست هاش افزایش میکنه، موظفه بهترین و جذابترین مطالب و عناوین خبری رو عرضه کنه!!
    فکر نکنم این موضوع انتظار و توقع زیادی از جانب سایر کاربران باشه! چون طبیعتا همه میتونن با جستجو در اینترنت و سایت های خبری مطالب به روز و جدید رو پیدا کنن...
    البته خدایی نکرده قصد جسارت به این دوستمون یا دوستان دیگه رو نداشتم... دیدگاه شخصیم بود...
    یاعلی
    یه خورده قضیه فرق داره ... بیشتر اینا خبر نیست و تقسیر و برداشت های نه صرفا مربوط به فیلم و ... بلکه مذهبی هستن.
    اینجا اگه جای بحث دو طرفه باز باشه میشه گفت ایرادی نداره. ولی اصلا فضای مناسبی برای بحث نیست. خواهش اینه که در مورد مسائل اعتقادی و برداشت های مذهبی اینجا حرفی زده نشه.

9. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آیت‌الله مظاهری: نشان دادن چهره حضرت عباس از تلویزیون حرام است

مشرق‌نیوز نوشت: دفتر حضرت آیت‌الله حسین مظاهری در پاسخ به استفتائی در مورد نشان دادن تصویر چهره حضرت عباس(س) در سریال مختارنامه، اعلام کرد: این کار حرام است و باید نباشد.

متن این استفتا به قرار زیر است:

با سلام و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مرجع بزرگوار شیعیان جهان، طلبه پایه 10 حوزه هستم. از آنجاییکه در سریال مختارنامه که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی در حال پخش است، بناست در چند قسمت به حضرت عباس بن علی (ع) پرداخته و چهره ایشان با بازی کاوه فتوحی نمایان شود. از آنجایی که قداست ایشان در عموم جامعه ایران و جهان محرز است و از طرفی بیم اینکه این بازیگر در فیلم‌های دیگر هم بازی نماید و همچنان تجربه نمایان شدن چهره حضرت یوسف (ع) هم موجود است - با توجه به اینکه این بازیگر هم قرار بود در فیلم دیگری بازی نکند ولی بازی کرد و با چهره ای غیرمذهبی و ریش‌های تراشیده در این فیلم‌ها ظاهر شد - و با توجه به تداعی شدن در فضای ذهنی مخاطبان، آیا قداست ایشان خدایی نکرده شکسته نمی‌شود؟ آیا نمایش ایشان آن هم با بیم اینکه بیان شد، حرام نیست؟

خواهشمند است در این زمینه اقدامات و دستورالعمل‌های لازمه را مبذول بفرمایید.

پاسخ حضرت آیت‌الله حسین مظاهری :

بسمه تعالی
    این کار حرام است و باید نباشد.
    حسین المظاهری

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آیت‌الله مظاهری: نشان دادن چهره حضرت عباس از تلویزیون حرام است

مشرق‌نیوز نوشت: دفتر حضرت آیت‌الله حسین مظاهری در پاسخ به استفتائی در مورد نشان دادن تصویر چهره حضرت عباس(س) در سریال مختارنامه، اعلام کرد: این کار حرام است و باید نباشد.

متن این استفتا به قرار زیر است:

با سلام و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مرجع بزرگوار شیعیان جهان، طلبه پایه 10 حوزه هستم. از آنجاییکه در سریال مختارنامه که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی در حال پخش است، بناست در چند قسمت به حضرت عباس بن علی (ع) پرداخته و چهره ایشان با بازی کاوه فتوحی نمایان شود. از آنجایی که قداست ایشان در عموم جامعه ایران و جهان محرز است و از طرفی بیم اینکه این بازیگر در فیلم‌های دیگر هم بازی نماید و همچنان تجربه نمایان شدن چهره حضرت یوسف (ع) هم موجود است - با توجه به اینکه این بازیگر هم قرار بود در فیلم دیگری بازی نکند ولی بازی کرد و با چهره ای غیرمذهبی و ریش‌های تراشیده در این فیلم‌ها ظاهر شد - و با توجه به تداعی شدن در فضای ذهنی مخاطبان، آیا قداست ایشان خدایی نکرده شکسته نمی‌شود؟ آیا نمایش ایشان آن هم با بیم اینکه بیان شد، حرام نیست؟

خواهشمند است در این زمینه اقدامات و دستورالعمل‌های لازمه را مبذول بفرمایید.

پاسخ حضرت آیت‌الله حسین مظاهری :

بسمه تعالی
    این کار حرام است و باید نباشد.
    حسین المظاهری
    استاد اینقدر این چرت و پرتایی که بقیه میگن و کپی پیست نکن عجبا هر چی بهت هم میگیم عین خیالت نیست

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

من خیلی تو سایت آیت الله مظاهری برای پیدا کردن این استفتا گشتم اما چنین استفتا و فتوایی را پیدا نکردم.عوضش تو خیلی از سایتهای دیگه همین فتوا از حضرت آقا نقل شده بود.دوستان اگه اطلاع دقیقی دارن ما را هم بی نصیب نذارن.

13. این کاربر از Rahbar Masooleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ضرغامي:
    40 ميليون ايراني‌ سريال مختارنامه را تعقيب مي‌كنند

خبرگزاري فارس: رئيس رسانه ملي گفت: سريال مختارنامه يكي از پربيننده‌ترين سريال‌ها است و 60 درصد جمعيت ايران اين سريال را تعقيب مي‌كنند.

سيدعزت‌الله ضرغامي امروز در حاشيه افتتاح دفتر خبري صدا و سيماي مركز سمنان در شهرستان دامغان در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار فارس در دامغان اظهار داشت: امسال با پخش سريال مختارنامه از صدا و سيما ظرفيت جديدي در كشورمان ايجاد كرد.
    رئيس رسانه ملي افزود: در حال حاضر 40 ميليون نفر از جمعيت ايران بيننده اين سريال هستند و حوادث اين مجموعه را تعقيب مي‌كنند.
    وي عنوان داشت: ‌برنامه‌هاي معارف در صدا و سيما به بلوغ خودش رسيده است و با توجه به تجربه خوبي كه در ساختارهاي مختلف و در برنامه‌هاي معارف وجود دارد، توانستيم به اين امتيازات دست پيدا كنيم.
    رئيس سازمان صدا و سيما تصريح كرد: برنامه‌هاي معارف از صدا و سيما و در مناسبت‌هاي مختلف بر اساس سياست‌هاي كلي مصوب بوده، كه از طريق شبكه‌هاي راديو و تلويزيون پخش مي‌شود.
    وي خاطرنشان كرد: تلاش مي‌كنيم كه امسال بر اساس شاخص‌هايي كه رهبر معظم انقلاب براي دوره دوم فعاليت صدا و سيما انتخاب كردند، را دنبال و پيگيري كنيم.
    ضرغامي اظهار داشت: بصيرت از مصاديق مهمي است كه با توجه به حوادث سال 88 به نظر مي‌رسد ظرفيت بسيار بالايي در حوادث صدر اسلام به ويژه حوادث كربلا و شهادت اباعبدالله الحسين (ع) و ياران باوفايش وجود دارد، در سياستگذاري‌هاي ما بهره‌برداري‌هاي خوبي را بتوانيم از موضوع بصيرت و استفاده از تجربيات صدر اسلام داشته باشيم.
    وي گفت: دنبال كردن برنامه بصيرتي و معارف در مراكز استان‌ها پيگيري و دنبال مي‌شود و بر اساس سياست‌هاي صدا و سيما قابل پخش است.
    رئيس رسانه ملي در جريان سفر به شهرستان دامغان در جمع مردم دامغان و در جشن غدير شركت كرد و به ايراد سخن پرداخت.
    وي همچنين نخستين ساختمان دفتر خبري صدا و سيماي مركز سمنان در شهرستان دامغان را مورد بهره‌برداري قرار داد.
    استاندار سمنان، امام جمعه، نماينده مردم دامغان در مجلس شوراي اسلامي، مديركل صدا و سيماي مركز سمنان و جمعي از مسئولان استان و شهرستان دامغان، رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران را همراهي كردند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بهزاد صديقي در نقد «مختارنامه» داوود ميرباقري:
    سريال «امام علي(ع)» جذاب‌تر و خوش ساخت‌تر بود
    ظاهر و گريم فريبرز عرب‌نيا براي مخاطب باور‌پذير نيست

بهزاد صديقي در نقد سريال «مختارنامه» گفت: علي‌رغم اين‌كه داوود ميرباقري فيلمنامه‌نويس و كارگردان بسيار خوبي است و براي ساخت لوكيشن‌هاي «مختارنامه» زمان زيادي صرف و با حساسيت بسياري روي ساخت اين سريال كار شده است، اما «مختارنامه» توقع من را به عنوان يك مخاطب برآورده نكرده است.

اين نويسنده و منتقد در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي سريال «مختارنامه» افزود: اگر به طور ناخودآگاه اين سريال را با سريال «امام علي(ع)» مقايسه كنيم، متوجه مي‌شويم كه سريال «امام علي(ع)» بسيار جذاب‌تر و خوش ساخت‌تر بود.

وي ادامه داد: در سريال «مختارنامه» بازي‌ها بسيار غلوشده است؛ حتي بازي فريبرز عرب‌نيا در نقش مختار، به صورت اغراق‌آميز ديده مي‌شود.

صديقي هم‌چنين ادامه داد: بازي‌هاي غلو‌آميز باعث مي‌شود در شخصيت‌ها و نقش‌ها تصنع ديده شود و حتي طراحي صحنه و دكور نيز گاهي اوقات با آنچه كه تصور مي‌كرديم و از تاريخ اطلاع داشتيم مغاير است و اين‌ها خيلي نمي‌تواند باورپذير باشد.

وي با بيان اين‌كه شروعي كه در سريال «امام علي(ع)» وجود داشت، در «مختارنامه» كمتر ديده مي‌شود عنوان كرد: جذابيت اجرايي و پرداخت فيلمنامه‌اي براي شروع يك سريال تاريخي بسيار مهم است.

اين منتقد به خبرنگار ايسنا گفت: برخلاف اين‌كه خيلي‌ها اظهارنظر مي‌كنند، فريبرز عرب‌نيا خيلي خوب بازي مي‌كند، به نظر من او خيلي از شخصيت «مختار» دور است و با اين ظاهر و گريم براي من به عنوان مخاطب باور‌پذير نيست.

وي با تاكيد بر اين‌كه تمام بخش‌هاي «مختارنامه» غلوشده است، بيان كرد: غلو‌آميز بودن بيشتر عناصر و عوامل اجرايي در سريال «مختارنامه»، حس واقعي بودن اثر و ارتباط مخاطب با اثر را كم كرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •