تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 44 از 62 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب آخر از همه منم بازی رو تموم کردم
    اون قدر همه جا در مورد پایان سورپرایز کننده بازی گفته بودن که این آخرا همش منتظر سورپرایز بودم!

در مورد ویژگی های مثبت بازی هم نمی دونم از کجا شروع کنم!
    از داستان بی نظیر و خیره کننده بازی بگم یا گیم پلی معتاد کننده و منحصر به فرد اون و یا موسیقی تاثیر گذار بازی!
    فعلا اصلا حس نقد نیست ولی در مورد امتیاز باید بگم که امتیاز بسی خوبی از من می گیره
    چیزی که خیلی خوشم اومد این بود که کلا ساختار بایوشاکی رو حفظ کرده بود و بر خلاف خیلی از بازی ها به سری وفادار بودش...
    فقط اینو بگم که قبل از شروع بازی به این نکته اشاره کردم که توی این نسل تنها شوتری که با اون می تونه برابری کنه همون نسخه اول بایوشاکه ، حالا بعد از تموم کردن بازی هم دقیقا همین نظرو دارم و به اعتقاد من برای انتخاب بهترین شوتر این نسل باید بین این دو نسخه از بایوشاک یکی رو انتخاب کرد!...

سایت دانلودها آهنگهای بازی رو گذاشته واسه دانلود بعد تو متنش چنین نوشته

Bioshock Infiniteعنوان یک بازی موفق در سال ۲۰۱۳ می باشد که حتی به عقیده ی برخی از منتقدین پتانسیل انتخاب شدن به عنوان بهترین بازی سال را نیز دارد ، هرچند این عقیده ، با در پیش بودن بازی های بزرگی همچون GTA IV, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs و … بسیار کمرنگ تر می شود . مجموعه آهنگ های این بازی زیبا برای برای شما آماده کرده ایم که در ادامه می توانید لیست این موزیک ها را مشاهده نمایید .

یعنی میخوام سرمو بکوبم دیوار دیگه
    لینک تورنت اون فکر کنم حدود یه ماهه که اومده
    سایت soundtracks.ir هم خیلی وقت پیش اونو گذاشته بود و با کیفیت 128 اونو میشه از اینجا دانلود کرد:

موسیقی بازی مثل شماره اول خیلی تاثیرگذار بود.
    فقط شماره اول چون از آهنگ های قدیمی و لایسنس شده زیادی هم استفاده کرده بود ، از این لحاظ یه امتیاز داشت...

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ای بابا پس کی تموم میشه ؟

4. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من یه نقدی کوتاهی از بازی می ذارم که یه جورایی بعضی جاها اونو با شماره یک هم مقایسه می کنم...

نکات مثبت:
    1- دنیای روی آسمان به اندازه دنیای زیر آب زیباست. هر چند که به قول بعضی افراد ، تیرگی و اون حس غمی که توی شماره یک بازی وجود داشت یه چیز دیگست ولی با این وجود دنیای روی آسمون کلمبیا در نوع خودش فوق العاده ست و بعضی وقتا آدم دوس داره که کلا بازی رو ول کنه و فقط به محیط بازی خیره بشه! حتی به نظر من در زمینه Level Design میشه گفت نسبت به شماره یک یکمی برتری داره. هر چند که از نظر تاثیرگذاری در نظر بگیریم دنیای رپچر از این لحاظ یکمی برتری داره...

2- گیم پلی بازی به طرز وحشتناکی فوق العاده ست به طوری که شاید متوجه نشید که کی بازی شروع و تموم شد! از همون ابتدا گیمر توی دنیای بازی غرق میشه و دیگه نمی تونه از اون دنیا بیرون بیاد. گیم پلی بازی از طرفی ویژگی بایوشاکی خودشو حفظ کرده و از طرفی هم یه سری چیزای جدید داره مثل وجود الیزابت یا Sky Line ها که باعث شده که در لحظات مختلف بازی احساس تکراری بودن به وجود نیاد.

3- مبارزات بی نظیرن. یعنی توی هر مبارزه ای میشه به شکل مختلفی دشمنان رو از بین برد. به خصوص این در یک سوم پایانی بازی که همه قدرت ها وجود دارن و احتمالا خیلی از اونا آپگرید هم شدن ، بیشتر به چشم میاد. از تلفیق Vigor ها ، اسلحه ها و استفاده از Sky Line ها و Tear ها میشه مبارزات دیوانه کننده رو پدید اورد. ( Vigor ها مثل Plasmid دو شماره قبلی خیلی جالب و متنوع طراحی شدن و هر کدوم دقیقا یه جایی به درد می خورن)
    تا اینجا میشه گفت از لحظات مبارزات نسبت به شماره یک برتری داره ولی فقط یکمی رو درجه نرمال بازی ساده ست و شماره یک از این لحاظ خیلی چالش برانگیز تر بود. البته این مشکل اون چنان خاصی حساب نمیشه...

4- داستان به طرز وحشتناکتری نسبت به گیم پلی ، فوق العاده ست! داستان بازی بدون هیچ Cut Scene روایت میشه و گیمر باید به کوچکترین چیزها حتی تابلوها یا نوشته های روی دیوارها توجه کنه ، دیگه چیزای دیگه مثل voxophone ها که جای خودشون دارن و اگه اینا دقیق بررسی نشن شاید آخر بازی گیمر با ابهامات زیادی رو به رو بشه.
    یه چیزی که باعث میشه داستان بازی خاص باشه پایان اونه که میشه گفت یکی از خاص ترین و بهترین پایان ها رو در بین کل بازی های تاریخ داره و گیمر رو به شدت دچار شوک می کنه.یه ویژگی داستان بازی هم اینه که مثل یه فیلم که آدم دوس داره بعضی از سکانس های اونو چندین بار بشینه ببینه و مرور کنه ، در مورد این بازی هم دقیقا همین وجود داره به خصوص یه ساعت آخر بازی...
    کلا میشه گفت در زمینه داستان از اکثر شوترهای بزرگ ، یه سر و گردن بالاتره و شاید مهمترین ویژگی بازی همین داستان اونه که در آخر هم ذهن گیمر رو منفجر می کنه!

5- وجود شخصیت همراهی مثل الیزابت به زیباتر شدن بازی خیلی کمک کرده. الیزابت هم در مبارزات خیلی کمک می کنه هم از اون مهمتر کلا یکی از ارکان بازیه و داستان بازی بدون اون اینقدر کامل نمیشد. اگه قبلا شخصیت همراه Half Life یعنی الکس جزو برترین شخصیت های همراه تاریخ بازی ها بودش ، الان دیگه الیزابت رو یه رقیب خیلی سخت برای خودش می بینه! (حداقل برای من این دو شخصیت رقابت سختی دارن!)

6- صداگذاری و موسیقی بازی مثل همیشه کامله و اصلا چیزی نمیشه در مورد این قسمت گفت. برای صداگذاری شخصیت ها از دوبلورهای خیلی خوبی استفاده شده و به خصوص صدای شخصیت های اصلی مثل الیزابت و بوکر و ... خیلی عالیه.
    آهنگساز مخصوص این سری یعنی Garry Schyman هم مثل دو شماره قبلی کار خودشو بسیار عالی انجام داده و Soundtrack های بازی در لحظات حساس بازی رو گیمر تاثیر می ذارن. هر چند که همون طور که توی پست قبلی گفتم شماره اول به جز آهنگای زیبای Garry Schyman ، یه سری آهنگ زیبای لایسنس شده هم داشت که به خاطر اون از این لحاظ ماندگارتر بودش و توی این شماره من انتظار اون مدل آهنگ ها رو هم داشتم...

7- در زمینه گرافیک هم (حداقل توی پی سی) فوق العاده ست. هر چند که از نظر گرافیکی فنی نمی تونه از بازی های تاپ در این زمینه پیشی بگیره ولی گرافیک هنری بازی باعث شده که از نظر بصری بازی بسیار زیبا و دلچسب باشه و هر چند که شاید نشه امتیاز کامل رو به این بخش داد ولی ایراد اون چنان خاصی رو هم نمیشه از اون گرفت.
    همون طور که شماره یک بایوشاک یکی از بهترین گرافیک های زمان خودش رو داشت در مورد این شماره هم میشه اینو اذعان داشت و حداقل می تونه در آخر سال برای بهترین گرافیک هنری نامزد بشه...

8- یه چیزی که توی همه بازی ها خیلی مهمه اینه که بعد از یکبار تموم کردن گیمر چه قدر انگیزه برای دوباره رفتن اونو داره. بعد از تموم کردن بازی به نظرم رسید که حداقل دو سه بار دیگه باید اونو تموم کنم که این برای یه شوتر اول شخص فوق العاده ست! کلا همه نکات مثبت دیگه بازی مثل گیم پلی و داستان فوق العاده دست به دست هم میدن که این بخش بازی هم بی نقص باشه و یه جورایی اکثر افراد انگیزه برای این دارن که چندین بار بازی رو تموم کنن.

نکات منفی:
    بازی نکته منفی اون چنان خاصی نداره فقط همون چیزی که اشاره کردم یعنی در مورد درجه سختی بازیه که توی نرمال یکمی آسونه.
    یا مثلا به نظرم اگه voxophone ها زیرنویس داشتن و مجبور نبودیم که برای دیدن متن اون به منوی بازی مراجعه کنیم بهتر بود.
    ولی اینا رو نمیشه اصلا جزو نکات منفی بازی به حساب اورد و اگه روی امتیاز بازی بخوام اونا رو تاثیر بدم یه جورایی همون ایراد بنی اسرائیلی میشه! : دی

نظر نهایی:
    مسلما بازی همون طور که انتظار می رفت یه شاهکار به تمام معناست و یکی از مدعی های اصلی برای گوتی امسال و تا مدت ها میشه در مورد قسمت های مختلف بازی صحبت کرد.
    در مورد مقایسه اون با شماره یک یکمی سخته که گفت کدوم نسخه بهترن. شاید در نگاه اول خیلی ها شماره یک رو بهتر بدونن ولی کلا اینکه کدوم بهتره خیلی سخته و من خودم به شخصه فکر می کنم باید حداقل یکی دو بار این شماره و یه بار هم شماره یک رو تموم کنم تا به طور قاطع بتونم نظر بدم چون قسمت های مختلف بازی خیلی به هم نزدیکن و کلا این دو بازی با هم اختلاف زیادی ندارن و هر جفتشون تا مدت ها توی لیست بهترین های تاریخ سایت های مختلف می تونن جای بگیرن...

در مورد امتیاز باید بگم که این امتیاز و نتیجه گیری بعد از یکبار تموم کردن بازیه و ممکنه بعد از اینکه چندین بار دیگه اونو تموم کنم در مورد امتیاز نظرم یکمی تغییر کنه ولی اون چیزی که مشخصه BioShock: Infinite از اون دسته بازی ها ست که امتیازی مابین 9.5 تا 10 کاملا حقشه و اگه امتیازی پایینتر از اون بدیم دیگه معلوم نیست خیلی از شوترهایی که اسم بزرگ رو به یدک می کشن باید چه امتیازی بگیرن!
    در مورد اینکه هیچ بازیی صد در صد کامل نیست قبول دارم و اینکه هیچ نقصی توی یه بازی دیده نشه شاید یه چیز غیر ممکن باشه ولی به نظرم بعضی وقتا میشه امتیاز کامل رو به بازی ها داد و من به این شماره از بایوشاک مثل شماره یک ، امتیاز کامل رو میدم...

گیم پلی: 10
    داستان: 10
    صدا و موزیک: 10
    گرافیک: 9.5
    جذابیت: 10

امتیاز نهایی: 10

6. 18 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این بازی یعنی انقد شاهکاره؟
    حیف ما سیستم زغالی

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

لینک تورنت اون فکر کنم حدود یه ماهه که اومده
    منظور من اون متن نسنجیده ای بود که گذاشت...این بازی رو با اسپلینتر سل و ... مقایسه کرده

9. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

dlc ای برای این بازی قراره بیاد؟؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رو حساب نمرات و حرف دوستان دس به گیم شدم نشستم تا تهش رفتم
    یعنی بَـــسی لذت بردم از تک تک قسمتهای بازی
    فقط میشه یه 10ـــه خشکل داد بهش

الانم میخوام بشینم گریه کنم رو حساب پایان بازی :'(
    Last edited by B.3.S.T; 29-04-2013 at 02:08.

12. 8 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آقا من 15 دقیقه بازی کردم خوشم نیومد حذف کردم.
    اوایلش بده یا اشکال تو سلیقه منه؟(از بازی های اول شخص اکثرا خوشم نمیاد بخصوص تخیلیش)
    حتما همه میان میگن این حرفا سرتو به باد میده جوانک

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آقا من 15 دقیقه بازی کردم خوشم نیومد حذف کردم.
    اوایلش بده یا اشکال تو سلیقه منه؟(از بازی های اول شخص اکثرا خوشم نمیاد بخصوص تخیلیش)
    حتما همه میان میگن این حرفا سرتو به باد میده جوانک
    30 دقیقه اولش الافی ای بیش نیست
    بعدش بازی هیجانی میشه طوریکه آخراش از بازی بسیار لذت میبری.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

dlc ای برای این بازی قراره بیاد؟؟

اولین DLC بازی قراره بیاد که شامل یک یار و هم تیمی هوش مصنوعی است که احتمالا جای الیزابت رو میگیره ( شاید دلیل خوبی براش داشتن )
    البته هنوز خبرش قطعی نیست و تاریخ عرضه اش هم مشخص نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •