شما رفتین پیش روانشناس مشکلتون حل شد؟
الان دیگه وسواس ندارین؟
شما رفتین پیش روانشناس مشکلتون حل شد؟
الان دیگه وسواس ندارین؟
بله تا حدود زیادی! البته به خودتونم هم بستگی داره
فکر کنم منظور تبسم خانم این بود که این مشکل بیشتر مربوط به روحیه خانوماست و نیازی به مشاور نداره.
بنظرم همه آدما وسواس رو تاحدودی دارن. ریشه وسواس از ترس و دلهره است مثلا من میترسم چیزی که خوندم فراموشم بشه مدام شروع میکنم به دوره کردن یا میترسم نکنه فلان کارو فراموش کرده باشم مدام چک میکنم.
سلام
اینم کارنامه 22مرداد
دوستان تنها مشکلی که من دارم اینه که وقتی یه درسی رو بالا می برم درس دیگه افت میکنه
مثلا عربی رو بالا بردم حسابان افت کردم یا فیزیک2 رو بالا بردم ادبیات افت کردم
برا اون متنها هم که روشه برا عدم سوء استفاده هستش
نمی گم کار شاخی کردم ولی از سوء استفاده متنفرم(چون قبلا چند بار سوء استفاده شده )
Last edited by Samba; 13-08-2010 at 21:56.
شاید بد توضیح دادم، چون مخاطبم رو نلی جان میدونستم که مثل خودم دختره و منظورم رو بی هیچ توضیح اضافه ای متوجه میشه.
و اما توضیح برای شما:
منظورم این بود که من که دختری همسن خودت هستم خودمون (دخترها) رو بهتر میشناسم
این یک مسئله ی بسیار خفیف که در تمامی خانوم ها وجود داره و با توجه به تعدد مسئولیت هاشون در زندگی
چنین رفتاری کاملا مناسبه. چون یک خانوم باید رفتار هاش بدون نقص باشه و چنین نتیجه ای فقط با وسواس به اصطلاح
و در واقع توجه حاصل میشه.
و تنها در مورده درس خودندن ایجاد مشکل میکنه. و اینکه دختر خانوم ها با توجه به روحیه ای که دارن
و علاقه ی وافرشون به بی عیب و نقص بودن هر مشکل کوچکی در نظرشون به مراتب بزرگتر از حد واقعیش جلوه میکنه.
سلام
من الان ترازم 4800 برایی اینکه ترازم ( توی قلمچی ) بشه 7500 به بالا باید روزی چند ساعت درس بخونم![]()
از تبسم عزیزم و سایر دوستان که به سوالم جواب دادن ممنونم.
فکر میکنم تبسم جان درست میگه و من یکم بزرگش کردم،چون با دوستام که صحبت میکنم اونا هم اکثرا اینجورین و فکر میکنم نیازی به روانشناس نیست.
در هر صورت از همه شما ممنونم.![]()
چرا كارت هم خيلي شاخ بوده................
يه كمكي به من بكن بگو چه جوري ترازت اينقدر بالاست روش خاصي داري؟.....
اگر مشه بگو شايد ما هم تونستيم يه كم پيشرفت كنيم .....آخه بهترين ترازم 5500 بوده ..حالا نزديك 5 آزمونه كه از 5000 بالا نميريم......
با سلام خدمت هرچي دوست گل و گلاب ما . كنكوري هاي نود
مدتي بود حضوري نداشتم . ولي از امروز ديگه با وزن زيادم از سر و كول همتون ميرم بالا
عرض كنم خدمت شما كه در اين آشفته بازار كنكور كه هنوز معلوم نيست تا 93 حذفش كنن يا بيفته 1493 ميخواهم راه حل هاي خود را اعلام كنم .
يكي از دوستان فرموده بودند كه من وسواس دارم . دوست عزيز . اين وسواس يا همان استرس (كه وسواس طبق بررسي هاي علمي نوعي استرس مضر بحساب مي آيد ) تنها مختص شما نيست . اصولا آدم هرگاهي كه بخواد كاري مهم رو به انجام برسونه با توجه به ميل و رغبت اعلي طلب آدمي خصوصا در جوانان خود به خود باعث حتب نوعي حسادت ورزي نيز ميشود سرآپاي وجودش را فراميگيرد .
الان ما تو يه گردنه بزرگيم . انشاالله كه بتوانيم به آخرش برسيم . اينهمه استرس ما براي چيه ؟ مگر غير از ترس از عاقبت كاره . كافيه به خودمون بقبولانيم كه آخرش هرچي شد آخر دنيا نيست .
اصولا وقتي شخص تمام تلاش خود را بكند . سعي خود را بكار بندد و در آخر رتبه دلخواه را كسب نكند استرس اين را ندارد كه نكند من نخوانده باشم . نه من خوانده ام . تقدير بوده و.... .
در اصل اين استرس وجود ظاهري يك ميل و رغبت بي نهايت طلب هست كه ما در دين و زندگي اون را ميخوانيم . اگر قرار بود همه بشوند رتبه يك كنكور زندگي معني نداشت . ما خلق شده اييم براي تلاش و كوشش .
اگر من به خودم بگم كه من تلاشم رو ميكنم و مزد تلاشم رو ميگيرم قطعا استرس يا وسواسم بشدت كاهش پيدا ميكند . من اصلا هم معتقد نيستم كه استرس كامل قطع ميشود . هميشه است و به مقدار كمش مفيد .
فقط بگويم كه تلاش من است كه مزدم را مشخص ميكند . نتيجه ام را . سرنوشتم را . همه چيز معلول تلاش من در اين روزها خواهد بود . تمام استرسم تبديل به پشتكار براي تلاش بيشتر خواهد شد .
اي دوستان : چو از اين كوير وحشت به سلامتي گذشتيم . به شكوفه ها به باران ميرسانيم سلام هم را .
سلام.
کارنامه خیلی خوب و نتیجه بسیار عالیه.
خب فکر میکنم برای این دروسی که شما افت کردی در نظر گرفتن 2 تا عامل مهمه:
1_ اینکه بالا پایین شدن درصد ها در یک بازه ی کوچک حتی تا اختلافی مثل 10 درصد و شاید بیشتر بستگی
به نوع سوال ها و شدت اون ها داره. یعنی ممکنه شما سطح معلوماتت از حسابان موقع شرکت در ازمون فعلی با ازمون قبلی یکسان بوده
ولی نوع سوالات متفاوت بوده. اگر اینطوره باید دقت کنی ببینی چه سوالی بوده که اشتباه حل کردی
یا اصلا نتونستی پاسخ بدی.منظورم اینه که نوع سوال ها رو تشخیص بدی. این خیلی مهمه
مثلا اینکه فرمول ها رو فراموش کردی یا اینکه چون وقتت کم بوده فقط تعداد محدود سوال حل کردی با درست بودنشون فکر کردی که روی مطلب تسلط داری و .....
2_ برای ادبیات هم کاملا همینطور. لطفا بگو چه تست هایی موجب شد که نتونی درصد بالا بزنی؟
لغت بود؟ قرابت بود؟ ارایه بود؟.... چون هر کدوم تقریبا راه حل مربوط به خودش رو داره
اینطوری بچه ها بهتر راهنمایی میکنن ایشالا مشکلت حل میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)