نه آقا یک بار برو تو بازی تو قسمت combo یک از آن ها Million Stab است آن را توضیح دهید![]()
![]()
![]()
نه آقا یک بار برو تو بازی تو قسمت combo یک از آن ها Million Stab است آن را توضیح دهید![]()
![]()
![]()
دوست من منظورت اینه:
وقتی Combo مثل Combo که توضیح دادم در پست قبلم نه Combo معمولی با شمشیر Rebelion (یعنی طوری بزنی که حملت قطع نشده باشه:حمله-مکث-حمله حمله و بعد سریه به جلو و پشت سر هم مداوم حمله)مواظب باش Stinger انجام ندی)
دستت درد نکنه اما می تونی با دکمه ها های کیبورد توضیح دهی مثال:j-مکث-j-j(فرض کن برای کسی توضیح می دی که هیچی حالیش نیست)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by DJ+; 26-06-2007 at 10:59.
سلام
من در یک محیط مرطوب پر از آب هستم که دو تا توپی که درون آنها اسکلت است باید زنجیرش را قطع دری باز شود.(مرحله 14)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اما هر چی می زنم قطع نمی شود چی کار کنم
![]()
![]()
![]()
Last edited by DJ+; 26-06-2007 at 17:10.
سلام
چطوری می شود حالاتی مانند:devil،توقف زمان،دو تا شدن را با هم عوض کرد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نباید زنجیر اونا رو قطع کنی باید بهشون شتاب بدی تا محکم بهم بخورن و بشکننمن در یک محیط مرطوب پر از آب هستم که دو تا توپی که درون آنها اسکلت است باید زنجیرش را قطع دری باز شود.(مرحله 14) اما هر چی می زنم قطع نمی شود چی کار کنم
با شمشیرت محکم بزن بهشون تا از هم دور بشن و بعد به هم دیگه بخورن
قبل از شروع هر مرحله باید یک حالت رو انتخاب کنی و در طول مرحله نمی شه عوضش کردچطوری می شود حالاتی مانند:devil،توقف زمان،دو تا شدن را با هم عوض کرد
از کجا این حالات را انتخاب کنم توضیح دهید![]()
![]()
![]()
می دونی چیه؟
یادم رفته!
فکر کنم قسمت استیل بود
خب یه ذره بگرد پیدا می کنی
Ar@m درست می فرمایند قسمت Style بود.بعد تازه تو بازی تموم نکردی چطور قدرت زمان و 2تا شدن Duppleanger را بدست آوردی؟؟؟اینطور که معلومه هنوز به اونجا نرسیدی که!!![]()
![]()
آقا من اون مرحله هستم که باید دوباره با تمام غولها مبارزه کنی یه جایی تو ابرا یه دیوار هم جلوته که توش الماسهای رنگی هست پله هاش هم به صورت عجیبی چیده شده
اون مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)