تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 109 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

عزت از آن خداست !شمامحبت داري!
    ممنون از تشكرت
    درمورد آيه اي كه گذاشتي بايد بگم كه مربوط به حقوق زن نيست بلكه مربوط به موضوع اسلام و برده داري است كه به اميد خدا دارم پستي مثل همين پست حقوق زن براش آماده ميكنم !اگر راجع به حقوق زن سوالي و اشكالي به اسلام و احيانا به فلسفه ي اسلام (خردگرايي اسلامي) اشكالي ميبنيد عرض كنيد تا باهم بررسي كنيم ! اين كه بگيد ظلم شده كه نشد حرف! بگيد كجاشده و چطور شده و چرا شده ؟!خيلي ممنون ميشم اگه اينجور سوالات رو پيداكنيد واينجا قرار بديد چون اين پست نمونه ي كوچكي از يك كتاب الكترونيكي است كه در حال تهيه ي آن هستم و هرچه سوال و جواب بيشتر باشد كتاب بهتر ميشود ! سايت "جامعه و جنسيت " كه اصلا به هيچ وجه هم نبستنش الان داره همچين سوالات و اتهاماتي رو به اسلام وارد ميكنه !
    درمورد آمار هم همين كافي كه خود جامعه ي زنان آمريكا داره ميگه كه به ما ظلم ميشه !گمان نكنم ديگه آوردن آمار نياز باشه !
    جامعه ي زنان ايراني هم وجود دارند وفعاليت شاياني هم دارند كه قابل ستايش است ! به سايت هاي جامعه ي زنان سري بزنيد و مصوبات حقوق زن رو ببينيد ! اگر در حق كسي داره ظلم ميشه حتما به حقوق خودش آشنا نيست !نميدونم در كدوم كشور زندگي ميكنيد ولي من در جامعه ام پايمال شدن حقوق زن نميبينم ! نمونه اش چند وقت قبل كه يه دختر داشت با مشت ميزد تو صورت مرده و وسط خيابون يقه اش رو چسبيده بود كه چرا چپ نگاه كردي!!!!!!!!!!!!اگر ظلمي هم شد در حق اون مرد شد !
      محتوای مخفی: جون به جونمون كنن خود باخته ايم ! 
    اين قدر تبليغ عليه خودمون به خودمون كردن كه هنوز به يك كشوري سفر نكرده داريم ميگيم كه اونجا حقوق زن رعايت ميشه يا نميشه ! اصلا نگاه نميكنيم ببينيم كه زناي اونجا دارن چي ميگن ! خودشون دارن چي ميگن !
    ميدونم تبليغات خيلي قويه ولي نه ديگه تا اين حد كه خودشون دارن ميگن ولي ما گوشمون رو ببنديم بگيم نه خودشون دروغ ميگن از خوشيه زياده !!!
    بهتر حداقل من يه نفر از اين به بعد وقتي مقايسه ميكنم ديگه هي خودم رو نكوبم و نگم بدبختم و حقم داره خورده ميشه !

در مورد ايدئولوژي ها و افكار هم يك پست كامل به اميد خدا خواهم نوشت كه در اونجا مسائل عقلي اونها رو هم بااسلام و خردگرايي اون ها با خردگرايي اسلامي رو هم مقايسه خواهم كرد !
    عجله نكن دوست من نظرياتشون رو هم با هم بررسي خواهيم كرد ! فقط يكي يكي !
    كشور ما هم نام اسلامي داره و به اميد خدا با احكام اسلامي مقايسه اش ميكنيم تا ببينيد !
    بالاخره قرارنيست اينجا حتما نتيجه بگيريم كه قرآن درسته ! شايد هم نتيجه گرفتيم محمد يك دروغگو است !
    من جواب خودمو نگرفتم اصلا

اول از همه من چیزی انکار یا تائید نکردم. اونور دنیا به زنان ظلم میشه یا نمیشه موضوع بحث ما نیست. موضوع بحث ما این باید باشه که آیا در ایدئولوژی غرب ، به زن بی احترامی شده و حقوقش پایمال شده یا نه . وگرنه خشن بودن مردهای یه جامعه چه ربطی داره به فلسفه ! و از یه جهت دیگه هم توضح دادم که قابل مقایسه نیست آمارهایی که در غرب هست و اینجا هست.

دوم در مورد ایه ... یه بار دیگه می خونیمش :

و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شده‏ايد [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است و غير از اين [زنان نامبرده] براى شما حلال است. سوره نساء - آیه 24

دیگه از این صریح تر و محکمتر می خوای که شما رو مجاز دونسته به مالک شدن یک زن ! بدون اینکه خودش راضی باشه !! وقتی برداشت شما رو از ایه خوندم ناامید شدم واقعا . جالب اینکه میگه این فریضه ایه از طرف خدا !

من هم دختری رو دیدم که بهش تجاوز شده بود اما بخاطر بی فرهنگی جامعش ، نرفت به دادگاه تا بگه این بلا رو سرم اوردن ، که مبادا از جامعش طرد بشه. من دارم خشونت یک کشور رو علیه زن ها می بینم. شما چطور نمی بینی ؟ به صرف اینکه یه زن داشت میزد تو دهن یه مرد !! اینجوری نتیجه گیری می کنید ؟ در حالی که دستگاه قضایی ما هم کاملا گفته که آمار تجاوز ها و دیگر جرایم علیه زنان واقعی نیست چون تعداد زیادیشون به دادگاه اصلا مراجعه نمی کنن !

2. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

من جواب خودمو نگرفتم اصلا

اول از همه من چیزی انکار یا تائید نکردم. اونور دنیا به زنان ظلم میشه یا نمیشه موضوع بحث ما نیست. موضوع بحث ما این باید باشه که آیا در ایدئولوژی غرب ، به زن بی احترامی شده و حقوقش پایمال شده یا نه . وگرنه خشن بودن مردهای یه جامعه چه ربطی داره به فلسفه ! و از یه جهت دیگه هم توضح دادم که قابل مقایسه نیست آمارهایی که در غرب هست و اینجا هست.

دوم در مورد ایه ... یه بار دیگه می خونیمش :

و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شده‏ايد [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است و غير از اين [زنان نامبرده] براى شما حلال است. سوره نساء - آیه 24

دیگه از این صریح تر و محکمتر می خوای که شما رو مجاز دونسته به مالک شدن یک زن ! بدون اینکه خودش راضی باشه !! وقتی برداشت شما رو از ایه خوندم ناامید شدم واقعا . جالب اینکه میگه این فریضه ایه از طرف خدا !

من هم دختری رو دیدم که بهش تجاوز شده بود اما بخاطر بی فرهنگی جامعش ، نرفت به دادگاه تا بگه این بلا رو سرم اوردن ، که مبادا از جامعش طرد بشه. من دارم خشونت یک کشور رو علیه زن ها می بینم. شما چطور نمی بینی ؟ به صرف اینکه یه زن داشت میزد تو دهن یه مرد !! اینجوری نتیجه گیری می کنید ؟ در حالی که دستگاه قضایی ما هم کاملا گفته که آمار تجاوز ها و دیگر جرایم علیه زنان واقعی نیست چون تعداد زیادیشون به دادگاه اصلا مراجعه نمی کنن !
    دليل ا ين هم كه ميگم اونور دنيا داره ظلم ميشه هم اينه كه الان تو كشور ما خودباختگي فرهنگي رخ داده و كشورهاي ديگه رو دربست قبول دارن !
    من كه گفتم صبر كن جوابت رو ميگيري !!! من هنوز جواب سوالت رو ننوشتم و دارم كم كم كلي آمادش ميكنم ! (گرچه تو در پايان اين پست توضيحاتي در مورد آيه ميگم )عجله نكن اين آيه هم تنها نيست و آيه هاي مثل اين زياده كه بايد همه بررسي بشه !
    هردوي ما از آوردن مثال اشتباه كرديم چون شما هم يك نفر رو ديدي و من هم يك نفر و هيچ كدوم كل رو نديديم !
    اما فعلا شما اين آزادي رو كه ميگي مبناي ايدئولوژي اونهاست براي من تعريف كن ؟؟؟؟؟؟
    چون اين آزادي الان باعث شده كه الان در اسرائيل زن فروشي صورت بگيره
      محتوای مخفی: فروش زن در اسرائيل !!!!!!!!!!!!!!! 
    درحالی که فروشگاهها لباس های تن مانکن را برای فروش در ویترین با برچسب قیمت به معرض نمایش می گذارند در اسراییل اخیرا زنانی که از کشورهای مختلف قاچاق شده اند با برچسب قیمت برای تن فروشی در ویترین به نمایش گذاشته شده اند.
    به نوشته این روزنامه، در ویترین فروشگاهی در " مرکز خرید دیزین گوف" در تل اویو پایتخت اسراییل تابلویی نصب شده که بر روی آن نوشته شده است "زنان برای فروش بر حسب سلیقه شخصی".
    در این فروشگاه، هفت زن جوان با حالتی زننده درحالیکه بر روی آنها اتیکت قیمت زده شده است، در ویترین به نمایش گذاشته شده اند که نظر هر عابر پیاده ای را به خود جلب می کنند.
    به نوشته قدسنا عابران در گفتگو با رسانه های اسراییلی گفته اند که ما ابتدا فکر می کردیم این زنان مانکنهای چوبی هستند که برای نمایش لباسها در ویترین قرار گرفته اند اما با جابجا شدن و پلک زدن آنها فهمیدیم که اینها انسان هستند. گفتیم شاید بجای مانکن های چوبی از این دخترخانم ها استفاده شده است پیگیرشدیم دیدیم خیر این ها برای فروش در ویترین مغازه قرارگرفته اند.
    هاآرتض نوشت: بر روی اتیکت هر یک از زنان، سن، وزن و کشور محل تولد آنها درج شده است.

تصاویر زیر گوشه هایی از برده فروشی مدرن در اسراییل مدعی دمکراسی را نشان می دهد که توسط پایگاه خبری گتی ایمیج منتشر شده است:

در ضمن شما به جاي اين كه بگي در ايدئولوژي اونها عليه زن هيچ عملي صورت نميگيره نظرات زيباشون رو در اين مورد بذار !!!!!!مثل من كه نظر اسلام رو گذاشتم !
    ايدئولوژي هايي كه اون ها در مورد آزادي ارائه ميدن نه تنها راهكاري براي آزادي نيست بلكه باعث ميشه با هوس باز شدن جامعه حقوق زنان از بين بره و نقش زنان فقط به عنوان وسيله اي براي عياشي باشه !
    وقتي ايدئولوژيهاي اونها عملي ميشه براي جوامعشون اون اتفاقات ميافته !
    حتي اگه فرض كنيم جوامعشون هم بهترين جوامع هستش باز توي ايدئولوژيشون مشكل وجود داره !
    پيامبر شعار آزادي و برابري داده !نه تفاوت !
    در مورد آيه هم بايد بگم شما وقتي به زني ميگي كه صاحب يك شوهر شدي اونوقت منظورت اينه كه زن مرد را به بردگي گرفته ؟؟؟
    زنان شوهر دار برشما حرام شده غير از اوني كه زن خودتونه !!!
    البته اين تفسيري كه من ارائه دادم خيلي ناقص است و بايد با آيه هاي ديگه اي كه اومده هم مقايسه كنم !
    از اين به بعد هم سعي كن وقتي معني آيه اي رو ميخوني خوشبين تر معني كني چون مبناي اسلام خوشبيني است نه بدبيني !
    Last edited by Hasan.M; 02-12-2010 at 13:51.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از دوستان به خاطر مطالب مفیدشون....توی خیلی از مسائل با شما هم عقیده هستم.....
    در اینکه اسلام جایگه ویژه ای برای زن تعبیه کرده شکی نیست....
    اما......
    باور دارم که در کشورهای اسلامی زن جایگاهی خوبی نداره(سیاه نمی بینم اما سفید هم نیست....خاکستری مایل به سیاه)
    باور دارم در کشورهای اسلامی زن حق کم تری داره نسبت به مرد.....حقوق برابر نیست(چند سالی است که در کشورمان دیه زن و مرد برابر شده....)
    باور دارم که زن در کشورم امنیت نداره...امنیت روانی (مخصوصا با وجود رایج شدن صیغه)
    باور دارم که جسم زن در کشور های اسلامی به روح او ارجعیت داره...هر چه زیباتر بهتر....شاید به خاطره اینه که عقل مردم اینجور جوامع(جهان سومی) به چشمشون هست......
    و از همه مهمتر......
    باور دارم که در جوامع غیراسلامی زن جایگاه و ارج و قرب بیشتری داره.......اگر چه در این جوامع نیز جسم زن از اهمیت خاصی برخوردار است و این جوامع را هم سفید نمی بینم خاکستری مایل به سفید.....
    .................................................. .................................................. .................................................. ......
    البته باید بگم هرکسی اعتقادات خودش رو داره و منظور من از جوامع اسلامی فقط کشور خودمان نیست.

5. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دليل ا ين هم كه ميگم اونور دنيا داره ظلم ميشه هم اينه كه الان تو كشور ما خودباختگي فرهنگي رخ داده و كشورهاي ديگه رو دربست قبول دارن !
    من كه گفتم صبر كن جوابت رو ميگيري !!! من هنوز جواب سوالت رو ننوشتم و دارم كم كم كلي آمادش ميكنم ! (گرچه تو در پايان اين پست توضيحاتي در مورد آيه ميگم )عجله نكن اين آيه هم تنها نيست و آيه هاي مثل اين زياده كه بايد همه بررسي بشه !
    هردوي ما از آوردن مثال اشتباه كرديم چون شما هم يك نفر رو ديدي و من هم يك نفر و هيچ كدوم كل رو نديديم !
    اما فعلا شما اين آزادي رو كه ميگي مبناي ايدئولوژي اونهاست براي من تعريف كن ؟؟؟؟؟؟
    چون اين آزادي الان باعث شده كه الان در اسرائيل زن فروشي صورت بگيره
      محتوای مخفی: فروش زن در اسرائيل !!!!!!!!!!!!!!! 
    درحالی که فروشگاهها لباس های تن مانکن را برای فروش در ویترین با برچسب قیمت به معرض نمایش می گذارند در اسراییل اخیرا زنانی که از کشورهای مختلف قاچاق شده اند با برچسب قیمت برای تن فروشی در ویترین به نمایش گذاشته شده اند.
    به نوشته این روزنامه، در ویترین فروشگاهی در " مرکز خرید دیزین گوف" در تل اویو پایتخت اسراییل تابلویی نصب شده که بر روی آن نوشته شده است "زنان برای فروش بر حسب سلیقه شخصی".
    در این فروشگاه، هفت زن جوان با حالتی زننده درحالیکه بر روی آنها اتیکت قیمت زده شده است، در ویترین به نمایش گذاشته شده اند که نظر هر عابر پیاده ای را به خود جلب می کنند.
    به نوشته قدسنا عابران در گفتگو با رسانه های اسراییلی گفته اند که ما ابتدا فکر می کردیم این زنان مانکنهای چوبی هستند که برای نمایش لباسها در ویترین قرار گرفته اند اما با جابجا شدن و پلک زدن آنها فهمیدیم که اینها انسان هستند. گفتیم شاید بجای مانکن های چوبی از این دخترخانم ها استفاده شده است پیگیرشدیم دیدیم خیر این ها برای فروش در ویترین مغازه قرارگرفته اند.
    هاآرتض نوشت: بر روی اتیکت هر یک از زنان، سن، وزن و کشور محل تولد آنها درج شده است.

تصاویر زیر گوشه هایی از برده فروشی مدرن در اسراییل مدعی دمکراسی را نشان می دهد که توسط پایگاه خبری گتی ایمیج منتشر شده است:

در ضمن شما به جاي اين كه بگي در ايدئولوژي اونها عليه زن هيچ عملي صورت نميگيره نظرات زيباشون رو در اين مورد بذار !!!!!!مثل من كه نظر اسلام رو گذاشتم !
    ايدئولوژي هايي كه اون ها در مورد آزادي ارائه ميدن نه تنها راهكاري براي آزادي نيست بلكه باعث ميشه با هوس باز شدن جامعه حقوق زنان از بين بره و نقش زنان فقط به عنوان وسيله اي براي عياشي باشه !
    وقتي ايدئولوژيهاي اونها عملي ميشه براي جوامعشون اون اتفاقات ميافته !
    حتي اگه فرض كنيم جوامعشون هم بهترين جوامع هستش باز توي ايدئولوژيشون مشكل وجود داره !
    پيامبر شعار آزادي و برابري داده !نه تفاوت !
    در مورد آيه هم بايد بگم شما وقتي به زني ميگي كه صاحب يك شوهر شدي اونوقت منظورت اينه كه زن مرد را به بردگي گرفته ؟؟؟
    زنان شوهر دار برشما حرام شده غير از اوني كه زن خودتونه !!!
    البته اين تفسيري كه من ارائه دادم خيلي ناقص است و بايد با آيه هاي ديگه اي كه اومده هم مقايسه كنم !
    از اين به بعد هم سعي كن وقتي معني آيه اي رو ميخوني خوشبين تر معني كني چون مبناي اسلام خوشبيني است نه بدبيني !
    باز هم عرض میکنم که بحث ما بر سر چیزی که اتفاق می افته نیست .. در مورد ایدئولوژی غرب و مذهب میخوایم بحث کنیم. من اسرائیلی نیستم که بدونم چطور اونور چنینی اتفاقی افتاده . مردم ما هم خود باختگی پیدا کردن هم موضوع بحث ما نیست. اینجا تاپیک سیاست نیست .
    حالا مایل باشیم در مورد ایدئولوژی بیشتر حرف میزنیم. اولین مورد رو هم من گفتم . همین آیه ای که گذاشتم. حرف بزرگترین منبع اسلام هست. به غرب هم میرسیم.

اما در مورد تفسیر شما از آیه !!! نا امیدتر شدم ...

آیه میگه زنان شوهر دار بر شما حرام است ، مگر آنان را که صاحب شدید. شما گفتید که این صاحب شدید منظور زنان خودشونه !! مگه قراره با زنان خودشون دوباره ازدواج کنن که میگه حرام نیست !!! اصلا معنی میده !؟ شما کلام خداتون رو با یه اصطلاح عامیانه مقایسه می کنی ؟

زیادی خوشبینانه نبود تفسیرتون ؟

آیه داره با صراحت حرف میزنه و تفسیر هم نیازی نداره. جایی دیگر اگر خلاف این در قران باشه وضع بدتر میشه. اونجایی که گفته بود "ضربوا" بله حرف شما درست بود. اشتباه در ترجمه بوده. ولی اینجا بحث فرق داره. و برداشتتون کاملا اشتباهه.
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 02-12-2010 at 22:52.

7. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من بحث می تونه ادامه پیدا کنه اما بی فایده است...چون که یک مقایسه غلط داره شکل می گیره....
    ما نباید بیایم که جوامع غربی رو با دین اسلام مقایسه کنیم که.....جوامع غربی با جوامع اسلامی باید مقایسه بشه....و چه جامعه ای بهتر از جامعه ی خودمون ، تا در بوته ی نقد قرار بگیره.
    دوستمون(محمد حسین ) یک نکته خیلی خوب اشاره کرد:
    اگر در غرب خشونت علیه زن باشد ، نهادهایی هستن که با متخلفان به شدت برخورد میکنند. ولی در جامعه ی پاک ما که صدای زنان به امار گیرهایمان نمیرسد !!
    اما آیا در جامعه ی خودمون نهادی هست تا با این موضوعات برخورد بشه؟؟؟؟
    البته یه مدت پلیس نوامیس گذاشتن که اون هم اومده بود دختر و پسرهایی که با رضایت با یکدیگر رابطه برقرار کرده بودن دستگیر کردن!!!!
    اما آیا برای اتفاقاتی مثل کلیپ زیر نهاد و یا سازمانی موجود است که پیگیر بشه و حقوق دخترانی که بهشون ظلم شد رو با مجازات افراد متخلف، بهشون برگردونه؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کلیپ ها مدت ها در شبکه های ماهواره ای (مخصوصا ضد حکومتی) به نمایش گذاشته شد و بحث و بررسی شد.
    اما فکر نکنم از طرف شبکه های داخلی بحثی پیرامون این موضوع شده باشه.فرار از حل مسئله.....!!!

عکس هایی که زن ها در ویترین هستند برای هر کسی که خوی انسانی داره آزار دهنده است اما تفاوت جامعه ی اسرائیلی با ما اینه که اونا برای تن فروشی زنها مغازه ای تعبیه کردن و ما برای انتخاب زن مورد علاقه (برای س...ک....س.) کافیه توی خیابون های تهران یک ماشین زیر پامون باشه.....
    متاسفانه دو سال پیش بود تقریبا با یکی از دوستام که می دونستم اهل زنا هست جایی کار داشتم با هم رفتیم بیرون.....متاسفانه حرف های خیلی تاسف باری زد....رفیق ما دیگه انقدر حرفه ای شده بود که می شناخت این خنم برای چی اینجا وایستاده و اسم خیلی از اونها رو بلد بود...خیابون ها رو می شناخت....اون روزای بعد از اون اتفاقات رو هیچ وقت یادم نمی ره چون حالم خیلی بد بود و مثل الان که زن ها رو در ویترین دیدم ناراحت شدم اما خیلی خیلی بیشتر چون توی یه مملکت اسلامی شاهد این قضایا بودم....
    بدترین چیزی که رفیق من بهم گفت این بود که آخر ماه باید سراغ اینا بیای....الان بهت می گه 80 تومان پایین تر هم نمی یاد ولی آخر ماه که مشکل اجاره خونه داره به هر قیمتی راضی می شه....
    من واقعا معذرت می خوام این حرف ها رو می زنم...اما تن فروشی به وضوح زیر پوست این شهر دیده می شه....
    .................................................. .................................................. .............................................
    به نظر من ما به جای اینکه بیایم برای جوامع غربی احساس نگرانی کنیم و آمار و ارقام اونها رو نشون بدیم باید دلسوز خودمون باشیم و چاره ای برای خودمون بیندیشیم.....جوامع غربی هم متفکر داره هم دلسوز .....

9. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

درباره ي مالكيت بايد بحث برده داري در اسلام رو بررسي كنيم كه خودش يه پست بلنده و اگه بتونم مينويسم . آيه رو هم نصفه گذاشتي تقصير من نبود ! دوما هم اون فريضه اي هم كه گفته الهي است ازدواجه نه كنيز كردن مردم !
    تفسير نمونه هم كه دومين تفسير قوي در كشور ماست وقتي اين مسائل رو بررسي نكرده پس من مجبورم اينا رو خودم بررسي كنم كه وقت گيره و از طرفي نوشتنش هم طول ميكشه ! گرچه اينجا بحثه و بايد جواب رو زودتر بدم و منتظرتون نگذارم ولي مجبورم تا وقتي كه بحث برده داري در اسلام رو به طور كامل نگذاشتم حرفي نزنم !
    يه نگاهي به اينجا هم بنداز:
    کد:
    باور دارم که زن در کشورم امنیت نداره...امنیت روانی (مخصوصا با وجود رایج شدن صیغه)
    اين نوع ازدواج يعني صيغه ، همون رابطه ي كوتاه مدتي است كه در كشورهاي ديگر رايج است ولي اينبار به صورت شرعي و قانوني!
    اتفاقا با قانوني بودن اين رابطه گمان كنم امنيتش بيشتر هم باشه ! (توضيحات بيشتر بديد)
    ما نباید بیایم که جوامع غربی رو با دین اسلام مقایسه کنیم که.....جوامع غربی با جوامع اسلامی باید مقایسه بشه....و چه جامعه ای بهتر از جامعه ی خودمون ، تا در بوته ی نقد قرار بگیره.
    اين كار رو بهتره انجام نديم ! جامعه ي ما كشش نقد نداره ! همين برنامه ي صرفا جهت اطلاع هم به خاطر منافعي كه داره اجازه ي پخش داره وگرنه به هيچ وجه اين كشور جاي نقد نداره حتي نقد طنز پردازانه وگرنه سايتها رو نميبستند!
    در زماني كه آقاي Xتو كشور مسئول بود ژورنال زن داشت تو ايران چاپ ميشد! حالا اين كه تو خيابون هاي ما همچين آدمايي وجود دارن يه چيز عادي است(فاجعه ي انساني است ) !
    جمعش هم نميتونند بكنند و نميكنند چون تبعاتي در جامعه داره كه بدتر از اين هست!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

درباره ي مالكيت بايد بحث برده داري در اسلام رو بررسي كنيم كه خودش يه پست بلنده و اگه بتونم مينويسم . آيه رو هم نصفه گذاشتي تقصير من نبود ! دوما هم اون فريضه اي هم كه گفته الهي است ازدواجه نه كنيز كردن مردم !
    تفسير نمونه هم كه دومين تفسير قوي در كشور ماست وقتي اين مسائل رو بررسي نكرده پس من مجبورم اينا رو خودم بررسي كنم كه وقت گيره و از طرفي نوشتنش هم طول ميكشه ! گرچه اينجا بحثه و بايد جواب رو زودتر بدم و منتظرتون نگذارم ولي مجبورم تا وقتي كه بحث برده داري در اسلام رو به طور كامل نگذاشتم حرفي نزنم !
    يه نگاهي به اينجا هم بنداز:
    کد:
    وبلاگی که معرفی کردید رو دیدم ... نویسنده بسیار ناشیانه تفسیر میکنه (از دیدگاه من).
    مثلا میگه ملاک ما پیامبر و معصومین هست که اونها در جنگهاشون زن به بردگی نگرفتن !! در حالی که بحث سر قرآنه که مجاز دونسته . یا در مورد کنیز همین حرفو میزنه ، در حالی که خود معصومین هم فراوان کنیز داشتند. با اوردن شرایط برای کنیز بودن هم این کار پاک نمیشه ... از ریشه و اساس غلطه. حالا هم در اسلام کاملا وجود داره.
    ولی در اندیشه های غربی من ندیدم !

12. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اين نوع ازدواج يعني صيغه ، همون رابطه ي كوتاه مدتي است كه در كشورهاي ديگر رايج است ولي اينبار به صورت شرعي و قانوني!
    اتفاقا با قانوني بودن اين رابطه گمان كنم امنيتش بيشتر هم باشه ! (توضيحات بيشتر بديد)
    ما همیشه از اسلام به خوبی یاد می کنیم چون دین انعطاف پذیری هست و بنا به مسائل روز برخی احکام می تونه تغییر پیدا کنه به خاطر مصلحت جامعه....صیغه هم حرام نبوده و تنها کسی که حرام کرد عمر و جانشیناش (اهل تسنن) بودن و در زمان اونها که کنیز و ندیمه رایج بود با اونها اینچنین صیغه هایی جاری می کردند.اما الان این چیزا توی جامعه عرف نیست....
    مسلما توی جاامعه ی ما درصد خیلی خیلی بالایی از صیغه ها برای لذت های جنسی هست.چرا نباید زن اول از این نیاز محروم باشه و مرد برای رفع نیاز به جای دیگری متوسل بشه ؟؟؟؟ و از اونجایی که زن شوهر دار نمی تونه شرعا با کس دیگری رابطه داشته باشه این نیاز اون سرکوب بشه...
    فقط داریم به نیازهای جنسی مرد نگاه می کنیم که یه وقت خدایی نکرده اذیت نشه و.....
    1- نیاز های جنسی زن مهم نیست.
    2-زن به خاطر اینکه مردش مشکوک می زنه باید از لحاظ روحی و روانی در امنیت نباشه و فکرش مدام مشغول این باشه که نکنه این مرد با کس دیگری در ارتباط باشه....
    در زماني كه آقاي Xتو كشور مسئول بود ژورنال زن داشت تو ايران چاپ ميشد!
    اوج وضعیت بدحجابی در زمان آقای y هست....با وجود اینکه انواع و اقسام سرکوب ها رو در نظر گرفت....آقای x با وجود اینکه فضا رو باز گذاشته بود انقدر بی بند وباری در جامعه نبود....
    جامعه ي ما كشش نقد نداره !
    جمعش هم نميتونند بكنند و نميكنند چون تبعاتي در جامعه داره كه بدتر از اين هست!
    من در مورد این صحبت های شما به یک آیه اشاره می کنم که شخصا خیلی خیلی بهش اعتقاد دارم:
    "ان الله لایغیرو ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم........"
    اینطور که بگیم که نمی شه و ظرفیت وجود نداره به ادامه ی روند کمک کردیم

14. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض به نام خداوند عشق و آزادی

دوستان عذر میخوام چند روزی نبودم...
    دوباره درود میگم به همتون
    راستش میخواستم بیشتر پست ها رو نقل قول کنم که بعدها منصرف شدم
    دیدم دوستمون arzeva دو مطلب گذاشته برای دفاع از عقیده خودش و با خوندنش جذب مطالب شدم و...
    بهتر دیدم این دو مطلب رو توضیح بدم و نقل کنم دلیلشم اینکه احتمالا خواننده های زیادی داشته و دستمون arzeva از قبل ازم خواسته بودن مطالب رو مطالعه کنم و...
    توصیه میکنم این بحث رو همه دنبال کنن و این پست رو مطالعه کنن

سالهاست که داره سعی میشه از چپ و راست اسلام رو از بین ببرند چون واقعا بودن همچین دینی در درونشان سزاوار نیست و باید به همانی اعتقاد داشته باشند که اسمش آزادی است ! همانی که نام زیبای حقوق بشر را بر آن میگذارند ! همان عهدنامه ی فانتزی سازمان ملل که کسانی که خود آن را نوشته اند حاضر نیستند خودشان هم برای آن تره خورد کنند !

حق هم دارند که از اسلام انتقاد کنند چون اسلام مطالب زشت و ضد حقوق بشر زیر را دستورمیدهد :
    اگر دختر و پسری را در خیابان دیدید که با هم صحبت میکنند نگاه خشمناکی به آنها بکنید که از کار خود پشیمان بشوند و حدالمقدور به یک نفر آدم پر رو مراجعه کنید که برود جلو و به آن ها بگوید " خجالت بکشید از این کارهای حرام " و یا اگر دیدید که در خیابان دختری به پسری سلام داد شک نکنید که آن دختر ، دختری است ناهنجار و ضد اخلاق و آن پسر هم صددرصد هرکس باشد فامیل او نیست !!!
    دیگران را دید بزنید تا مبادا کار نامشروعی انجام دهند و اگر زمانی یک جایی خدای ناکرده چشمتان به یک رابطه ی جنسی روشن شد سریع به جاسوسی بپردازید و چند نفر دیگر را هم به عنوان شاهد دعوت کنید که باهم تماشا کنید ومهم نیست که آن دو زن و شوهر هستند یا نه و باید بیشتر بدبین باشید تا خوشبین و سریعا به منکرات خبر دهید که دستگیرشان کند و در صورتی که مدرک زن و شوهری نداشتند سریعا تا کمر در خاک فرو کرده و سنگسار نمایید !!! مبادا در اول کار که دارید جاسوسی میکنید حیا کنید و بی خیال قضیه شوید ؟؟!!!!
    با زنان صحبت نکنید چون همدست شیطانند و شما را از راه خارج میکنند !
    زنان باید حجاب ، این زنجیر بزرگ را همیشه همراه خود داشته باشند چون نباید در جامعه ظاهر شوند و باید متروک بمانند!
    اگر زنتان زیاد پررو بازی درآورد اورا بزنید تا خون بالا بیاورد چون در قرآن نوشته که باید زد !
    از طرفی دیگر هم اختیار زن باید دست یک مرد باشد چون زنان نادانند !
    رابطه ی جنسی اصولا کار زشتی است و انسان زاهد باید از آن دوری کند .
    سهم الارث پسر دوبرابر دختر است چون پسران از دختران مهم ترند و اصلا خداوند خداوند زن را برای کنیزی مرد آفریده ! احال از این زنان هم بگذریم تازه میرسیم به اسلامی که برده داری را مجاز شمرده و این عمل را تا جایی تصدیق میکند که امام صادق میفرماید :
    غلامی که فرار کرده باشد هرگز به آسمان نمیرود.(حلیه المتقین ص115)
    اسلام هیچ حرکتی برای از بین بردن بردگی درجهان نکرده بلکه آن را تایید و برآن تاکید کرده است ! زدن غلامان و نوکران را عزت میداند !
    باز اگر از این مسئله هم بگذریم میرسیم به رفتار این انسانهای ضد حقوق بشر ( مسلمانان ) با مخالفانشان و کسانی که اعتقادی به دینشان ندارد ! کشتن آن ها را حلال شمرده و اصلا لحظه ای به آن ها امان نمیدهند ! از در مذاکره و تفهیم کردن موضوع برای مخالفانشان هم به هیچ وجه وارد نمیشوند و فقط میگویند که کافر باید کشته شود ! میگویند که باید به هیچ وجه به دشمن حق اظهار نظر نداد و درجا او را از بین برد !
      محتوای مخفی: خیلی تند رفتیم! 

حالا که این دین این همه زشت و ضد انسانی است ما شیطان پرست باشیم خیلی بهتر از خدای این اسلام است ولی لحظه ای صبر کن دوست من چون خیلی زود قضاوت کردی...........

تعجب نکن دوست من مطالب بالا هیچ کدام صحت ندارد و همه همه تهمت است !
    مطالب بالا اسلامی است که جامعه ات به تو معرفی کرده است نه اسلام واقعی و حال باهم نگاهی دوباره و این بار نگاهی روشنفکرانه و محققانه به موضوع میکنیم ........

تک تک مسائل بالا( حقوق زن در اسلام ، ارتباط زن و مرد ، رفتار با مخالفان ، بردگی در اسلام و...)را با هم بررسی خواهیم کرد ولی این بار از دیدگاه یک جوینده ی حقیقت !
    امروز به کار بردن لفظی به نام دین کار اشتباهی هستش دلیلشم اینکه اگر متشابهات و نقاط اشتراک کوچکی که وجود داره رو حذف کنیم-در میان کسانی که به گفته خودشون از یک دین پیروی میکنن-به دریای از تفاوت ها میرسیم و...
    پس امروز به جای دین از لفظ "عقیده"استفاده میشه! و درستش هم همینه و همه ما میدونیم که هیچ رو انسانی رو نمیتونیم پیدا کنیم که از هر نظر شبیه هم باشن
    انسان امروز هم به دنبال دوری از محدودیت هاست دلیلشم اینکه محدود آفریده نشده!
    در اروپا اکثریت مردم قسمت مربوط به دین رو خالی میزارن و کمکم جامعه اونا پذیرفته که عقاید هرچقدر هم شبیه ولی متفاوتن و در مقابل میبینیم که از عقاید ما امتحان گرفته میشه(نمنش هم کنکور)
    بله من یکی که به آزادی و آگاهی و انسانیت و حقوق بشر و... اعتقاد دارم
    من چندین بار به شخص شما گفتم که باید شخص گرایی رو بزاریم کنار
    این ما هستیم که مهمترین شخص زندگی خودمون هستیم و این ما هستیم که به عقاید معنا میدیم
    سوالی که اینجا پیش میاد اینکه
    آیا ما نباید قران رو هم قبول کنیم؟!!!!
    خودت هم میدونی قران رو معاویه نوشته!
    ما باید حرف درست رو بپذیریم!
    اگر یک دیوانه به من حرف درستی بزنه خیلی راحت میپذیرمش
    کارای دانشمندای زیادی از جمله انیشتین واقعا مثل دیوانه ها بوده ولی میبینیم که جامعه بشری به همشون افتخار میکنه!
    ما باید به این فهم رسیده باشیم که به نظر و اعتقادات دیگران احترام بزاریم
    همه که مسلمان نیستن...
    به دین و... هم کاری نداریم
    عزیز من اینا توجیه هستن
    بارها توضیح دادم یک حقیقت داریم و یک واقعیت!
    حقیقت در واقع اصل هرچیزی هست و واقعیت چیزی که وجود داره و استفاده میشه!
    همیشه مهم واقعیت هست نه حقیقت!
    شما میخوای بیای بگی که اصل اسلام این بوده و تحریف شده و...
    اگر اینجور حساب کنیم بیشتر عقاید و نگرش ها پاک هستن نه فقط اسلام
    برای مثال اصل مردم سالاری(منظور مردم سالاری دینی نیست)خیلی اندیشه جالب و پاکی هستش! ولی واقعیتش کثیفه!
    واقعیت هر چیزی مهمه نه حقیقتش!
    بیایید قبل از بررسی این حقوق در اسلام یه نگاهی به جنبش های کنونی و حقوق زن در کشورهایی بیندازیم که ادعای رعایت این حقوق را دارند و ابتدا از کشور عشق، معشوق ، عطر و گل یعنی فرانسه شروع میکنیم !

کشوری که فریاد عشق به زن را سر میداد اکنون مجبور شده که روز به روز سازمان بهزیستی خود را قوی تر کند چون آمار طلاق بالاست و کودکانی هم که نتیجه ی زندگیهای ناموفق هستند روی دست کشور باد کرده اند ! نمونه ای از آمار رفتار این کشور عاشق پیشه در زیر ارائه شده است :

گذشته از این اخلاق زیبای این کشور عاشق پیشه ی کنونی بیایید به کمی دور تر سفر کنیم یعنی یونان باستان ! جایی که زنان فرصت کوتاهی یافتند تا به مرکز اجتماع راه برند و ازنعمت تمدن آنروز بهره مند شوند اما این نیز یک مراعات احترام جنس زن نبود ، بلکه مقامی بود در انحصار عده ای زنان انگشت شمار که به جهت دارا بودن پاره اوصاف و خصوصیاتی به آن می رسیدند و گاهی هم برای عده ای از زنان پایتخت و شهرهای بزرگ این حق میسر می شد . اما نه به عنوان اینکه زن از جنس بشر است و از مزایای انسانیت بهره مند است ، بلکه برای این بود که اینگونه زن همه جا زینت بخش محافل عیاشی و یکنوع وسیله ی کامیابی و سرگرمی ثروتمندان عیاش بود ! اگر هم شک در این حرفهای من دارید به هالیوود و دیگر صنایع سینمایی خودشان رجوع کنید تا از فیلمهایی که راجع به این زمان میسازند این را بفهمید !یاتاریخی که به آن افتخار می کنند!
    در همین آمریکای کنونی خودتان میدانید که چه رفتاری با زنان دارند . فریب حرفهایشان را نخورید و فقط به کشورشان بروید تا شاهد فروش زنان باشید و ببینید که چگونه نظام برده داری را دوباره احیا نموده اند ولی اکنون دیگر برده داری از نوع جنسی و خرید شخص با افتخار و روشنفکری است ! ژورنال های فروش زن ، شبکه های تبلیغ و فروش و اجاره ی زن شاهد حرفهای من هستند!
      محتوای مخفی: سازمان ملی زنان آمریکا:آمار خشونت علیه زنان در آمریکا سرسام آور است . 

زنان - پایگاه اطلاع‌رسانی "ناو" متعلق به سازمان ملی زنان آمریکا می‌نویسد: با وجود تمام تلاش‌های گروه‌های مدافع زنان برای دفاع از حقوق زنان در آمریکا طی دو دهه اخیر، همچنان آمار خشونت علیه زنان و تجاوز جنسی به آنها سرسام‌آور است.
    به گزارش سرویس بین‌الملل شبکه ایران، حقوق زنان و حقوق مهاجران به آمریکا نیز از جمله حقوق است که مستمرا در جامعه آمریکا مورد تعرض واقع می‌شود. در این بخش از گزارش به شمه‌ای از شرایط این دو قشر در جامعه آمریکا پرداخته خواهد شد.
    * نقض حقوق زنان در آمریکا
    نظر به تبلیغات گسترده‌ای که آمریکایی‌ها در زمینه حقوق زنان به عمل می‌آورند، شاید تصور کلی بر این باشد که این کشور خود نباید در زمینه رعایت حقوق زنان مشکلی داشته باشد. فریادهای رژیم حاکم بر آمریکا یر سر کشورهای اسلامی به‌ خاطر آنچه نقض حقوق زنان خوانده می‌شود بلندتر از آن بوده است که کسی آن را نشنیده باشد. این در حالی است که گزارش‌های منتشر شده در این زمینه نشان می‌دهند که آمریکا از نظر رعایت حقوق زنان خود در وضعیتی نابهنجار قرار دارد.
    پایگاه اطلاع‌رسانی "ساندویژن" در گزارشی با به تمسخر گرفتن ادعاهای آمریکا در خصوص نقض حقوق زنان در جوامع اسلامی می‌نویسد: سالانه بیش از 500 هزار تجاوز به زنان و دختران بالای 12 سال در آمریکا انجام می‌شود و تعداد سایر خشونت‌ها علیه این گروه از جامعه بیش 8/3 میلیون مورد است.
    بنا بر گزارش فوق 20 تا 30 درصد زنانی که به به بخش اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند آثار ضرب و شتم روی بدن خود دارند.
    پایگاه اطلاع‌رسانی "ناو" متعلق به سازمان ملی زنان آمریکا نیز در این خصوص می‌نویسد: علی‌رغم تمام تلاش‌های گروه‌های مدافع زنان برای دفاع از حقوق زنان در آمریکا طی دو دهه اخیر، همچنان آمار خشونت علیه زنان و تجاوز جنسی به آنها سرسام‌آور است.
    به طور کلی زنان آمریکایی با تبعیض استخدامی، تبعیض در دریافت حقوق دستمزد، رفتار ناشایست در محیط کار در دوران بارداری، خشونت جنسی و سایر خشونت‌هخا مواجه هستند.
    پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی زنان آمریکا (ناو) گزارش‌های جالب دیگری هم ارایه کرده است. به گزارش این پایگاه اطلاع‌‌رسانی در ایالات متحده زنان جوان کم‌درآمد در سنین بین 20 تا 24 سال بیشتر در معرض خشونت‌های خانگی و آزارهای جنسی قرار دارند و در هر 2 دقیقه یک نفر قربانی تجاوز می‌شود. از هر پنج دختر دانشجوی آمریکایی یک نفر مورد تجاوز قرار گرفته است و تنها کمتر از پنج درصد از این موارد به پلیس گزارش می‌شود.
    پایگاه اینترنتی "اسلام فور تودی"، از جمله مراکز اطلاع‌رسانی مسلمانان آمریکا، علاوه بر تصریح بر وجود تبعیض علیه عموم زنان در ایالات متحده آمریکا خاطرنشان می سازد که زنان مسلمان در امریکا با مشکلاتی به مراتب بیشتر مواجه هستند و بیش از یک زن غیرمسلمان در معرض تبعیض و آزار قرار دارند.
    این زنان به خاطر آنکه حجاب دارند اکثرا از اشتغال محرومند و به خاطر اینکه مسلمان بودن آنها واضح و روشن است هدف خشونت‌ها جنسی کسانی قرار می‌گیرند که با جهل خود نسبت به اسلام و تحت تاثیر رسانه‌های غربی با مسلمانان مشکل دارند.
    * نقض حقوق مهاجرین در آمریکا
    نقض حقوق مهاجرین در آمریکا به شکلی کاملا آشکار انجام می‌شود و آن‌گونه که "سیویل رایتس" در گزارش خود آورده است رسانه‌های آمریکایی، برخی قوانین مصوب و برخی گروه‌های افراطی مخالف با مهاجرت به آمریکا به خشونت علیه مهاجرین دامن می‌زنند. نقش رسانه‌های معروف آمریکایی نظیر "سی‌ان ان" در این میان کاملا مشهود است و گروه‌هایی همچون "فدراسیون اصلاحات مهاجرت در آمریکا" (FAIR) و "مرکز مطالعات مهاجرت" (CIS) نیز به خشونت علیه مهاجرین کمک می‌کنند.
    دستگیری، بازداشت و بتازگرداندن جبری مهاجرین نیز از امور عادی در آمریکا است. «سازمان بین‌المللی مدافع حقوق بشر» در نیویورک در تاریخ 2 نوامبر 2009 براساس گزارش منتشر شده در پایگاه خبری «نیویورک تایمز» نوشت: از سال 1999 تا 2008 در حدود 1 میلیون و 400 هزار نفر از مهاجران دستگیر شده به کشورهایشان بازگردانده شده‌اند.
    ده‌ها هزار نفر از ساکنان «لس‌آنجلس» و «فیلادلفیا» نیز که از مدت‌ها پیش به آمریکا مهاجرت کرده‌ بودند به زندان‌های دورافتاده مخصوص بازداشت مهاجران در «تگزاس» و «لوییزیانا» فرستاده شدند.
    راساس گزارش دیگری که در همین پایگاه خبری منتشر شده است انجمن وکلای شهر نیویورک در اکتبر 2008 دادخواست تکان‌دهنده‌ای را که به امضای 100 تن از زندانیان مردی که بدون هیچ اتهام جنایی در زندان «واریک استریت فاسیلیتی» در جزیره «مان‌هاتان» نگهداری می‌شدند، دریافت کرد.
    این زندانیان در این نامه اقامتگاه‌های کثیف و شلوغشان را توصیف کرده بودند، جایی که نیازهای مبرم و اساسی بهداشتی نادیده گرفته شده بود و زندانیان گرسنه مجبور بودند برای دریافت روزانه 1 دلار به سختی کار کنند. به گزارش پایگاه خبری «وال استریت ژورنال» در تاریخ 18 آگوست 2009، درمجموع 104 تن از مهاجرانی که در بازداشت سازمان امور گمرکی و مهاجرت آمریکا بوده‌اند جان خودشان را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر برخی از گزارش‌ها نیز حکایت از تجاوز جنسی گسترده به مهاجرین در بازداشتگاه‌ها و زندان‌های آمریکا دارد. بسیاری از قربانیان تجاوز یا جرات شکایت کردن را ندارند و یا فرصت آن را پیدا نمی‌کنندو صدایشان به جایی نمی‌رسد.
    این مسائل درحالی در آمریکا مطرح می‌شود که برخی گروه‌های حقوق بشر دیگر از قوانین سختگیرانه و سرکوبگرانه اخیر در ایالت آریزونا علیه مهاجران به شدت انتقاد و این قوانین را نقض آشکار حقوق بشر و تبعیض نژادی توصیف کردند.
    حال این حرفی است که خودشون میزنند!

محتوای مخفی: نقض حقوق بشر زنان در ایرلند! 

زنان - موسسه حمایت از حقوق زنان ایرلند (women s aid) اعلام کرد ازهر پنج زن ایرلندی، یک نفر ازسوی همسر یا همسر سابق خود مورد خشونت قرار می‌گیرد.
    به گزارش واحد مرکزی خبر، در گزارش این موسسه تصریح شده است از سال 1996 میلادی 166 زن در ایرلند به قتل رسیده‌اند که 51 درصد از این موارد توسط همسر یا همسران سابق آنان بوده است.

این گزارش افزوده است: درسال 2009 میلادی 14 هزار مورد از انواع خشونت‌های داخلی تنها دریک موسسه خدماتی کمک به زنان ایرلند ثبت شده که از این موارد 8629 مورد سوء استفاده فیزیکی و 1679 مورد سوء استفاده مالی و اقتصادی و 826 مورد سوء استفاده جنسی بوده است.

محتوای مخفی: افزایش خشونت علیه زنان در اتریش! 

زنان - مقامات اتریش اعلام کرده‌اند، از هر پنج زن اتریشی یک زن در زندگی خود مورد خشونت و هتک حرمت قرار گرفته است.
    به گزارش پرس تی وی ،اورسلا پلاسنیک، وزیر امور خارجه سابق اتریش هم‌زمان با روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان، درباره گسترش خشونت و آزار جنسی علیه زنان در این کشور ابراز تاسف کرد و افزود، از هر پنج زن اتریشی یک زن قربانی خشونت‌های داخلی قرار گرفته است.
    در همین حال، گابریله هاینیش هوزک، وزیر امور زنان و خدمات مدنی اتریش ضمن ابراز تأسف و هم‌دردی درباره خشونت رایج در این کشور علیه زنان اظهار داشت، بسیاری از زنان اتریش به علت اوضاع بد اقتصادی و فشار خانواده‌، به ازدواج‌های ناخواسته و اجباری تن می‌دهند.
    وی خشونت علیه زنان را نقض مسلم حقوق بشر دانست و تصریح کرد: "نمی‌توان این موضوع را نایده گرفت."
    وزیر امور زنان اتریش در ادامه تصریح کرد، دولت این کشور برنامه مطالعاتی 16 روزه‌ای را برای آمار ازدواج‌های اجباری و نیز افزایش سطح دانش معلمان، کارگران و جوانان ترتیب داده است تا جامعه این کشور را از پیامدهای ادامه روند خشونت علیه زنان، آگاه کند.
    بنابر آخرین آمارهای اعلام شده از سوی رسانه‌های اتریش، سالانه 200 زن اتریشی قربانی ازدواج‌های ناخواسته و اجباری می شوند.

محتوای مخفی: فروش زن در اسرائيل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

حال که نگاهی به این کشورهای خوش رفتار با زن کردیم حال نگاهی به اسلام جنایت کار در حق زن می اندازیم :
    اسلام نه تنها حقوق مرد و زن بلکه حقوق هر انسان با انسان دیگر را برابر میداند . اسلام وظیفه ی زن را هدف انسان میداند چون زنان منشا احساس بوده و کانون نشر اخلاق و تربیت در خانواده هستند و با کنترل محیط خانواده همه اهل خانواده را به سمت کمال هدایت میکنند و هدف آدمی نیز رسیدن به کمال است . اسلام به احساس زن به عنوان یک نقطه ضعف نگاه نمی کند که بتوان از طریق آن به او مسلط شد بلکه به احساس او مانند لوح پاکی نگاه میکند که نباید لکه دار شود و به همین دلیل نسبت به او دقت تمام را به کار میبرد تا مبادا تجربه ای ناموفق این لوح را بشکند و یا سیاه کند !
    زنان به کودک و تربیت فرزند و به مدیریت خانواده علاقه دارند و موفقیت آنها نیز همیشه در طول تاریخ ثابت شده است و مدیریت خانواده مهترین حلقه در مدیریت جامعه است پس این وظیفه به هیچ وجه مسئولیت کوچکی نیست و نه تنها تاثیر زن در جامعه را نمیکاهد بلکه تاثیر مستقیم او بر جامعه را نشان می دهد . روشهایی جدید تربیتی که زنان در طول تاریخ ارائه دادند بیشمار است .
    آن آیه ای که میگوید که زنان را بزنید کاملا اشتباه معنی کردید چون دستوری در زدن زن نشده بلکه آن آیه به ترک کردن اشاره دارد یعنی اگر زنان بدترین رفتار را هم با شما کردند شما فقط حق ترک اورا دارید !! و دوستانی که به زبان عربی آشنا هستند میتوانند این را بفهمند چون در جاهای دیگری از قرآن نیز " ضربوا" به معنای ترک کردن وجود داشته ودارد .
    بیشتر بودن سهم الارث یک مرد به دلیل برتری او بر زن نیست بلکه دلیل دیگری دارد و دلیل آن نیز انفاق است یعنی انفاق برای مرد واجب و برای زن اختیاری است و اگر بررسی شود به گونه ای میتوان گفت که حقوق زن بیشتر نیز در نظر گرفته شده است زیرا میزان انفاقی که در طول عمر توسط مرد پرداخت می شود مانند خمس و زکات و .....بعضی مواقع از خود ارث هم بیشتر است ! در آیه ی 34 سوره ی نساء هم که خداوند میفرماید زنان را برمردان برتری دادیم منظور از برتری بیشتر بودن ارث است نه چیز دیگر و در ادامه خداوند خود دلیل این کار را میفرماید و میفرماید که چون انفاق بر آنان واجب است این نعمت به آنان داده شده است و این پیوستگی قرآن را نشان میدهد که آیه ای آیه ی دیگر را تفسیر میکند و اگر بخواهیم به هرکدام ازاین آیه ها به تنهایی نگاه کنیم سبب شک و تردید می شود .
    اما در مورد پوشش باید یک سوال از خود شما پرسید و آن این است که آیا خود شما وقتی به یک مراسم رسمی میروید از پوشش بیشتر استفاده میکنید یا پوشش کمتر ؟؟! حتی روسای جمهور آمریکا ، فرانسه ، انگلیس و هرکشور دیگری که ادعای رعایت حقوق بشر را دارد هم میدانند که موقع رفتن به مجلس رسمی باید لباسی که با آن در رختخواب بودند را عوض کنند و با پوشش بیشتری حاضر شوند چون پوشش بیشتر در نهاد آدم یک ارزش شناخته می شود و حتی یک مرد نیز در دومکان مختلف از نظر ارزش ،
    ، دو لباس یکسان نمی پوشد و آیا کسی این دستور را به این افراد داده ؟؟!! یا خود این افراد برای حفظ شان خود این لباس ها را میپوشند ؟؟!!
    خداوند زن را موجودی آزاد آفریده و به هیچ وجه آزادی او را منکر نمیشود بلکه به سبب احترام و ارزشی که در وجود یک زن وجود دارد و برای تایید کردن زنانی که حفظ شان و مقام می کنند و لباسی می پوشند که نشان دهنده ی ارزش و احترام آنهاست آیه نازل میکند و مهر تاییدی میزند بر این ارزش انسانی پس زن نه تنها برای دستور خدا بلکه بیشتر برای حفظ شان و ارزش خود این حجاب را رعایت میکند .
    (نکته : اعتدال در هر کاری لازم است و به همین دلیل خداوند خود پوشاندن بیش از حد را در قرآن منکر شده است و از پوشاندن بیش از حد جلوگیری میکند .

محتوای مخفی: اشتغال زنان در فروشگاه های عربستان حرام اعلام شد! 
    زنان - بر اساس جدیدترین فتوای صادر شده توسط «کمیته پژوهش های علمی و فتوای عربستان سعودی»، کار کردن زنان به عنوان "فروشنده" حرام است.

محتوای مخفی: اشتغال زنان در فروشگاه های عربستان حرام اعلام شد! 

به گزارش شیعه آنلاین با صدور این فتوا که روز گذشته (یکشنبه) صادر شد، جنجال چند ماهه ای که میان چهره های مختلف دینی وهابیت در عربستان سعودی بر سر حرمت یا عدم حرمت کار زنان به عنوان "فروشنده" به وجود آمده بود، پایان یافت.
    گفته می شود در پی صدور این فتوا توسط «کمیته پژوهش های علمی و فتوای عربستان سعودی»، پیش بینی می شود برخی چهره ها و فعال دینی و اجتماعی و یا حتی مدافعان حقوق زنان نسبت به صدور چنین فتوایی اعتراض کنند.
    متن کامل فتوای صادر شده توسط این کمیته بدین شرح است: جایز نیست که زن در محلی کار کند که در آن اختلاط با مرد وجود داشته باشد، و واجب این است که زنان از اماکنی که در آن مرد هست دوری کنند و به دنبال کاری بگردند که مباح و حلال باشد تا آنها را در معرض فتنه قرار ندهد. بنابراین کار کردن زنان به عنوان "فروشنده" از نظر شرعی حرام است.
    )
    حال می شود فهمید که چرا آیات و معنی هایی که از آن ها در ذهن ما بود با احترامی که امامان و پیامبران ما برای زنان قائل شده اند سازگاری نداشت و ازاین به بعد وقتی می شنوید که پیامبر گفته خداوند اگر فاطمه نبود مرا هم نمی آفرید دیگر تعجب نمی کنید .

مریم مقدس:

، زینب :

،مادر ترزا :

فاطمه ، خدیجه و....این خانم ها زنان باارزش و برترجوامع شناخته می شوند و بیشتر ارزش این خانمها به خاطر حفظ شان و پاکدامنی و مهربانی و احساس آن ها بوده ، نه به خاطر جذابیتهای جسمیشان !
    حال یه سری به گوگل بزنید و کلمه ی زن برتر را سرچ کنید تا ببینید که اکنون تصویر یک جستجوگر اینترنت از زن برتر چگونه است ! فکر است ؟! معنوی و ارزش است ؟؟!!یا جسم!

ما بهتره به جای اینکه بخوایم دیگران رو درست کنیم اول خودمون رو درست کنیم!
    در مسائل دیگران که مربوط به ما نمیشه هم بهتره دخالت نکنیم
    البته این دیگران هم باید یاد بگیرن این کارو کنن
    فعلآ ما مسائل مهمتری داریم مثل مسئله زیر که من بعد از خوندنش فوق العاده ناراحت شدم و اشک ریختم...
    جهت اطلاع دو آژانسی که بیشتر از همه ؛هواپیما چارتر میکنند و تور برای دبی ارسال میکنند عبارتند از 1- آژانس ساحل گشت ( شریعتی اول عباس اباد چهار راه قصر) 2- اژانس آریانا ( سهروردی پایین تر از هویزه ) که صاحب این آژانس ها دو برادر هستند به اسم سلطانی علیرغم اینکه برخی از اژانس ها درخواست کردند که فروش بلیط دبی تحریم بشه ولی توسط این دو آژانس بصورت وسیع ادامه داره لطفا اطلاع رسانی کنید تا این دو آ ژانس توسط مردم تحریم شوند

توهین به ایرانیان در دبی...!!!

بی شرمی ماموران اماراتی فرودگاه دبی علیه مسافران بیگناه ایرانی

منبع / نویسنده: وب سایت ایران ب ب ب

فاجعه رفتار تکان دهنده ماموران فرودگاه دبی با مسافران و گردشگران ایرانی

ماموران فرودگاه دبی به دلیل انچه دریافت گزارشی مبنی بر احتمال حمل مواد مخدر توسط یکی از مسافران ایرانی پرواز تهران – دبی در ( پنجشنبه 14 شهریور )ضمن رفتاری بسیار شدید و وحشیانه اقدام به بازرسی و لخت کردن تمامی 152 نفر مسافران این پرواز اعم از زن و مرد نمودنند .
    به گزارش شاهدان عینی که خود هم از مسافران این پرواز نیز بوده اند پلیس دبی پس از نگهداری 4 ساعته تمامی مسافران در فرودگاه دبی ( به صورت سرپا ) و سپس گنترول گذرنامه ها انها تمامی مسافران را اعم از زن و مرد و کودک را به سالن بازرسی ویژه هدایت کرده اند .

در سالن ویژه بازرسی فرودگاه سالن شماره 2 فرودگاه دبی از همه خواستنند تمام لباسهای خود و حتی لباسهای زیر خود را دراورند و اقدام به بازرسی مسافران این پرواز که اکثرا خانواده ها هم بودنند نمودنند . همچنین در پی گستاخی پلیس فرودگاه امارات تمامی زن ها و دختر ها را توسط پلیس مرد کاملا برهنه کردنند و حتی از فرو بردن دست در درون اندام تناسلی بانوان و دختران هم کوتاهی نکردنند .

شاهدان عینی از فریاد و گریه و شیون زنان و دختران ایرانی در سالن بازرسی 2 حکایت میکنند که تمامی فضای سالن شماره 2 فرودگاه دبی را پر کرده بود .
    یکی دیگر از شاهدان این پرواز میگویید که زنان و دختران را پس از بازسی وحشیانه از سالن بازرسی به سوی سالن خروجی فرودگاه دبی هدایت میکردند در حالی که به انها حتی اجازه نداده بودنن لباس های زیر خود را هم به تن کنند و در حالی انها را یکی یکی ازسالن بازرسی ویژه خارج میکردند که زن ها و دختران گریه کنان فقط لباسهای خود را در دست داشتنند و نه بر تن !

یکی دیگر از مسافران زن این پرواز میگویید که در اثر برخورد وحشیانه و خشن پلیس دبی در حال بازرسی بدنی از مسافران دختر بکارت یکی از دختران ایرانی پاره شده است و فریادها و گریه های این دختران و زنان در فرودگاه و متعاقب ان اعتراض شوهران و خانواده های دیگر ایرانی بازرسی شده باعث شد که پلیس فرودگاه با باتوم اقدام به ضرب و شتم وحشیانه تمامی مسافران دربند در سالن بازرسی را به همراه داشته باشد .
    از طرفی در نهایت بعد از 3 ساعت از بازرسی ویژه بدنی تک تک مسافران ایرانی مشخص شد که هیچ یکی از انها هیچ مورد خلافی به همراه نداشته اند و ماموران فرودگاه دبی عمدا و فقط به خاطر ارعاب و تحقیر ایرانیان عازم دبی این حرکت زشت و بدور از انسانیت را انجام داده اند .

واکنش سفارت جمهوری اسلامی در دبی :

پس از مراجعه حضوری چندی از مسافران ایرانی به سرکنسولگری جمهوری اسلامی در دبی ابتدا از ورود این افراد به ساختمان کنسولگری جلوگیری به عمل امد ولی پس از ورود چند نفر و باز گو کرد واقعیت ماجرا برای مسئولان جمهوری اسلامی در دبی به انها قول داده شد که پیگیر ماجرای اتفاق افتاده شوند . همچنین یکی از 3 نفر از دختران که با جراحت ... مواجه شده بودنند برای اثبات موضوع به پزشکی قانونی ارسال شد که حقیقت ادعا اثبات شود .
    از طرفی بعضی از خبرنگاران رسانه های گروهی با معاون سرکنسولگری جمهوری اسلامی در دبی قرار مصاحبه گرفتنند که ایشان از پذیرفتن خبرنگاران خودداری کردند و با تعجب فراوان ایشان خطاب به مراجعه کنندگان تمامی ماجرای اتفاق افتاده را تکذیب کردنند و گفتنند موضوع مهمی اتفاق نیفتاده و ماجرای گفته شده فقط شایعه است !
    ولی یک روز بعد از تکذیب ماجرا توسط کنسولگری ایران در دبی - سفارت جمهوری اسلامی در ابوظبی با تایید ضمنی خبر برخورد وحشیانه ماموران فرودگاه دبی با مسافران ایرانی و پاره شدن بکارت یکی از دختران 15 ساله این ماجرا را یک اقدام عادی در فرودگاه دبی خوانند ولی گفتنند که در این زمینه با فرمانده پلیس فرودگاه دبی صحبت و موضوع پیش امده را پیگیری کنند!!!!!!

سفر به دوبی را تحریم کنید
    این فاجعه می توانست برای شما اتفاق بیفتد. بیایید جلوی چنین حوادث تلخی را بگیریم. سفر خود به دوبی را لغو کنید. اطمینان داشته باشید که روزی فرا خواهد رسید که با التماس از شما خواهند خواست به کشور ورشکسته شان سفر کنید. چرا که دوبی با پول ایرانی ها به این موقعیت رسیده است.شیخ نشینی که هفتاد سال پیش تبعید گاه دزدان و تبه کاران ایرانی بود. مطمئن باشید هر جا که سفر کنید از دبی زیبا تر و جذاب تر خواهد بود . به دبی کثیف سفر نکنید .

این مورد منحصر به خانم ها نیست و ارزش همه کس به افکار و عقایدش هست
    Last edited by saeeddz; 03-12-2010 at 16:19.

16. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خودت هم میدونی قران رو معاویه نوشته!
    می شه راجع به این بیشتر توضیح بدید!!!
    .................................................. .................................................. ................................
    ماجرای فرودگاه دبی هم واقعا تکان دهنده بود .برای شهریور همین سال هست؟
    اتفاقاتی شبیه به این در فرودگاه جده رخ داد که با برخی زن ها بد برخورد شده بود.تمام این ها هم بدلیل روابط تیره و تار بین ایران و اعراب است و طبق معمولاین سال های اخیر ما هیچ وقت توی منطقه نتونستیم حق خودمون رو بگیریم علی رغم ادعاهایی که داریم!!!

18. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •