10 سال زندان نبود،بعد از 4،پنج سال لئو با پارتی بازی درش میاره.
10 سال زندان نبود،بعد از 4،پنج سال لئو با پارتی بازی درش میاره.
دوستان من هنوز تو دانلود کردن موندم
وطن دانلود لینکشو گذاشته
11گیگه
داستان این 11گیگ چیه؟
کاملتره
حدودا 100روز طول میکشه دانلود کنم
سریعتر بگید تا دانلود کنم
باتشکر
esfehanei خوبی، فکر کنم ساکن اصفهانی!! اگه خواستی pmبده بازی رو برات رایت کنم!! ok?
AlexMercer عزیز ممون اما بازم هست
یه کمی که بازی رو جلو میرم این جوری میشه
اینی که من دارم Portables فقط از rar خارج میشه
چه کنم![]()
ای بابا
من نمیدونم چرا همه میگن تو اصفهانی
چند وقت پیش هم یکی گفت
من فامیلیم اصفهانیه ولی متاسفانه قم هستم
تو قم هم که میدونید چه جوریه هر چی بازی و برنامه و... تو دنیا بیاد بعد از 50سال تو قم میاد
ولی باز هم ممنون از کمکتون
________
کسی نمیونه اون 11گیگ وطن دانلود داستانش چیه
تا دیروز 7گیگ بود الان شده 11گیگ
اگه اینو دانلود نکنم فردا میشه 20گیگ
7گیگ کجا و 11گیگ کجا
یه کمکی بکنید تمی تونم تا آبان صبر کنم
در مورد مجلاتPLY BOYوصحنه های مستحجن باید بگم که این اقلام جزء جداناپذیر صنعت غرب به حساب میاد و همونطر کی یک شات به قول خودشون عاطفی و ابراز علاقه در عالم فیلم سازی هالییوود باعث جذب مخاطب وتضمین فروش فیلم رو داره صنعت بازی هم دست به گریبان این نکته نظر شدتا طرفدار بیشتر بسوی خود جذب بکنه و این حرف پیرامون جهان غرب صدق میکنه نه مابچه مثبتهای عالم بشریت درواقع به طور خلاصه بگم بیشتر به سبب جذب اشخاص به طرف امتحان بازی با وسوسه کردن به این سبک هستش چیز ی که دربازی پدرخوانده 2 بیشتر مشهود بود تا جایی که کلمه Sin Father2بیشتر بروش میومد الکترنیک آرتز هم استاد اینکارهاشده وپیشگام دراین عرصه هستش تا جایی که پدرخوانده وجب به وجبش پر از خانمهای هرزه بود از گاراژ گرفته تا خیاطی ورستوران و حتی هر صاب کاری یکی تاسقف سه نفر دراختیار داشت الله و اعلم این کمپانی چی رو خواست ثابت کنه خدا میدونه تاجایی که من به خنده افتادم و به سخره گفتم:انگارماکمبودنعوذوبه لله توبه استغفر الله دیدن زن عریان داشتیم که ایشون مثل نقل و نبات همه جاریخته
.................................................. .................................................. ....
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم .....اول Nvidia phisyxرو نصب کن و بعد هم که کرک کردی اگه آنتی ویروس داری موقع انجام بازی Disable کنش....برای من که اینجوری حل شد..کرک اسکید رو رو هم داشتم ......همین که 25 مگابایته....
سلام
دوستان این همه تعریف شده واقعا می ارزه 7گیگ دانلود کنیم
کرک سالم براش اومده؟
واقعا در حد اسپلینترسل هستش؟
غیر گرافیک که میگن خیلی عالیه گیم پلی بازی و این که بودن زبان بشه راحت موضوع و داستان رو فهمیدو دنبال کرد چی؟اینا چطورن؟
7گیگ نیست 11گیگ شده
اگه دانلود نکنی فردا 20گیگ میشه
کسی نمیدونه داستان این 11گیگ چیه
فک کنم کاملتر باید باشه
من که دانلود رو اگه خدا بخواد شروع کردم
خدا رحم کنه اگه خراب باشه که دیگه هیچ چی بیچاره میشم
اپلینترسل با این قابل قیاس نیست از نظر سبک ولی در مورد کیفیت ساخت که اسپلینتر سل رو میزاره تو جیبش.درسته بازی زیاد خوبی نیست ولی از اسپلینتر سل بهتره.
7 گیگ هم ارزش دانلد نداره برو از دوستات که خریدن بگیر.بهترین راهه
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
11 گیگ نیست برادر من همون 7 گیگه.هیچی اضافه نشده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)