تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 61 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا محسن صوفيان سلام
    من روز پنجشنبه يه دستگاه nrt83 از شما تهيه کردم که احتمالاً به خاطر داريد که wifi usb dongle هم از شما گرفتم تونستم با لپ تاپ شبکه برقرار کنم ولي متأسفانه فايلهاي با حجم بالا 2 gig رو نمي تونه از شبکه بخونه و از من net username و net password مي پرسه که هر کاري کردم login fail ميده لطفاً راهنمايي کنيد ؟؟؟

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

آقا محسن صوفيان سلام
    من روز پنجشنبه يه دستگاه nrt83 از شما تهيه کردم که احتمالاً به خاطر داريد که wifi usb dongle هم از شما گرفتم تونستم با لپ تاپ شبکه برقرار کنم ولي متأسفانه فايلهاي با حجم بالا 2 gig رو نمي تونه از شبکه بخونه و از من net username و net password مي پرسه که هر کاري کردم login fail ميده لطفاً راهنمايي کنيد ؟؟؟
    سلام دوست عزیز

شما چک بکنین ببینین work group را درست تنظیم کردید یا خیر. در صورت درست بودن ، در صورت درخواست مجدد ،اگر در ویندوز کامپیوتر خود user تعریف کرده اید آن را بنویسید وگرنه Administrator را وارد کنید و در صورتی که پسورد نذاشته اید جای آن را خالی بگذارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

9

جناب آقای صوفیان

سلام

میخواستم بدونم این مشکلات فقط در دستگاهی که به ایران میاد هست یا نه

کی منوی فارسی و بقیه مشکلاتش حل میشه

خیلی داره اذیت میکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

جناب آقای صوفیان

سلام

میخواستم بدونم این مشکلات فقط در دستگاهی که به ایران میاد هست یا نه

کی منوی فارسی و بقیه مشکلاتش حل میشه

خیلی داره اذیت میکنه
    سلام دوست عزیز

تا جایی که من اطلاع دارم اکثریت مشکلات دستگاه بجز زمان بندی ضبط از روی تلویزیون باید مرتفع شده باشه ممنون میشم در جریان مشکلات شما هم قرار بگیرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و تشکر
    اینکه دستگاه دارای هولوگرام شرکت مارت نباشد به این معنی نیست که نواترون نیست. بلکه وارد کننده اش احتمالاً شما نیستید. بنده بعداً عکسهایی از دستگاه (از برد داخل و ظاهر) اینجا قرار خواهم داد.
    در مورد 1080p منظور فیلمهای BBC Planet Earth نیست و آن مطلب مورد اشاره شما را خوانده ام. مشکل وقتی است که Setting مربوط به TV OUT دستگاه را روی 1080P قرار می دهم. همانطور که گفتم هنوز نمی دانم مشکل از TV است یا دستگاه. که اگر جنابعالی یا سایر دوستان زحمت تست این حالت را بکشید ممنون خواهم شد تا اگر مشکل از TV باشد سریعاً از طریق گارانتی اقدام کنم.
    سلام

حق با شما میباشد تنها داشتن گارانتی مارت و یا هولوگرام دلیلی بر اصل یا تقلبی بودن دستگاه نمیباشد . اما شباهت هم نمی تواند دلیلی بر اصلی بودن باشد . من تنها یک سوال دارم اگر آن دوست دیگری که شما از ایشان این دستگاه را تهیه نمودید ( شرکت گارانتی کننده ) که هم شما ایشان را میشناسید و هم من ، جنس ارجینال تهیه میکرد و کالایشان هم اصل بود چرا اقدام به تعویض نام کالای خود نمود و همان کالا را با عنوان دیگری ( CinePax ) نمود. و چرا این کالای جدید هم جعبه و هم خود کالا اقدام به کپی برداری از نمونه اصلی یعنی همان نواترون نموده. در هر حال بنده خدمت شما گفتم این مشکل انحصاراً مربوط به شما میباشد و بنده هم در خدمت هستم دستگاه را بیارید تا برای شما چک کنیم و در صورت امکان ایراد آن را برطرف کنیم. این مشکلی که شما دارید مربوط به نرم افزار جدید نمیباشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

تا جایی که من اطلاع دارم اکثریت مشکلات دستگاه بجز زمان بندی ضبط از روی تلویزیون باید مرتفع شده باشه ممنون میشم در جریان مشکلات شما هم قرار بگیرم .
    با سلام خدمت مهندس صوفیان نمایندگی محترم مارت
    بر خلاف فرمایش جنابعالی ، معتقدم که مشکلات و کاستی های این دستگاه خیلی بیشتر از زمان بندی ضبط می باشد ، شما می توانید با مرور صفحات قبلی این فروم به راحتی فهرستی از مشکلاتی را که توسط دوستان ارایه شده است را یادداشت نموده و همانطور که قبلا نیز پیشنهاد داده بودم در قالب جدول زمانبندی در جهت رفع آن اقدام فرمایید . به منظور یادآوری بخشی از مشکلات و کاستی های دستگاه نواترون با فریمور 68 را که خود تجربه نموده و بارها به شما زحمت داده و تلفنی و حضوری منتقل نموده ام را فهرست می نمایم :
    1- هنگ کردن : هنگ کردن های نابهنگام که البته نسبت به نسخه قبلی کمتر شده ، اما روزی چندبار گریبانگیر بنده است .
    2- زمانبندی ضبط از تلویزیون : که نیاز به توضیح ندارد و از نسخه بعد از 59 کار نمی کند .
    3- پخش فایلهای TS : فایلهای ضبط شده توسط خود دستگاه در هنگام پخش ، نمیتوان از سرعت 2X بالاتر استفاده کرد .
    4- کلید Sleep : درزمان استفاده از Sleep با زدن مجدد کلید Sleep بجای نمایش باقیمانده زمان تا خاموش شدن دستگاه ، زمان Sleep ریست شده و از ابتدا محاسبه می شود .
    5- Info bar : تاخیر در رفتن منوی اینفوبار در زمان تعویض کانال تلویزیون که خیلی آزاردهنده است (12 ثانیه)
    6- خروجی صدا : خروجی صدای دستگاه نسبت به دستگاههای مشابه بسیار ضعیفتر است .
    7- خروجی آنتن آنالوگ : خروجی آنتن آنالوگ دستگاه در زمان روشن بودن همراه با پارازیت شدید است و عملا قابلیت ضبط شبکه دیجیتال و تماشا کردن کانال دیگر از طریق خروجی آنالوگ را غیرممکن می سازد ( نمونه عکس های گرفته شده قبلا ارسال شده است ) .
    8- رنگ زیرنویس : بعلت سفید بودن رنگ زیرنویس در بسیاری از فیلمها تشخیص و خواندن زیرنویس مشکل است و امکان تعویض رنگ زیرنویس نیز در Setup دستگاه پیش بینی نشده است .
    9- زیرنویس SRT : عدم پخش زیرنویس فارسی با فرمت ANSI .
    10- فرمت WMV : عدم پخش فایلهای با فرمت WMV .
    11- فولدر IMS : عدم نمایش فولدر IMS روی صفحه LCD دستگاه .
    12- مشکل فایل منیجر : هنگام کپی کردن فایل در مرتبه اول پس از انتخاب فایل و تعیین مقصد ، دستگاه ریست کوتاه شده و به منوی اصلی می رود .
    13- مشکل ساعت : علی رغم تنظیم تایم دستگاه اما در منوی اینفوبار ، زمان نمایش داده شده با اختلاف +3.5 ساعت نمایش داده می شود .
    14- برق رفتن : در هنگام قطع برق و آمدن برق ، دستگاه بطور خودکار روشن می شود و این مشکل در هنگاه سفر و ... موجب روشن ماندن زیاد دستگاه خواهد شد .

7. 2 کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

7

بر خلاف فرمایش جنابعالی ، معتقدم که مشکلات و کاستی های این دستگاه خیلی بیشتر از زمان بندی ضبط می باشد ، شما می توانید با مرور صفحات قبلی این فروم به راحتی فهرستی از مشکلاتی را که توسط دوستان ارایه شده است را یادداشت نموده و همانطور که قبلا نیز پیشنهاد داده بودم در قالب جدول زمانبندی در جهت رفع آن اقدام فرمایید . به منظور یادآوری بخشی از مشکلات و کاستی های دستگاه نواترون با فریمور 68 را که خود تجربه نموده و بارها به شما زحمت داده و تلفنی و حضوری منتقل نموده ام را فهرست می نمایم :
    1- هنگ کردن : هنگ کردن های نابهنگام که البته نسبت به نسخه قبلی کمتر شده ، اما روزی چندبار گریبانگیر بنده است .
    2- زمانبندی ضبط از تلویزیون : که نیاز به توضیح ندارد و از نسخه بعد از 59 کار نمی کند .
    3- پخش فایلهای TS : فایلهای ضبط شده توسط خود دستگاه در هنگام پخش ، نمیتوان از سرعت 2X بالاتر استفاده کرد .
    4- کلید Sleep : درزمان استفاده از Sleep با زدن مجدد کلید Sleep بجای نمایش باقیمانده زمان تا خاموش شدن دستگاه ، زمان Sleep ریست شده و از ابتدا محاسبه می شود .
    5- Info bar : تاخیر در رفتن منوی اینفوبار در زمان تعویض کانال تلویزیون که خیلی آزاردهنده است (12 ثانیه)
    7- خروجی آنتن آنالوگ : خروجی آنتن آنالوگ دستگاه در زمان روشن بودن همراه با پارازیت شدید است و عملا قابلیت ضبط شبکه دیجیتال و تماشا کردن کانال دیگر از طریق خروجی آنالوگ را غیرممکن می سازد ( نمونه عکس های گرفته شده قبلا ارسال شده است ) .
    8- رنگ زیرنویس : بعلت سفید بودن رنگ زیرنویس در بسیاری از فیلمها تشخیص و خواندن زیرنویس مشکل است و امکان تعویض رنگ زیرنویس نیز در Setup دستگاه پیش بینی نشده است .
    12- مشکل فایل منیجر : هنگام کپی کردن فایل در مرتبه اول پس از انتخاب فایل و تعیین مقصد ، دستگاه ریست کوتاه شده و به منوی اصلی می رود .
    13- مشکل ساعت : علی رغم تنظیم تایم دستگاه اما در منوی اینفوبار ، زمان نمایش داده شده با اختلاف +3.5 ساعت نمایش داده می شود .
    14- برق رفتن : در هنگام قطع برق و آمدن برق ، دستگاه بطور خودکار روشن می شود و این مشکل در هنگاه سفر و ... موجب روشن ماندن زیاد دستگاه خواهد شد .

ok
    من هم با مشکلات و ایرادهایی که دوست عزیزمان به آنها اشاره کرده است موافقم . و خواستار پیگیری برای رفع آن ها، توسط نمایندگی مارت رایانه از شرکت IAMM در جدول زمانبندی شده حداکثر یکماه هستم.

9. 2 کاربر از amiroamiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    با تشكر از شما
    كليه مشكلات بالا مورد تائيد است . متاسفانه!

11. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام
    با تشكر از شما
    كليه مشكلات بالا مورد تائيد است . متاسفانه!

با تشکر کلیه مشکلات مورد تایید است

و ایراد فقط و فقط از دستگاه و نرم افزار میباشد

مشکل از مصرف کننده و به اصطلاح یوزر نمیباشد.

به دنبال انداختن مشکل به گردن دیگران نباشیم

فقط به دنبال حل مشکل باشید

یا ایمیل سایت سازنده رو بدهید تا تمامی دوستان جداگانه مکاتبه کنند .

13. 2 کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

حق با شما میباشد تنها داشتن گارانتی مارت و یا هولوگرام دلیلی بر اصل یا تقلبی بودن دستگاه نمیباشد . اما شباهت هم نمی تواند دلیلی بر اصلی بودن باشد . من تنها یک سوال دارم اگر آن دوست دیگری که شما از ایشان این دستگاه را تهیه نمودید ( شرکت گارانتی کننده ) که هم شما ایشان را میشناسید و هم من ، جنس ارجینال تهیه میکرد و کالایشان هم اصل بود چرا اقدام به تعویض نام کالای خود نمود و همان کالا را با عنوان دیگری ( CinePax ) نمود. و چرا این کالای جدید هم جعبه و هم خود کالا اقدام به کپی برداری از نمونه اصلی یعنی همان نواترون نموده. در هر حال بنده خدمت شما گفتم این مشکل انحصاراً مربوط به شما میباشد و بنده هم در خدمت هستم دستگاه را بیارید تا برای شما چک کنیم و در صورت امکان ایراد آن را برطرف کنیم. این مشکلی که شما دارید مربوط به نرم افزار جدید نمیباشد.
    با تشكر
    اين دستگاه داراي گارانتي نيست و از يك مغازه اي در طبقه همكف پاساژ ايران خريدم. فروشنده هم ظاهراً هيچ اطلاعاتي نداشت.
    ضمن تشكر دستگاه را با هماهنگي قبلي خدمتتان مي آورم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •