تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 77 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 766

نام تاپيک: بحث در مورد انتخاب رشته و شرایط و ضوابط جدید آن در کنکور 89

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

..................هیچ کس از هنری ها نیست.......................

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دوستان به نظرتون کدوم بهتره؟! میخوام غیرانتفاعی بزنم دولتی که امیدی ندارم...

مهندسی مواد متالوژی صنعتی یا صنایع؟!
    اصلا این "کدوم بهتره" سوال غلطیه!!!
    بستگی به علاقه ات داره دیگه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام..شهر بومي من شيراز هست
    شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..

آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
    -- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟

خواهش ميكنم جواب بديد

يه سوال ديگه !!
    دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟

لطفا اگر ميتونين كمك كنين!!
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برام فرقی نداره... من دوست دارم عمران یا مکانیک قبول بشم که شاید بشم شاید نشم... اینا را میخوام اولویت های بعد بذارم و بیشتر آیندش برام مهمه...

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال:
    پارسال مکانیک 4-5 تا گرایش داشت ، صنایع هم همین طور رشته های دیگه مثل عمران هم داشتند
    امسال دیگه گرایشا رو ورداشتن ، خوب؟ حالا مثل اینکه به اون اصلی ها یعنی مکانیک و عمران و صنایع خالی هم اضافه نشده. با این حساب کلامون پس معرکس! چون اونایی که میرفتن عمران-آب دیگه نمی تونن برن و مثلا میزنن صنایع که ممکنه قبول شن ولی پارسال که عمران-آب بود اون یارو قبول میشد و برای همین اونایی که رتبشون بدتر بود و میخواستم صنایع قبول شن راحت قبول بودن ولی امسال دیگه نمیشن
    درست فهمیدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..

آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
    -- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟

خواهش ميكنم جواب بديد

يه سوال ديگه !!
    دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یک سوال دیگه...

من میتونم مالک اشتر شاهین شهر اصفهان که مال سپاه هست را بزنم یا شرایط خاصی داره؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خواهش ميكنم جواب بديد

يه سوال ديگه !!

ممنون

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام!
    از بین دانشگاه های شهیدچمران اهواز،شهید باهنر کرمان و رشت کدومش بهتره؟رشته های مورد نظرم برق و مکانیک و کامپیوتر هست.
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک سوال دیگه...

من میتونم مالک اشتر شاهین شهر اصفهان که مال سپاه هست را بزنم یا شرایط خاصی داره؟!
    اگه اسمت جزو چندبرابر ظرفیت باشه
    در ضمن فکر کنم مالک اشتر ماله ارتش باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •