خوبه
فیبر نوری هستی؟
خوبه
فیبر نوری هستی؟
نه..معمولیه..
اما این پست مخابراتی فقط 3 تا پیش شماره رو ساپورت میکنه که تقریبا میشه یه منطقه محدود..سیم تلفن هم یه تیکه است..سعی کردم از کنار کابل برق هم رد نشده باشه..
سلام دوستان خسته نباشید .مال من چطوره؟به نظرتون تا چند مگ میتونم بگیرم؟![]()
دوست عزیز لطف کنید سوالتون رو در اینجا مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد وضعیت خطتون بگم که پر از نویزه و بسیار حاده وضعیتش!
سلام دوستان من یک مشکلی دارم آن هم این است که SNR من خیلی پایین هست حدود 9 دسی بل. نمی دانم مشکل از کجاست سیم تلفن را عوض کردم ولی تغییری نکرد. فکر می کنید آیا ممکن است مشکل از شرکت سرویس دهنده باشد؟
شما از سر خط تست کردی ؟ مودم رو ببر جایی که سر خط هست مه معمولا درون یه باکس داخل ساختمون هست
از کنار سیم برق رد نشده باشه ؟
در ضمن با همه پریز های تلفن خونه تست کن نتیجه رو بگو
برای اطلاعات بیشتر
اگه از دم در تست کردید و مشکل همچنان باقی هست باید مشکل رو از شرکت ارائه دهنده اینترنت پیگیرباشید که این مشکل پایین اومدن اس ان ار و میتواند برای فاصله دور شما با مرکز مخابراتی یا بی کیفیتی خط شما باشد
لطفا در مودم خود رو ببینید که نویز اگه بالا هست و پهنای باند خط شما بالاتر از معمول هست باید پهنای باند خط رو پایین بیارین تا مشکل حل شود
سلام من هفته پیش یه مشکلی برای مودمم پیش اومد که مجبور شدم ریستش کردم و دوباره کانفیگش کردم از اون وقت تا به حال سرعت اینترنتم خیلی کم شده به پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتا قبلا سرعتت زیاد بوده و الان برای 512 دانلود 50 خوبه!
به نظرتون این اتفاق چرا افتاده ؟ چطور به قبل برش گردونم
سلام دوست عزیز لطفاً بررسی کنید خط من نویز دارد یا نه
نتیجه پینگ هم از سایت pingtest شد : ping 803 ms و jitter :246 ms
اینم از وضعیت مودم من :
لطفاً نظرتون را بگید آیا خط من مشکل نویز دارد یا از شرکت ای اس پی هست ؟
Last edited by Die_evil; 03-08-2013 at 12:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)