یه چیزی تو این بازی صدق میکنه و اونم اینه که اندازه پولت آش بخر! یعنی وقتی ثروت زیادی تو بازی نداری پس هی یونیت نساز و هی ساختمون نساز تو شهرهات ...
هر سرباز و جنگجویی که میسازی کلی طلا میگیره هر دور ... پس سعی کن نیروهاتو به حداقل برسونی
من خودم همیشه بازی رو روی درنجه هارد یعنی king بازی میکردم و تو این درجه واقعا سخته و باید همه نکات رو رعایت کنی
اگه از حمله دشمن ها خسته شدی من پیشنهاد میکنم یکی از مپ هایی رو انتخاب کنی که جزیره جزیره است و اطرافش آب یعنی
یه مپی هست که درست یادم نیست اما تمامش جزیره جزیره هست و دشمن فقط از طریق دریا میتونه بهت حمله کنه
این مپ خیلی عالیه و باعث میشه بتونی با خیال راحت پیشرفت کنی بدون اینکه از حمله دشمن ترسی داشته باشی
البته تو این مپ باید سعی کنی سریع کشتی های جنگی بسازی و سعی کنی سریع تبدیلشون کنی به ناو جنگی وگرنه
دشمن اگه بهت حمله دریایی کنه کم میاری
پس این مپی که گفتم انتخاب کن و فقط تمرکز کن که نیروی دریایی قوی داشته باشی
پس چی شد تا اینجا ؟
1- سعی کن مپی که از جزیره های زیاد تشکیل شده رو انتخاب کنی
2- سعی کن فقط نیروی دریایی رو قوی کنی و کشتی های قوی بسازی
3- تا حد ممکن تو ساختن سربازها و کشتی ها صرفه جویی کن چون خیلی طلا مصرف میکنن
4- اگه طلا کم داری هی ساختمون نساز تو شهرهات
5- سعی کن همیشه روند رو به رشد داشته باشه طلاهات
6- سعی کن همیشه علم تمدنت رو بالا نگه داری که سرعت تحقیقاتت سریع بشه و بتونی زودتر از دیگران پیشرفت کنی
7- نسخه جدید بازیو یعنی Gods and Kings رو نصب کن که بتونی جاسوس بفرستی به شهرهای دیگه و تکنولوژی هاشونو بدزدی
همینطور روابط دیپلماتیک بازی پیشرفته تر میشه و ...
8- مردم شهرهات بعضی وقت ها یه چیزهایی ازت میخوان که سعی کن همیشه فراهم کنی! برای فراهم کردنش هم یا اون جنس
رو بخر یا شهرهای مستقلی که اون جنسو دارن زیر پوشش خودت بگیرو بهشون طلا بده و ماموریت هاشونو انجام بده تا اون جنسو واست
بفرستن و ...