از کدوم کانال اینا را با کیفیت میبینی؟
از کدوم کانال اینا را با کیفیت میبینی؟
من که میگم نقش عوامل تروریستی در این عکس به وضوح دیده می شود (mcdonalds)
پسورد کرنر امریکا چی هست؟
نامزد گرين: مطبوعات ناجوانمردانه به روبرت حمله كردند
خبرگزاري فارس: نامزد دروازهبان تيم ملي فوتبال انگليس از مردم و رسانهها خواست به همسرش حمله نكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون انگليس، ليديا مينت، پس از گذشت 4 روز از مسابقه جنجالي برابر آمريكا كه با حضور همسرش همراه بود و اين سنگربان جوان به خاطر دريافت گل و ضعف در مهار توپ مورد انتقاد شديد قرار گرفت، اظهار داشت: مردم و رسانهها انتقادات ناجوانمردانهاي عليه روبرت گرين ميكنند. از اين بابت متاسف هستم.او مستحق اين همه انتقاد نيست.
اين چهره 23 ساله افزود: طي اين چند روز به خاطر حجم زياد حملات و انتقادات عليه او بسيار متاسف شدم و گاهي نيز گريستم. تعجب ميكنم گه چگونه به خاطر يك اشتباه تمام زحمات بازيكني مثل او ناديده گرفته ميشود.
والا من از شبکه وطنی جام جهانی رو میبینم!این عکسو از همون فرومی که اسمش رو واست فرستادم، پیدا کردم!
![]()
تو خود فایل هم اومده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی که تویه این سطح از فوتبال بهش بازی میدن نباید چنین اشتباهات بچه گانه مرتکب بشه ! تویه یه صحنه ی دیگه هم بجای اینکه توپ رو درست و حسابی دفع کنه داشت توپ رو گل می کرد که به تیر خورد ! همون صحنه ای که از سمت راست دفاع بازیکن شوت زد اگه اشتباه نکنم ...اين چهره 23 ساله افزود: طي اين چند روز به خاطر حجم زياد حملات و انتقادات عليه او بسيار متاسف شدم و گاهي نيز گريستم. تعجب ميكنم گه چگونه به خاطر يك اشتباه تمام زحمات بازيكني مثل او ناديده گرفته ميشود.
به هر حال این نظر نامزدشه !!![]()
تا جایی که من خبر دارم ایشون یک دوست دختر دارن که شغلش هم مدل است
این کی نامزد کرد که فالس نیوز اینو گفته
راستش من هم تعجب کردم ولی خود شما هم که گفتید فالس نیوز
بالاخره باید یجوری به هم حلال میشدن دیگه!
وگرنه منو شمایی که این خبرو میخوندیم مورد تهاجم فرهنگی قرار میگرفتیم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)