رسما غیر قابل استفاده شده ، حالا من و شما که alternative داریم اما اونایی که تنها راه اتصالشون به اینترنت همراه اوله ببین چه میکشن.
رسما غیر قابل استفاده شده ، حالا من و شما که alternative داریم اما اونایی که تنها راه اتصالشون به اینترنت همراه اوله ببین چه میکشن.
دوستان من اگه گوشی n97 ام رو وصل کنم به کامپیوتر و از اینترنتش استفاده کنم سرعتم بیشتره یا یکی از این مودم های edge بگیرم ؟
فكر نكنم سرعت فرقي داشته باشه چون جفتشون از يك كلاس هستند ولي هركدوم مزايا و معايب خودشون رو دارند.
اگه از مودم استفاده كني ديگه از گوشي كار اضافي نميكشي
اگه از گوشي استفاده كني دردسر تعويض سيمكارت رو نداري و مهمتر اينكه ميتوني برنامه field testرو نصب كني و آنتن بهتر انتخاب كني و از سرعت بهتر استفاده كني.چيزي كه باعث شده من هم از گوشي استفاده كنم
سرعت اینترنت همراه اول بسیار برای من افتضاح هست. و مرتب قطع میشه. بسیار پشیمون شدم از اینکه سرویس نامحدودش رو خریدم. مزخرف.
دوستان سرعت سند همراه اول خوبه یا نه؟؟؟برای من سند مهمه...میخوام در حد 3 تا 6 کیلوبایت باشه...اینجا edge هم داره...
در برخی مکانهای بسته،دریافت فرکانس گوشی بهتره.اگه می تونی قبل از خرید مودم،اون رو در محلی که می خوای استفاده کنی تست کن.من با گوشی خیلی خوب کانکت میشم اما وقتی مودم گرفتم دیدم در مکانی که با فضای آزاد فاصله زیاد داره دریافت فرکانسش کمتره اما در اتاقهای معمولی نهایت سرعت رو داره.
اگه edge داری پس سند در حد قابل قبول خواهد بود.من ارسال 15-20 دارم و سند 5-6.
شما سند داري؟( يعني ميتوني چيزي رو راحت آپلود كني؟)گه edge داری پس سند در حد قابل قبول خواهد بود.من ارسال 15-20 دارم و سند 5-6.
تهران هستي؟؟
والا من تا روز آخري كه از همراه اول استفاده ميكردم مشكل اصليم باهاش همين بود كه سند نداشت. خيلي وقتا يه ايميل ساده رو نيمتونستم بفرستم!!
سلام،
بنده مودم iFox EDGE 750 دارم هر کاری کردم نتونستم بهاش کانکت بشم ارور 734 میده لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ؟
با تشکر
APN رو Mcinet ميگذارين؟؟سلام،
بنده مودم iFox EDGE 750 دارم هر کاری کردم نتونستم بهاش کانکت بشم ارور 734 میده لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ؟
با تشکر
قبلش با گوشي هم تست كنين ببينين كار ميكنه يا نه!
فعال سازی اینترنت همراه اول تعرفه داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)