الان چند وقته که تموم بدنم خارش شدیدی داره در حدی که پوستم رو هم می کنم حساس شدم به موضوع کهیر به خصوص که دو سه تا ورم روی دستم یهو ایجاد شد و خارش شدیدی داشت
توی نت سرچ کردم در مورد افلاطون و کهیر که این مطلب رو پیدا کردم
فکر کنم ختم کلام واسه تمام دوستداران پودر چاقی افلاطون باشه:
دوستان عزیز متاسفانه این دارو های چاق کننده همه آلوده به مواد غیر مجاز هستند.
با تمام این وجود باز توسط مردم مورد استفاده قرار میگیرد.
فرمول پودر چاق کننده افلاطون:
جوانه گندم+کاکائو+وانیل+قرص سیپروهپتادین+انواع قرص های کورتونی(دگزامتازون-دیانابول- و ...)
مواد کورتونی سبب 2 نتیجه در بدن می گردند:
1-احتباس آب و املاح و مواد معدنی
2-افزایش اشتهای کاذب(که در صورت بالا رفتن از حد مجاز برای معده و دستگاه گوارش بسیار مضر است.)
فرد مصرف کننده در روز دوم مصرف اشتهای زیادی می یابد. وتا زمانی که دارو مورد استفاده قرار میگیرد این اشتها و باد کردن بدن (بخصوص صورت)پیشرفت میکند.نیروی جنسی نیز در 2 سوی تولید اسپرم و تحریک پذیری جنسی کاهش مییابد.
اما امان از زمانی که مصرف دارو قطع شود.
عوارض :
کاهش اشتها-آسیب های کبدی(جوش صورت-آسیب های آنزیمی کبد-کهیر-خارش بدن و ..)-خشکی دهان-بالا رفتن فشار خون-در مردان صفات زنانگی بالا میرود(بزرگ شدن سینه ها-افزایش توده چربی بدن و...)-پائین آمدن وزن بدن(حتی کمتر از وزن قبل از مصرف دارو)
البته میزان این آسیب ها بستگی به پاسخ بدن فرد دارد.
بیمارانی داشتم که با نوشاندن عرق کاسنی و شاهتره و قرص مخمر آبجو میزان این آسیب ها را کاهش داده ام.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا از یکی از توضیع کننده های افلاطون خواستیم که پودر رو تحویل بده تا بررسی شیمیایی کنیم اما طرف یهو زد زیر همه چی گفت اگه داروی گیاهی ترکیب شیمیایی نداشته باشه که اصلا دارو نیست! جنسشو برداشت و رفت!
علت خواب الودگی که من روزای اول داشتم هم به علت بالا رفتن دوز سپروهپتادین توی سری جدید پودرهای بامبو بود الان فاتحه کبدم خونده شده هزار تا مرض دیگه گرفتم تموم بدنم هم خارش داره با اینکه چیزی نمی خورم اما واسه خاطر مصرف پودر در عرض یک هفته دو برابر شدم! مشخصه که همش ابه
البته در مورد مصرف کاسنی طرف بهم گفت مثل این میمونه که زهر رو همراه پادرزهر بخوری
پس فعلا ادامه میدم اما دوز کاسنی رو بالا می برم تا عوارضش کم شه
ظاهرا افلاطون خیلی گرمه و کاسنی سرد
گرمی زیاد هم میزنه به کبد و عوارضی که الان من دارم رو حاصل میشه