برای من نشانگر باتریش میبینی تا نصف پره مثلا بعد یهو میزنه میگه که باتری داره تموم میشه و شارژ کن....نشانگر باتری galaxy tab کلا مشکل داره ؟!
برای من نشانگر باتریش میبینی تا نصف پره مثلا بعد یهو میزنه میگه که باتری داره تموم میشه و شارژ کن....نشانگر باتری galaxy tab کلا مشکل داره ؟!
دوستان 1 سوال چرا گلکسی تب p1000 با وجود اینکه دوربینش با Galaxy Tab 10.1 3G یکی هست 3.15 MP کیفیت فیلمبردای Galaxy Tab 10.1 بهتره
دلیلش سخت افزاری هست یا اندروید هانی کام
این برنامه هست که کیفیت فیلمبرداری p1000 رو هم مثل Galaxy Tab 10.1 بکنه
کلا کیفیت فیلمبرداری تابع چه چیزی هست
منم این گوشی رو دسته دو و کار کرد 2 ماهه با حافظه ی داخلی 32 گیگ،حافظه همراه 8 گیگ،کیف چرم اصلی،برچسب ال سی دی،هندزفری بلوتوث،به همراه گارانتی 7 ماه طلایی 600 تومان اونم چک 2 ماهه،
نمی دونم می ارزید خریدم یا نه.
چون اشنایی قبلی نداشتم
سلام
دوست من علتش این هست که پردازنده دو هسته اییه تگرا 2 , Galaxy Tab 10.1 , این امکان رو برای فیلمبرداری میده.
سلام
دوست عزیز
کلا خرید یک کالا بدون آگاهی از اون ریسک بزرگی هست.
امیدوارم که برای رفع نیازات مناسب باشه.
Last edited by mahroo_z1; 30-06-2011 at 14:52.
روز اول بلوتوثش کار می کرد،نمی دونم چی رو تنظیم کردم که دیگه بلوتوث هندزفری رو نمیشناسه ولی گوشی های دیگه رو می شناسه.مربوط به انتی ویروس نیست؟
اقا رزولوشن عکس برای بک گراند یا همون والپیپر چقدر باید باشه
سلام به همگی دوستان
من مدتی هست تب رو دارم .دیروز تو سایت gsmarena بودم نا خودگاه متوجه یه مساله عجیب شدم
تو مشخصات گالکسی تب تو جی اس ام ارنا زده Proximity sensor for auto turn-off .!!!!!!!
من تا حالا هر چی با این تماس گرفتم ندیدم پروگسی سنسور فعال بشه
دوستان جی اس ام ارنا اشتباه زده یا قضیه چیز دیگس؟؟؟دیشب تا حالا خیلی نگران شدم
[
دوستان یکی جواب من رو هم بده با هر سایزی که عکس رو دستگاه میریزم باید crop شه
چی کار کنم که نیاز به Crop عکس توسط دستگاه نباشه و عکس کامل رو بشه به عنوان والپپیر استفاده کرد
سلام
دوستان عزیز اگر جواب سوالاتتونو اینجا نگرفتین
به انجمنهای دیگری مثل اندروید فارسی , هندهلدیوزر یا موبایلستان مراجعه کنید.
موفق باشید.
از برنامه just picture استفاده کن.عکس با کیفیت اصلی رو والپیپر میکنه بدونه تغییر.البته تو تنظیمات رزولیشن اورجینال رو انتخاب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)