من 3 سال نیم از این شرکت دید بانت دارم استفاده می کنم 3 سالش 64 و بعد 512 سرعتم 220 و شبها هم بین 60 70 بستگی به منطقه مخابراتی داره
پشتیبان اوایل خوب بود تازگی هام خراب شده
![]()
من 3 سال نیم از این شرکت دید بانت دارم استفاده می کنم 3 سالش 64 و بعد 512 سرعتم 220 و شبها هم بین 60 70 بستگی به منطقه مخابراتی داره
پشتیبان اوایل خوب بود تازگی هام خراب شده
![]()
Last edited by metal0003; 19-10-2011 at 01:08.
بله صفحه داره didebannet رو سرچ کنید میاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شما کدوم منطقه هستید؟
یه تست سرعت هم بذارید
![]()
چه بهتر دوستان به این صفحه مراجعه کنند و شکایاتشون رو مستقیم بنویسن....
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
ببینید هموتطور بارها گفتم شما یک نفر از 1000 نفری هستید که از مخابرات محلتون سرویس گرفته احتمالا شانست بالا بوده خلوت بوده سیمای خونتون هم خوب از کار در اومده....
برای قضاوت کردن بهتره هم یه نیگاه به وضع بقیه بندازین بعدش تعریف کنید...
آقا خود مخابرات توی کرمان adsl میده ؟
نه![]()
کسی از داتک ( شرکت نخل ) اینترنت داره ؟ دانلود شبانه داره؟ زنگ زدم به شرکت میگه ما کلا دانلود شبانه نداریم
از شاتل آشغال تر ندیدم
پیشتبانی آنلاینشونم ارزش نداره
Last edited by morteza0007; 23-10-2011 at 14:42.
آقا من سیرجان از شرکت گیلاس نماینده شرکت پیشگامان ارتباطات توسعه اینترنت میگرفتم نسبتا خوب بود ولی دوستان اغفال کردن بیا شاتل بگیرعالیه منم رفتم گرفتم الان مثل... پشیمونم سرعت دانلودش افتضاحه مخصوصا شبا دیگه 25 میرسه (سرعتم 512 هست). پینگ داغونه نمیشه آنلاین بازی کرد در صورتی من با سرعت 64 پیشگامان راحت بازی میکردم.
از سایت تورنت و رپید باز اصلا نمیشه فایل دانلود کرد.
در کل شاتل خیلی اوضاعش خرابه پیشنهاد میکنم اگه کسی میخواد بگیره طرفش نره بد ضرر میکنه.
منم این 3ماهی که512 گرفتم تموم بشه دوباره بر میگردم همون شرکت گیلاس خیلی بهتر بود. پینگش عالی بود با سایت های تورنت و رپیدباز اصلا مشکل نداشت سرعت شبانه عالی بود از ساعت 1 شروع میشد تا 7صبح افت سرعت کم داشت مثل شاتل نبود نزیدک صبح میشه ملت میخوان بخوابن سرعت بالاتر بره
در یک کلام خریت کردم رفتم شاتل کاش بیشتر تحقیق میکردم
2ماه دیگه فسخ میکنم راحت میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)