اسنایدر اکنون جام باشگاه های جهان را می خواهد
سایت گل- وسلی اسنایدر، بازی ساز هلندی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا همراه با اینتر به قهرمانی جام باشگاه های جهان در سال 2010 برسد. این در حالی است که نرآتزوری هفته های پرفراز و نشیبی را پشت سر می گذارد ولی این تیم فصل گذشته در رقابتهای سری آ،لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی ایتالیا به قهرمانی رسیده بود.
اسنایدر که یکی از کاندیدهای دریافت توپ طلای سال 2010 بود اکنون نام خود را در فهرست 3 کاندید نهایی دریافت این جایره نمی بیند. او در صحبتهایی گفت:« سال 2010 سال زیبا و فراموش نشدنی ای برای من بود.اگر اینتر دررقابتهای جام باشگاه های جهان به قهرمانی برسد، من پنجمین جایزه ام را پس از رسیدن به فینال جام جهانی با تیم ملی هلند، کسب خواهم کرد.»
این ستاره 26 ساله درصحبتهایی که در کالچومرکاتووب منتشر شد، گفت:« بهترین لحظه این فصل؟بدون شک قهرمانی در فینال لیگ قهرمانان اروپا و برد بایرن مونیخ بود.زمانی که من به میلان رسیدم، برروی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا تمرکز نداشتم ولی شبی که جام قهرمانی رقابتهای اروپایی را بالای سر بردیم، حس بسیار ویژه ای داشتم.می خواهم از ماسیمو موراتی،ژوزه مورینیو و تمام دست اندرکاران اینتر تشکر کنم که برایم فرصتی برای محقق کردن اهداف مهمم را فراهم کردند.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/7
زامپاريني: اشتباه پاستوره موجب شكست ما شد
سايت گل- پس از شكست پالرمو مقابل ناپولي در آخرين دقايق، مائوريسيو زامپاريني، رئيس باشگاه پالرمو، خاوير پاستوره، ستاره تيمش را مورد سرزنش قرار داد.
اين ديدار تا دقايق پاياني با نتيجه تساوي به در جريان بود اما اشتباه پاستوره موجب شكست پالرمو شد. هر دو تيم موقعيت هايي براي گلزني داشتند اما اين ناپولي بود كه توانست گل برتري را به ثمر برساند.
زامپاريني در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بعضي از بازيكنان ما در رختكن سرشان را گرفته بودند. نمي شد به پاستوره نگاه كرد.
اگر او در ميانه زمين آن اشتباه را انجام نمي داد ما نمي باختيم. او همچنين ميلياچيو را مجبور به اشتباه كرد. بازي ديوانه كننده اي بود اما به اشتباه خودمان باختيم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/7