دوست عزیز هر چی توضیح لازم بود رو گفتم واقعا چیز بیشتری نداره که بخوام بگم
بله من خودم از این روش عمل کردم و به راحتی جواب گرفتم
در ضمن بعدش که ADSL گرفتم یک مودم ADSL (روتر) خریدم و از روش دوم هم TV به راحتی به مدیا سرور و اینترنت وصل شد
دوست عزیز هر چی توضیح لازم بود رو گفتم واقعا چیز بیشتری نداره که بخوام بگم
بله من خودم از این روش عمل کردم و به راحتی جواب گرفتم
در ضمن بعدش که ADSL گرفتم یک مودم ADSL (روتر) خریدم و از روش دوم هم TV به راحتی به مدیا سرور و اینترنت وصل شد
آقا خبری از کاهش قیمتها ندارین؟ سال نو میلادی دیگه رسیده پشت درها؛قیمتها شکسته نمیشن؟
با پخش برخی فایل های dat و wmv مشکل دارد نه همه آنها و دلیل اش را هنوز نمی دانم؛ مثلاً در یک فیلم vcd که Wmv شده است، فایل اول را پخش می کند و برای پخش فایل دوم مشکل دارد.
برای آپدیت فیرمویر باید tv را با به مودم adsl وصل کنی؛ البته باید یوزر و پسورد را در خود مودم تعریف کنی (با مراجعه به دفترچه مودم روش اش را پیدا کن)؛ بعد دکمه netcast را بزن و هم چیز را روی خودکار بگذار تا tv به اینترنت وصل شود؛ بعد از اتصال به اینترنت اولین کاری که می کند آپدیت است که بستگی به سرعت اینترنت شما 10 تا 20 دقیقه طول می کشد (حدود 120 مگ است)
Last edited by amahdavi2004; 20-12-2010 at 08:42.
دوست عزیز شما انگار یا حالت زیاد خوب نیست یا حساب کتابت ضعیفه.
شما با 50 تومان هم فرمت های مختلف را باز میکنید هم تلویزیون دیجیتال میگیرید؟
شماره کارت بدید 500 تومان به حساب شما وایز کنم 10 تا از این دستگاه جالب و گوگولی مگولی را به بنده بدهید.
که تصویرش تار هست
ال سی دی 1 ملیونی ال جی را کنار ال سی دی 1سامسونگ میزارم روشنایش 20 % بیشتر هست پس در مورد روشنایی صحبت نکن اصلا.
در مورد کنترل :دوست داری برات چی کارش کنم لمسیش کنم؟
دیگه از کنترل بی ریخت سامسونگ خیلی بهتره .
باز گفته بودی یکم ضعیفه باور میکردم.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 20-12-2010 at 22:44.
اینجا ایران دوست عزیز :
شما به خودتان زحمن نمیدید که فریمور دستگاه را اپدیت کنید حتما یه چیز میدونم دارم میگم.
هیچ کس نمی دونست که تلویزیون ال جی از طریق ورت لن اپدیت میشه من برای بار اول اومدم گفت.
دوستان زیادی مشکل با زیر نویس داشتن با اپدیت حل شد
دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
در ضمن اگر راه دارید که بتونیم فیلم های اچ دی را هم در ----- ببینیم به ما یاد بدید.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 20-12-2010 at 22:43.
شما ال جی زده ای تو این بحثی نیست
ظاهرا حال شما خوب نیست 50 تومن منظورم قیمت پایین هستش نه دقیقا 50 تومن منظورم اینه ارزش نداره بخاطرش آدم اصل رو بیخیال بشه بنده جفتش رو از نزدیک مشاهده کردم و دیدم
هنوز هم اصرار دارم این اعداد و ارقام نشون دهنده کیفیت 100 درصد نیست
منم میدونم پاسخ دهیش 2 هستش منم میدونم 200 هرتزه هستش و .....
شما ظاهرا غیر از ال جی تلویزیون نمیشناسی نه؟؟؟
البته تقصیر نداری رشت کجا و خیابون جمهوری تهران کجا
لطفا شما نظر نده ممنون
چون هرچی ازت بپرسن میگی ال جی
Last edited by kolakola86; 21-12-2010 at 00:13.
یکم بیشتر پست های بنده را مطالع کنید بهتره.
چون بنده بهترین پنل را پاناسونیک میدانم.
ولی شما چون تصویر شناس نیسید پلاسما را تکنولوژی قدیم میدانید.
ولی نظر شما برای هیچ کس ارزش نداره چون تمامی سایت های خارجی بهترین پنل ها را پاناسونیک و پایونیر میدانند.(پلاسما)
تصویر فانتزی ال سی دی چشم شما را گرفته.
انشا الله در پنل های دوم وسوم این مسئله را درک میکنید.
شما هم فکر کنم تهران چون دود غبار زیاده تصویر ال جی را تار دیدید.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
قیمت پنل های ال جی کاهش پیدا کرده.
برای گرفتن قیمت به نمایندگی ها مراجعه کنید.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 21-12-2010 at 20:59.
برادر گرامی شما از چی ناراحتی؟ کسی اجباری برای شما کرده؟ نمیپسندی نخون؛نمیپسندی نخر
دیگه حق توهین که نداری که؟ کی بشما اجازه داده بیای اینجا و به هر کی خواستی توهین کنی؟یعنی از نظر شما توی رشت بودن عیب و ارادی داره؟ اینجا محل تبادل نظره هرکی هر نظری داره میده؛ اصلا بفرض فرمایش شما درست آقا هادی ال جی زده باشه (که البته نیست) این چه عیبی داره که شما اجازه توهین بخودتون میدین؟ صاحب کارخونه ال جی که نیست.....
خرید شما چه از ال جی و چه سامسونگ و چه پاناسونیک و .... چه سود یا زیانی برای این بنده خدا داره؟
یه کم ادب و چند قطره معرفت بدم نیست ها بخدا....
ارادت :
ناصر
سلام
یک مدل ال ای دی 32 اینچ به من معرفی کنید که کیفیتش خوب باشه و مصرف برقش زیر 70 تا باشه و تا 1 ملیون بیشتر نشه.
هادی جان ناراحت نشو ایشون تهران تشریف دارن و سطح فهم و کمال و ادراکشون از همه ما بچه شهرستانیها بیشتره.....!!!!
از مژده ای که دادی ممنون ولی اخوی چرا از نمایندگی شهرمون؟ ما یه نمایندگی بیشتر نداریم اونم هادی عزیزه لطف کن خودت مژده ای رو که دادی کامل کن و قیمتهارو بده : 660 و pk760 و 8500 در ایزهای موجود و مختلف
یلدا مبارک ؛ هندونه و آجیل یلدا نوش جون
ارادت تام :
ناصــر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)