سلام دوستان من تو رشت زندگي ميكنم قبلا ADSL داشتم از شركت انديشه سبز خزر .
خيلي هم راضي بودم هم قيمت خوب بود هم سرعت دانلود حدود 150
الان 3 ماهي هست كه خونمو عوض كردم كه متاسفانه اينجا PCM4 هست و سرويس ADSL نميشه آورد . يه مدتي بي نت بودم بعد طرح gprs ايرانسل رو زدم ماهي 10 هزار تومان كه نامحدود بود اولش قطعي خيلي داشت ولي كم كم خوب شد و تعداد قطعيهاش خيلي كم شد . بد نبود تقريبا راضي بودم سرعت دانلود بين 0 تا 30 بود كه زماني كه خط خلوت بود مثل بامداد و صبح بالاي 25 بود و تو روزم تقريبا 20 البته با نوسان . توي يه شبانه روز تقريبا 1 گيگ ميشد دانلود كرد ولي خوب چون به گوشي فشار مياورد و اين كه هميشه بايد گوشي با كابل به كامپيوتر وصل بشه و هميشه هم توي شارژ باشه 24 ساعته نميشد استفاده كرد و همچنين ديگه من هيچ وقت در دسترس نبودم ودر اصل گوشيمو كه 350 تومان گرفته بودم به عنوان مودم استفاده ميكردم و ديگه گوشي نداشتم !!
الانم كه يه ماهي هست كه طرح نامحدود ايرانسل برداشته شده و با همون 10 تومان با حجم محدود 2.5 گيگ ميشه طرح زد كه بازم از روي ناچاري همينم زدم چون ديگه از هيچي و مخصوصا ديال آپ كه بهتره
الان من ميخوام بدونم كه با اين مودمusp سرويس EDGE هم با اين 10 تومان 2.5 گيگ محدود داريم يا اينكه اين هنوزم نامحدوده و ربطي به طرحهاي ايرانسل نداره ؟
و يا اگر هنوز نامحدود هست اين طوري مثل ايرانسل هر لحظه ممكنه كه محدود بشه ؟!؟! يا خيالمون از نامحدود بودنش راحته ؟
خواستم يه مشاوره هم در مورد مبين نت بگيرم الان من ميتونم 128 وايرلس مبين نت بگيرم كه به گفته ي خودشون سرعت دانلود 1/8 هست يعني فقط 16 كيلوبايت بر ثانيه كه مودمشم 80 هزار تومان هست با 10 تومان پول راه اندازي و 15 تومان هم شارژ ماهانه كه سرجمع 105 هزار تومان واسم آب ميخوره
به نظرتون من الان چيكار كنم بهتره مودم usp بخرم يا از مبين نت سرويس بگيرم ؟