سلام دوستان من تو رشت زندگي ميكنم قبلا ADSL داشتم از شركت انديشه سبز خزر .
خيلي هم راضي بودم هم قيمت خوب بود هم سرعت دانلود حدود 150
الان 3 ماهي هست كه خونمو عوض كردم كه متاسفانه اينجا PCM4 هست و سرويس ADSL نميشه آورد . يه مدتي بي نت بودم بعد طرح gprs ايرانسل رو زدم ماهي 10 هزار تومان كه نامحدود بود اولش قطعي خيلي داشت ولي كم كم خوب شد و تعداد قطعيهاش خيلي كم شد . بد نبود تقريبا راضي بودم سرعت دانلود بين 0 تا 30 بود كه زماني كه خط خلوت بود مثل بامداد و صبح بالاي 25 بود و تو روزم تقريبا 20 البته با نوسان . توي يه شبانه روز تقريبا 1 گيگ ميشد دانلود كرد ولي خوب چون به گوشي فشار مياورد و اين كه هميشه بايد گوشي با كابل به كامپيوتر وصل بشه و هميشه هم توي شارژ باشه 24 ساعته نميشد استفاده كرد و همچنين ديگه من هيچ وقت در دسترس نبودم ودر اصل گوشيمو كه 350 تومان گرفته بودم به عنوان مودم استفاده ميكردم و ديگه گوشي نداشتم !!
الانم كه يه ماهي هست كه طرح نامحدود ايرانسل برداشته شده و با همون 10 تومان با حجم محدود 2.5 گيگ ميشه طرح زد كه بازم از روي ناچاري همينم زدم چون ديگه از هيچي و مخصوصا ديال آپ كه بهتره
الان من ميخوام بدونم كه با اين مودمusp سرويس EDGE هم با اين 10 تومان 2.5 گيگ محدود داريم يا اينكه اين هنوزم نامحدوده و ربطي به طرحهاي ايرانسل نداره ؟
و يا اگر هنوز نامحدود هست اين طوري مثل ايرانسل هر لحظه ممكنه كه محدود بشه ؟!؟! يا خيالمون از نامحدود بودنش راحته ؟
خواستم يه مشاوره هم در مورد مبين نت بگيرم الان من ميتونم 128 وايرلس مبين نت بگيرم كه به گفته ي خودشون سرعت دانلود 1/8 هست يعني فقط 16 كيلوبايت بر ثانيه كه مودمشم 80 هزار تومان هست با 10 تومان پول راه اندازي و 15 تومان هم شارژ ماهانه كه سرجمع 105 هزار تومان واسم آب ميخوره
به نظرتون من الان چيكار كنم بهتره مودم usp بخرم يا از مبين نت سرويس بگيرم ؟

جواب بصورت نقل قول
به قیمت 75 هزارتومان و به مارک aircard که خیلی جالبه هیچ مشخصات خاصی هم نداره رو دستگاه ....یه دستگاه سفید روش یه روکش آلمینیومی داره نوشته EDGE....بگذریم
...خوب من هر کاری کردم نتوستم به اینترنت وصلشم هزار و یک مشکل داره برای نصب شدن
اصلا نمیشه فهمید چه جوری هست که عکش رو میذارم
دست گولتون درد نکنه