تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 103 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من تو رشت زندگي ميكنم قبلا ADSL داشتم از شركت انديشه سبز خزر .
    خيلي هم راضي بودم هم قيمت خوب بود هم سرعت دانلود حدود 150
    الان 3 ماهي هست كه خونمو عوض كردم كه متاسفانه اينجا PCM4 هست و سرويس ADSL نميشه آورد . يه مدتي بي نت بودم بعد طرح gprs ايرانسل رو زدم ماهي 10 هزار تومان كه نامحدود بود اولش قطعي خيلي داشت ولي كم كم خوب شد و تعداد قطعيهاش خيلي كم شد . بد نبود تقريبا راضي بودم سرعت دانلود بين 0 تا 30 بود كه زماني كه خط خلوت بود مثل بامداد و صبح بالاي 25 بود و تو روزم تقريبا 20 البته با نوسان . توي يه شبانه روز تقريبا 1 گيگ ميشد دانلود كرد ولي خوب چون به گوشي فشار مياورد و اين كه هميشه بايد گوشي با كابل به كامپيوتر وصل بشه و هميشه هم توي شارژ باشه 24 ساعته نميشد استفاده كرد و همچنين ديگه من هيچ وقت در دسترس نبودم ودر اصل گوشيمو كه 350 تومان گرفته بودم به عنوان مودم استفاده ميكردم و ديگه گوشي نداشتم !!
    الانم كه يه ماهي هست كه طرح نامحدود ايرانسل برداشته شده و با همون 10 تومان با حجم محدود 2.5 گيگ ميشه طرح زد كه بازم از روي ناچاري همينم زدم چون ديگه از هيچي و مخصوصا ديال آپ كه بهتره
    الان من ميخوام بدونم كه با اين مودمusp سرويس EDGE هم با اين 10 تومان 2.5 گيگ محدود داريم يا اينكه اين هنوزم نامحدوده و ربطي به طرحهاي ايرانسل نداره ؟
    و يا اگر هنوز نامحدود هست اين طوري مثل ايرانسل هر لحظه ممكنه كه محدود بشه ؟!؟! يا خيالمون از نامحدود بودنش راحته ؟
    خواستم يه مشاوره هم در مورد مبين نت بگيرم الان من ميتونم 128 وايرلس مبين نت بگيرم كه به گفته ي خودشون سرعت دانلود 1/8 هست يعني فقط 16 كيلوبايت بر ثانيه كه مودمشم 80 هزار تومان هست با 10 تومان پول راه اندازي و 15 تومان هم شارژ ماهانه كه سرجمع 105 هزار تومان واسم آب ميخوره
    به نظرتون من الان چيكار كنم بهتره مودم usp بخرم يا از مبين نت سرويس بگيرم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من تو رشت زندگي ميكنم قبلا ADSL داشتم از شركت انديشه سبز خزر .
    خيلي هم راضي بودم هم قيمت خوب بود هم سرعت دانلود حدود 150
    الان 3 ماهي هست كه خونمو عوض كردم كه متاسفانه اينجا PCM4 هست و سرويس ADSL نميشه آورد . يه مدتي بي نت بودم بعد طرح gprs ايرانسل رو زدم ماهي 10 هزار تومان كه نامحدود بود اولش قطعي خيلي داشت ولي كم كم خوب شد و تعداد قطعيهاش خيلي كم شد . بد نبود تقريبا راضي بودم سرعت دانلود بين 0 تا 30 بود كه زماني كه خط خلوت بود مثل بامداد و صبح بالاي 25 بود و تو روزم تقريبا 20 البته با نوسان . توي يه شبانه روز تقريبا 1 گيگ ميشد دانلود كرد ولي خوب چون به گوشي فشار مياورد و اين كه هميشه بايد گوشي با كابل به كامپيوتر وصل بشه و هميشه هم توي شارژ باشه 24 ساعته نميشد استفاده كرد و همچنين ديگه من هيچ وقت در دسترس نبودم ودر اصل گوشيمو كه 350 تومان گرفته بودم به عنوان مودم استفاده ميكردم و ديگه گوشي نداشتم !!
    الانم كه يه ماهي هست كه طرح نامحدود ايرانسل برداشته شده و با همون 10 تومان با حجم محدود 2.5 گيگ ميشه طرح زد كه بازم از روي ناچاري همينم زدم چون ديگه از هيچي و مخصوصا ديال آپ كه بهتره
    الان من ميخوام بدونم كه با اين مودمusp سرويس EDGE هم با اين 10 تومان 2.5 گيگ محدود داريم يا اينكه اين هنوزم نامحدوده و ربطي به طرحهاي ايرانسل نداره ؟
    و يا اگر هنوز نامحدود هست اين طوري مثل ايرانسل هر لحظه ممكنه كه محدود بشه ؟!؟! يا خيالمون از نامحدود بودنش راحته ؟
    خواستم يه مشاوره هم در مورد مبين نت بگيرم الان من ميتونم 128 وايرلس مبين نت بگيرم كه به گفته ي خودشون سرعت دانلود 1/8 هست يعني فقط 16 كيلوبايت بر ثانيه كه مودمشم 80 هزار تومان هست با 10 تومان پول راه اندازي و 15 تومان هم شارژ ماهانه كه سرجمع 105 هزار تومان واسم آب ميخوره
    به نظرتون من الان چيكار كنم بهتره مودم usp بخرم يا از مبين نت سرويس بگيرم ؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام
    برادر این که از خودش اینترنت در نمیاره
    همون اینترنته ایرانسله دیگه
    فقط به جا گوشی با این کار میکنید همین
    مبین نت رو خبر ندارم اون تاپیک جداگانه داره
    اگر برای وبگردی بخوای همین ایرانسل هم وایمکسش یه تعرفه داشت که اصلا شارژ نداشت فقط هزینه مودمو راه اندازی میدادی بقیه رایگان بود ولی دانلود مانلود دبگه نمیتونستی بکنی
    در کل این مودم کارش همون کاره گوشیه
    تنها کاری که میتونی بکنی اینه که سیم کارته همراهه اول بگیری
    اون هنوز نامحدودش بازه حجمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرعت همراه اول هم مثل ايرانسل هست يا پايين تره ؟

داره خودمونی میشه zarger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان منم بلاخره یه مودم دانگل خریدم به قیمت 75 هزارتومان و به مارک aircard که خیلی جالبه هیچ مشخصات خاصی هم نداره رو دستگاه ....یه دستگاه سفید روش یه روکش آلمینیومی داره نوشته EDGE....بگذریم...خوب من هر کاری کردم نتوستم به اینترنت وصلشم هزار و یک مشکل داره برای نصب شدن
    1.اینکه خودش یه برنامه داره که خیلی عجیب غریبه و فظایی هست.... اصلا نمیشه فهمید چه جوری هست که عکش رو میذارم
    2. اینکه خود فروشنده گفت مودم رو نصب میکنی و بعد یه کانکشن دایل میسازی معمولی قسمت تلفن منویسی *99# بعد استفاده میکنی..اما نکته اینجاست که یاد نداد با خود برنامش کانکت شم..
    3. با همون دایل هم کانکت میشم ارور ما آید که ppl link..... نمی دونم چی چی..........
    دوستان میشه تنضیمات دقیق این دستگاه رو بدین ...... نکته : اصلا در کانکتشن خود برنامه چیزی به اسم dail number نداره که من بخوام کدی بزنم..... اما وقتی که همیجوری الکی رو کانکت برنامه میزنم خود به خود یه کانکتشن فقط دایل می سازه تو ویندوز اما نفهمیدم آخر چه طوری پر کنم اون هارو لطفا دوستان راهنمایی کنن دست گولتون درد نکنه
    Last edited by zarger; 14-01-2011 at 11:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستام میخواست یکی از این مودم ها رو بخره
    سرعتش چه جوریاست ؟ خوبه ؟ به صرفه هست ؟ قیمتش چنده ؟
    mer30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستام میخواست یکی از این مودم ها رو بخره
    سرعتش چه جوریاست ؟ خوبه ؟ به صرفه هست ؟ قیمتش چنده ؟
    mer30
    اگه ممکنه زودتر جواب بدین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه ممکنه زودتر جواب بدین
    این به منطقه شما و دکلی که بهش متصل میشید بستگی داره میتونه از 4 تا 35 متغییر باشه پیشنهاد میکنم از خرید دانگلهای متفرقه خودداری کنید و دانگل D-link تهیه کنید که هم گارانتی معتبر داره و هم اینکه از 3G پشتیبانی میکنه و حدودا 80000 تومان هست.

9. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من با يك مودم usb hsdpa مي خوام از اينترنت ايرانسل استفاده كنم
    مودم را نصب كردم و تنظيمات جي پي ار اس فعال كردم
    ولي كانكت نميشه
    آيا بايد تنظيمات خاصي را براي مودم انجام بدم و همينطور كامپيوتر
    براي قسمت هاي:
    phone number
    apn
    username
    pass
    مرتب پيام ميده
    connection error

connection was terminated

ممنون ميشم كمك كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

این به منطقه شما و دکلی که بهش متصل میشید بستگی داره میتونه از 4 تا 35 متغییر باشه پیشنهاد میکنم از خرید دانگلهای متفرقه خودداری کنید و دانگل D-link تهیه کنید که هم گارانتی معتبر داره و هم اینکه از 3G پشتیبانی میکنه و حدودا 80000 تومان هست.
    ممنون دوست عزیز
    اگه امکان خرید اینترنتی اش هست لینکش رو بذارین
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •