تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 93 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟شما خودت تست كردي و جواب داد؟بعد با اين روش اينترنت هم اشتراك ميشه كرد؟
    دوست عزیز هر چی توضیح لازم بود رو گفتم واقعا چیز بیشتری نداره که بخوام بگم
    بله من خودم از این روش عمل کردم و به راحتی جواب گرفتم
    در ضمن بعدش که ADSL گرفتم یک مودم ADSL (روتر) خریدم و از روش دوم هم TV به راحتی به مدیا سرور و اینترنت وصل شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقا خبری از کاهش قیمتها ندارین؟ سال نو میلادی دیگه رسیده پشت درها؛قیمتها شکسته نمیشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما فایلهای dat و wmv رو می تونی پخش کنی؟ چون برای من می نویسه که فایل معتبر نیست. راستی چه جور میشه فریمور رو آپدیت کرد یا تلویزیون رو به اینترنت وصل کرد؟
    با پخش برخی فایل های dat و wmv مشکل دارد نه همه آنها و دلیل اش را هنوز نمی دانم؛ مثلاً در یک فیلم vcd که Wmv شده است، فایل اول را پخش می کند و برای پخش فایل دوم مشکل دارد.
    برای آپدیت فیرمویر باید tv را با به مودم adsl وصل کنی؛ البته باید یوزر و پسورد را در خود مودم تعریف کنی (با مراجعه به دفترچه مودم روش اش را پیدا کن)؛ بعد دکمه netcast را بزن و هم چیز را روی خودکار بگذار تا tv به اینترنت وصل شود؛ بعد از اتصال به اینترنت اولین کاری که می کند آپدیت است که بستگی به سرعت اینترنت شما 10 تا 20 دقیقه طول می کشد (حدود 120 مگ است)
    Last edited by amahdavi2004; 20-12-2010 at 08:42.

4. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا همچین آب خوردن هم نیست بعضی هاشون صدا ندارن شما دیگه خیلی داری در مورد این تلویزیون اغراق میکنی

من تا چند وقت پیش میخواستم بخرم اما الان بشدت مردد هستم بین این مدل و LA40C695
    مخصوصا حالا که قیمتش شکسته شده
    شما پخش فرمتها رو ول کن اونا و تلویزیون دیجیتال با یه دستگاه 50 تومنی حله اما احساس میکنم ظاهر و شفافیت این تلویزیون LA40C695 بهتره واقعا ظاهر 660 خیلی سادست به نظر میاد تصویرش هم تار هستش کنترلش هم یه مقدار دموده هستش باز نظر دوستان چی باشه

دوست عزیز شما انگار یا حالت زیاد خوب نیست یا حساب کتابت ضعیفه.
    شما با 50 تومان هم فرمت های مختلف را باز میکنید هم تلویزیون دیجیتال میگیرید؟
    شماره کارت بدید 500 تومان به حساب شما وایز کنم 10 تا از این دستگاه جالب و گوگولی مگولی را به بنده بدهید.
    که تصویرش تار هست
    ال سی دی 1 ملیونی ال جی را کنار ال سی دی 1سامسونگ میزارم روشنایش 20 % بیشتر هست پس در مورد روشنایی صحبت نکن اصلا.
    در مورد کنترل :دوست داری برات چی کارش کنم لمسیش کنم؟
    دیگه از کنترل بی ریخت سامسونگ خیلی بهتره .
    باز گفته بودی یکم ضعیفه باور میکردم.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 20-12-2010 at 22:44.

6. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باشه، lcd فروشگاه فریمورش چنده؟ در ضمن وقتی در کاتالوگش نوشته که wmv و dat رو ساپورت می کنه حتما با همون فریموری که روش هست تست کردن و به این نتیجه رسیدن، یکی دیگه از دوستان هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتن و فایلهای dat رو نمی تونستن پخش کنن و ظاهرا آخرش هم موفق نشدن این کار رو بکنن. پس این فقط مشکل من نیست، یه مسئله دیگه هم اینکه وقتی بنده دارم وسیله ای انتخاب می کنم و سازنده وسیله که شرکت ال جی باشه به من میگه که دستگاهی که دارم به شما می فروشم این مشخصات رو داره ولی وقتی دستگاه رو میارم خونه می بینم که ادعایی که کردن اشتباهه قطعا ناراحت می شم، شاید این فرمت به قول شما آشغال برای بنده مهم باشه، اگر قرار به کانورت کردن باشه و من باید بشینم و تمام فیلمهام رو کانورت کنم در این صورت همه رو به mpg تبدیل می کنم و با usb ماهواره میبینمشون، دیگه نیاز نبود اینهمه تحقیق کنم و ببینم کدوم ال سی دی از نظر پخش فرمتها کاملتر از بقیه است، که حالا هم که می بینم ادعای پخش فرمت wmv و dat غلطه و این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمیکنه و از دوستان گله میکنم که چرا راهنمایی اشتباه کردن بهم بگن که آخه این فرمتها آشغالن و اصلا مهم نیستن و بعد هم بهم بگن برو دنبال مشکل بگرد. خوب الان دارم دنبال مشکل می گردم، چرا این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمی کنه؟
    اینجا ایران دوست عزیز :
    شما به خودتان زحمن نمیدید که فریمور دستگاه را اپدیت کنید حتما یه چیز میدونم دارم میگم.
    هیچ کس نمی دونست که تلویزیون ال جی از طریق ورت لن اپدیت میشه من برای بار اول اومدم گفت.
    دوستان زیادی مشکل با زیر نویس داشتن با اپدیت حل شد
    دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
    در ضمن اگر راه دارید که بتونیم فیلم های اچ دی را هم در ----- ببینیم به ما یاد بدید.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 20-12-2010 at 22:43.

8. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kolakola86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما انگار یا حالت زیاد خوب نیست یا حساب کتابت ضعیفه.
    شما با 50 تومان هم فرمت های مختلف را باز میکنید هم تلویزیون دیجیتال میگیرید؟
    شماره کارت بدید 500 تومان به حساب شما وایز کنم 10 تا از این دستگاه جالب و گوگولی مگولی را به بنده بدهید.
    که تصویرش تار هست
    ال سی دی 1 ملیونی ال جی را کنار ال سی دی 1سامسونگ میزارم روشنایش 20 % بیشتر هست پس در مورد روشنایی صحبت نکن اصلا.
    در مورد کنترل :دوست داری برات چی کارش کنم لمسیش کنم؟
    دیگه از کنترل بی ریخت سامسونگ خیلی بهتره .
    باز گفته بودی یکم ضعیفه باور میکردم.
    با تشکر.
    هادی
    شما ال جی زده ای تو این بحثی نیست
    ظاهرا حال شما خوب نیست 50 تومن منظورم قیمت پایین هستش نه دقیقا 50 تومن منظورم اینه ارزش نداره بخاطرش آدم اصل رو بیخیال بشه بنده جفتش رو از نزدیک مشاهده کردم و دیدم
    هنوز هم اصرار دارم این اعداد و ارقام نشون دهنده کیفیت 100 درصد نیست
    منم میدونم پاسخ دهیش 2 هستش منم میدونم 200 هرتزه هستش و .....
    شما ظاهرا غیر از ال جی تلویزیون نمیشناسی نه؟؟؟
    البته تقصیر نداری رشت کجا و خیابون جمهوری تهران کجا

لطفا شما نظر نده ممنون
    چون هرچی ازت بپرسن میگی ال جی

Last edited by kolakola86; 21-12-2010 at 00:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهرا حال شما خوب نیست 50 تومن منظورم قیمت پایین هستش نه دقیقا 50 تومن منظورم اینه ارزش نداره بخاطرش آدم اصل رو بیخیال بشه بنده جفتش رو از نزدیک مشاهده کردم و دیدم

لطفا شما نظر نده ممنون

یکم بیشتر پست های بنده را مطالع کنید بهتره.
    چون بنده بهترین پنل را پاناسونیک میدانم.
    ولی شما چون تصویر شناس نیسید پلاسما را تکنولوژی قدیم میدانید.
    ولی نظر شما برای هیچ کس ارزش نداره چون تمامی سایت های خارجی بهترین پنل ها را پاناسونیک و پایونیر میدانند.(پلاسما)
    تصویر فانتزی ال سی دی چشم شما را گرفته.
    انشا الله در پنل های دوم وسوم این مسئله را درک میکنید.
    شما هم فکر کنم تهران چون دود غبار زیاده تصویر ال جی را تار دیدید.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

آقا خبری از کاهش قیمتها ندارین؟ سال نو میلادی دیگه رسیده پشت درها؛قیمتها شکسته نمیشن؟
    قیمت پنل های ال جی کاهش پیدا کرده.
    برای گرفتن قیمت به نمایندگی ها مراجعه کنید.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 21-12-2010 at 20:59.

11. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

7

لطفا شما نظر نده ممنون

برادر گرامی شما از چی ناراحتی؟ کسی اجباری برای شما کرده؟ نمیپسندی نخون؛نمیپسندی نخر
    دیگه حق توهین که نداری که؟ کی بشما اجازه داده بیای اینجا و به هر کی خواستی توهین کنی؟یعنی از نظر شما توی رشت بودن عیب و ارادی داره؟ اینجا محل تبادل نظره هرکی هر نظری داره میده؛ اصلا بفرض فرمایش شما درست آقا هادی ال جی زده باشه (که البته نیست) این چه عیبی داره که شما اجازه توهین بخودتون میدین؟ صاحب کارخونه ال جی که نیست.....
    خرید شما چه از ال جی و چه سامسونگ و چه پاناسونیک و .... چه سود یا زیانی برای این بنده خدا داره؟
    یه کم ادب و چند قطره معرفت بدم نیست ها بخدا....
    ارادت :
    ناصر

13. 2 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یک مدل ال ای دی 32 اینچ به من معرفی کنید که کیفیتش خوب باشه و مصرف برقش زیر 70 تا باشه و تا 1 ملیون بیشتر نشه.

15. این کاربر از abolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

قیمت پنل های ال جی کاهش پیدا کرده.
    برای گرفتن قیمت با نمایندگی ها مراجعه کنید.
    با تشکر.
    هادی
    هادی جان ناراحت نشو ایشون تهران تشریف دارن و سطح فهم و کمال و ادراکشون از همه ما بچه شهرستانیها بیشتره.....!!!!
    از مژده ای که دادی ممنون ولی اخوی چرا از نمایندگی شهرمون؟ ما یه نمایندگی بیشتر نداریم اونم هادی عزیزه لطف کن خودت مژده ای رو که دادی کامل کن و قیمتهارو بده : 660 و pk760 و 8500 در ایزهای موجود و مختلف
    یلدا مبارک ؛ هندونه و آجیل یلدا نوش جون
    ارادت تام :
    ناصــر

17. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •