تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 52 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام بچه ها.sony ex710 40 ساعت داره که زمانو نشون بده یه طوری که بالای صفحه همیشه بمونه؟اگه هست چی کار باید کرد
    Last edited by Shr776; 20-09-2011 at 23:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه مهندسان.....اقا پشت تلویزیون سونی ex-700 بنده تولید رو زده سونی کورپوریشن sony corp ..این یعنی مال کجا هستش؟ضمنا از نمایندگی هم گرفتم........حدود 7 ماه پیش.....و اینکه اگه اپدیت جدیدی برای این تلویزیون هم هست لطف کنید بزارید.....

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ای ول سونی

سلام.من تونستم هارد 1ترا 2.5 به ex710 متصل کنم.
    برای این کار با ویندوز 7 فرمت هارد به fat 32 تغییر دادم و هارد روی ال ای دی باز کرد.
    ولی با پارتیشن مجیک که فرمت کردم نشد.
    یعنی حال اساسی داد
    ولی برای من جای سوال داره چرا با پارتیشن مجیک نشده ولی با سون شده
    یه زحمت دیگه هم برات دارم اگه سختت نیست با اکرونیس دیسک دایرکتور هم یه بار فرمت بزن ببین میشناسه یا نه؟

شاید فایلی که اپدیت کردی مال یک منطقه دیگه بوده. اگر از صحیح بودنش مطمئنی یک بار دیگه اپدیت کن
    نه دوست من مشکلی نداره ایشون زبانشون فارسی بوده آبدیت کردند زبان انگلیسی کردن یا بعد زبان رو فارسی کردن (چه قدر هی بعد بعد شد) بعد مشکل پیدا کردن دوست خوبم شما اصلا نگران نباش تی وی تون خراب نشده مطمئن باش
    این مشکل برای من هم پدید اومد البته من خیلی اذیتش میکنم ولی شما رو نمیدونم
    راه حل اینه:
    برو داخل تنظیمات و تنظیمات سیستم
    ریست فکتوری کن
    سیستم خاموش و روشن میشه همه چیز ریست میشه اون وقت زبان رو انگلیسی کن و کشور رو سنگاپور
    بر گرد دوباره ریست کن این بار فارسی رو انتخاب کن فونت ها بر میگرده سر جاش نگران نباش
    در ضمن اصلا به هیچ عنوان زبان فارسی و آسیا خاور میانه توصیه نمیشه دلائلش هم زیاده (نام کانالها-تفکیک رادیویی و تی وی و-....- کیفیت بهتر اضافه شدن خصوصیت گاید- و- تایم اجهانی سنگاپور با 7 8 ساعت اختلاف با تهران) کلا متاسفانه فارسیش خوب نیست

دوستان در مورد زیر نویس با فلش هم هیچ راه حلی فعلا وجود نداره
    مگر استریم با وایر لش
    یا پخش با نوت بوک یا پی سی و کابل اچ دی ام ای
    یا سینمای خانواده سونی و سی رایت کردن

در ضمن با فلش فقط srt می خونه و فونت 56 که عربی هست رو ساپورت نمیکنه
    این مطلب فلا هیچ راه حلی نداره تلاش نکنید
    بچه های فرم 520 هم مشکل باهاش دارن

---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

سلام خدمت همه مهندسان.....اقا پشت تلویزیون سونی ex-700 بنده تولید رو زده سونی کورپوریشن sony corp ..این یعنی مال کجا هستش؟ضمنا از نمایندگی هم گرفتم........حدود 7 ماه پیش.....و اینکه اگه اپدیت جدیدی برای این تلویزیون هم هست لطف کنید بزارید.....
    در مرود ساخت که اختلاف نظر زیاده....

در مورد فریمور و آبدیت وارد سایت سونی آسیا بشید مدل تی وی رو انتخاب کنید برید قسمت دانلود سیستم عاملتون رو انتخاب کنید و بعد آخرین فریمور رو براتون میاره

روی تی وی آپشن رو بزنید آخرین گزینه سیستم اینفرمیشن حالا ورژن فعلی تی وی شما نمایش داده میشه

با سایت چک کنید اگه پایین تر بود دان کنید و آبدیت کنید طریقه آبدیتش رو هم همون جا قبل از دانلود داده خیلی راحته

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این هم خدمت شما
    System Software Update (Version PKG4.105GAL) For Asia

Article ID:464189(modified 04 Aug 2011)
    Applicable Models

KDL-32EX400, KDL-32EX500, KDL-32EX600, KDL-32EX700, KDL-32EX710, KDL-40EX400, KDL-40EX500, KDL-40EX600, KDL-40EX700, KDL-40EX710, KDL-40HX700, KDL-46EX500, KDL-46EX700, KDL-46EX710, KDL-46HX700, KDL-52EX700, KDL-55EX500, KDL-55EX710, KDL-55HX700, KDL-60EX700

لینک دانلود با ویندوز 7
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بالاخرهاين مشكل نخوندن هارد 1 ترا حل نشد ؟ منم اين مكشل رو دارم كسي مي دونه چرا ؟
    حل شده
    روش کار فعلا این طوریه فقط و فقط با ویندوز سون جواب داده
    کل هارد رو با fat32 فرمت کنید تی یو به راحتی میشناسه روی nx720 به نقل قول از یکی از بچه ها جواب داده
    اما مثلا اگه با پارتیشن مجیک فرمت کنی جواب نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

12

در مرود ساخت که اختلاف نظر زیاده....

در مورد فریمور و آبدیت وارد سایت سونی آسیا بشید مدل تی وی رو انتخاب کنید برید قسمت دانلود سیستم عاملتون رو انتخاب کنید و بعد آخرین فریمور رو براتون میاره

روی تی وی آپشن رو بزنید آخرین گزینه سیستم اینفرمیشن حالا ورژن فعلی تی وی شما نمایش داده میشه

با سایت چک کنید اگه پایین تر بود دان کنید و آبدیت کنید طریقه آبدیتش رو هم همون جا قبل از دانلود داده خیلی راحته[/QUOTE]
    .................................................. ............

اقا واسه قسمت دوم سوالم که دستتون درد نکنه شدیدا.....ممنون از زحمتت...اما برای قسمت اول سوال میشه بیشتر توضیح بدین وبگین اون اختلاف نظرها در مورد کدوم کشور ها هست؟خدای نکرده چینی که نیست؟ممنون میشم واسم کامل توضیح بدی که منم از سردرگمی در بیام....مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ببین داداش اینها که من میدونم فقط در حد شنیده است و سندی براش ندارم
    تی وی های سونی یا توی اراک یا توی قم یا توی مالزی اسمبل میشن

چین جای بدی نیست درجه بندی تولیداتشه که مهمه متاسفانه درجه 5 وارد ایران میشه 5 هم به زور 6 یا 7
    این که تولید کجاست باز هم اختلافه
    من ترجیح میدم وارد یه همچین مشکل عظیمی نشم والا باور کن همه فقط دارن حدس میزنن یا چیز هایی که میگن در حد شنیده هاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به احتمال زیاد مونتاژ ایران هست چون مال من پشتش زده made in malaysia البته توی اروپا هم مونتاژ میشه ولی ورژن اروپاییه که کمی مشخصاتش فرق داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

12

اقا من امروز به شرکت بازرگانی ایران وارد کننده اصلی سونی تو ایران زنگ زدم....شماره سریال و شماره خود دستگاه رو دادم بعد بررسی گفتن که فطعات همه ژاپنی و مونتاژ مالزی هست.... در رابطه با ویدیو اینترنتی تی وی های سونی هم تو خود سایت سونی زده برای فیلم های عادی اینترنت 2 مگ لازم هست و برای پخش فسلم های اچ دی اینترنت 10 مگ..که هر دو حالت تو ایران ما کاربر عادی نداریم که به این نت دسترسی داشته باشه...

11. 2 کاربر از silverlord20032001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض آپدیت جدید

کلا از اون اول که من پیگیری کردم همه آپدیت ها فقط برای ارتقای "تلوزیون اینترنتی" بوده. ولی حالا برای اینکه لذت دانلود و آپدیت تلوزیونتون رو از دست نداده باشید اینو میذارم:
    لینک آپدیت جدید مربوط به 11 شهریور 1390 ( 03Oct 2011 ):
    ُSystem Software Update (Version PKG4.107GAL) For Asia

Article ID:473252(modified 03 Oct 2011)
    Applicable Models

KDL-32EX400, KDL-32EX500, KDL-32EX600, KDL-32EX700, KDL-32EX710, KDL-40EX400, KDL-40EX500, KDL-40EX600, KDL-40EX700, KDL-40EX710, KDL-40HX700, KDL-46EX500, KDL-46EX700, KDL-46EX710, KDL-46HX700, KDL-52EX700, KDL-55EX500, KDL-55EX710, KDL-55HX700, KDL-60EX700

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از mosi-comp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •