تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 89 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان
    من توي غذا پختن آيكيوم به طرز وافري پايينه.تا حدي كه الان كه 20 سال از عمر ارزشمندم ميره اصلا نمي دونم چه جوري برنج يا ماكاروني پخته ميشه چه برسه خودم هم بخوام بپذم.البته مادرم بارها بهم گفته يه بار بيا ببين ياد بگير ولي خودم نخواستم چون حوصله ي اينجور كارها رو ندارم.هرچي باشه مردي گفتن زني گفتن.من غذا پختنو بيشتر كار زن ميدونم.البته برادرهام دستپخت خوبي دارن و همه نوع غذايي ميتونند بپذند ولي نميدونم چرا من اينوري شدم.
    ولي در عوض توي سرخ كردن مهارت خاصي دارم
    يه توصيه هم به همتون دارم.از اين به بعد وقتي ميخواين املت درست كنيد به جاي گوجه دو قاشق ربع بريزيد توي ماهيتابه بعد تخم مرغ روش بشكنيد بعد هم موقع خوردنش جاي ما رو خالي كنيد.
    در ضمن خودم هم ميدونم خسته نباشم با اين پستم
    باي

داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من توي غذا پختن آيكيوم به طرز وافري پايينه.تا حدي كه الان كه 20 سال از عمر ارزشمندم ميره اصلا نمي دونم چه جوري برنج يا ماكاروني پخته ميشه چه برسه خودم هم بخوام بپذم.البته مادرم بارها بهم گفته يه بار بيا ببين ياد بگير ولي خودم نخواستم چون حوصله ي اينجور كارها رو ندارم.هرچي باشه مردي گفتن زني گفتن.من غذا پختنو بيشتر كار زن ميدونم.البته برادرهام دستپخت خوبي دارن و همه نوع غذايي ميتونند بپذند ولي نميدونم چرا من اينوري شدم.
    ولي در عوض توي سرخ كردن مهارت خاصي دارم
    يه توصيه هم به همتون دارم.از اين به بعد وقتي ميخواين املت درست كنيد به جاي گوجه دو قاشق ربع بريزيد توي ماهيتابه بعد تخم مرغ روش بشكنيد بعد هم موقع خوردنش جاي ما رو خالي كنيد.
    در ضمن خودم هم ميدونم خسته نباشم با اين پستم
    باي
    ما مدتهاست که این طرز تهیه املت رو بلدیم
    در ضمن اگه همه اقایون مثل شما فکر میکردن اشپزهای بزرگ دنیا مرد نمیشدن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي عزيزم. ولي من اينجوري درست كردم خيلي شل شد. همش به دستم مي چسبيد.1 روز گذاشتم حتي يه ذره هم سفت نشد
    دوست گرامی من خودم اصلا به گلسازی علاقه ای ندارم براتون از یک سایتی کپی کردم ولی احتمالا اندازه موادتون درست نیست معمولا در اشپزی هم وقتی میخوای خمیر درست کنی باید انقدر ارد بریزی و خوب ورز بدی تا بدست نچسبه شاید اینم همیجوریه شاید نشاستش یاچسبش کم یا زیاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی من خودم اصلا به گلسازی علاقه ای ندارم براتون از یک سایتی کپی کردم ولی احتمالا اندازه موادتون درست نیست معمولا در اشپزی هم وقتی میخوای خمیر درست کنی باید انقدر ارد بریزی و خوب ورز بدی تا بدست نچسبه شاید اینم همیجوریه شاید نشاستش یاچسبش کم یا زیاده
    عزیزم راستشو بخوای منم به گل سازی علاقه ندارم ولی خمیرشو لازم دارم. در هر حال ممنون از راهنمائیت!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سس مخصوص گوشت های سفید ( سس طلایی )

مواد لازم :

آب مرغ تقریبا غلیظ 2 فنجان
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آرد 2 قاشق سوپ خوری
    آبلیمو نصف استکان
    کره 50 گرم
    زعفران ساییده و حل شده 1 قاشق سوپ خوری
    شکر 1 قاشق مربا خوری
    نمک وفلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

1- کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
    2- زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
    3- زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
    3- مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .

(از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد .)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کشک بادمجان

مواد لازم:

بادنجان متوسط 8 عدد
    كشك غليظ 2 فنجان
    گردوي چرخ كرده يك فنجان
    نعناع داغ 2 قاشق سوپخوري
    سير داغ 3 قاشق سوپخوري
    گوشت چرخ کرده 150 گرم
    روغن به مقدار كافي
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    پياز رنده شده يك قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به قدر لازم

طرز تهيه:

بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي كنيم. كمي نمك روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي كنيم . كشك را با دو ليوان آب داغ به بادنجان ها اضافه كرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند. پياز را كمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ

كرده را با پياز تفت مي دهيم. نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده ، صبر مي كنيم گوشت با يك فنجان آب داغ بپزد و آبش كشيده شود.كشك بادنجان را در ديس

كشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم. يك قاشق سيرداغ و گردوي چرخ كرده را هم روي آن مي ريزيم. سپس چند قاشق كشك را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و

نعناع داغ را هم روي كشك مي ريزيم(میتوان گوشت استفاده نکرد و همچنین میتوان بجای سرخ کردن بادمجانها ان را کبابی کرد)

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کشک بادمجان

مواد لازم:

بادنجان متوسط 8 عدد
    كشك غليظ 2 فنجان
    گردوي چرخ كرده يك فنجان
    نعناع داغ 2 قاشق سوپخوري
    سير داغ 3 قاشق سوپخوري
    گوشت چرخ کرده 150 گرم
    روغن به مقدار كافي
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    پياز رنده شده يك قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به قدر لازم

طرز تهيه:

بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي كنيم. كمي نمك روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي كنيم . كشك را با دو ليوان آب داغ به بادنجان ها اضافه كرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند. پياز را كمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ

كرده را با پياز تفت مي دهيم. نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده ، صبر مي كنيم گوشت با يك فنجان آب داغ بپزد و آبش كشيده شود.كشك بادنجان را در ديس

كشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم. يك قاشق سيرداغ و گردوي چرخ كرده را هم روي آن مي ريزيم. سپس چند قاشق كشك را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و

نعناع داغ را هم روي كشك مي ريزيم(میتوان گوشت استفاده نکرد و همچنین میتوان بجای سرخ کردن بادمجانها ان را کبابی کرد)
    سلام
    من (به تقلید از مادربزگم)کشک بادمجان را جوری دیگه درست می کنم.

بعد از اینکه بادمجانها سرخ شد(البته ما کدو بادمجان را با هم سرخ کرده و با هم طبخ یمکنیم)
    می ذاریم یه ریزه بپزه.وقتی پخت کشک را اضافه می کنم مذارم چند تا جوش بخوره..البته بایستی آبش کار بره و اب خیلی کمی مونده باشه.
    بعد پیاز داغ(در صورت تمایل سیرداغ که ما تمایل ندارم و استفاده هم نمی کنیم) و نعنا داغ را اضاف کرده و همه مواد را می کوبیم.به شدت خوشمزه می شه...

در این ورژن احتیاجی به گوشت نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم

گوشت چرخ کرده یا سویا
    سیب زمینی
    پیاز
    نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه جات
    رب

طرز تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و ان را تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده یا سویا را داخلش ریخته ان را هم با پیاز تفت داده ادویه و نمک وزردچویه را ریخته کمی که تفت خورد سیب زمینیها را هم که از قبل نگینی خرد کردیم داخل مواد ریخته مدتی همراه ان سرخ میکنیم رب را در اخر ریخته کمی که تفت خورد اب را اضافه میکنیم و میگذاریم خوب بپزد و به روغن بیفتد
    (دوستا ن حتما میدونن که سویا رو باید خیس کنند واگه یک ربع هم بزارن با کمی نمک و زردچوبه بپزه مزه بهتری پیدا میکنه)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوراک مرغ و سبزیجات

مرغ
    پیاز
    هویج
    فلفل دلمه ای
    سیب زمینی
    نمک وفلفل و ادویه جات دلخواه
    گوجه فرنگی

طرز تهیه

پیاز را حلقه حلقه بریده در ته قابلمه میچینیم سپس مرغها را روی ان چیده بعد هویج را حلقه حلقه کرده روی ان قرار داده و بعد فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را ریخته سپس رب و نمک و فلفل و ادویه جات و زردچوبه و اب و کمی روغن ریخته ومی گذاریم با حرارت ملایم پخته شود تقریبا نیم ساعت مانده به اخر پخت سیب زمینی ها را به تکه های کوچک خرد کرده میریزیم و می گذاریم ابش تمام شود
    در صورت تمایل میتوانید الو و به هم بریزید که میشه چیزی شبیه تاس کباب

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوراک گوشت

پیاز
    گوشت
    سیب زمینی
    رب
    لوبیا سبز یا نخود فرنگی
    گوجه فرنگی
    هویج
    ادویه و نمک وفلفل

طرز تهیه

پیاز را خلالی کرده و تفت میدهیم سپس گوشت را به اندازه گوشت خورشتی خرد کرده ریخته و تفت میدهیم کمی که تفت خورد هویج حلقه شده را ریخته و بعد گوجه فرنگی را ریخته و ادویه جات و در اخر رب را با مواد کمی تفت داده و اب میریزیم تا پخته شود نیم ساعت به اخر سیب زمینی را خرد کرده و میریزیم ومیگذاریم ابش تمام شود
    این سه تا غذا یعنی گوشت و سیب زمینی ومرغ و سبزیجات و خوراک گوشت جزء غذاهای خیلی ساده هست که ما زیاد درست میکنیم و فکر کنم برای دانشجوهایی که وقت غذا درست کردن ندارن مناسب باشه
    Last edited by maria42; 31-01-2008 at 19:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •