تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 215 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    با توجه به گفته های شما یه احتمال هم این میتونه باشه که سیستم شما به یه برنامه Spy یا چیز مثل اون گرفتار شده باشه.با یه Spyware سیستم را چک کنید.
    درسته این برنامه ها شاید نتوانند کارهای مخرب مثل پاک کردن فایلها انجام بدن ولی میتوانند عامل تحریک کننده یه ویروس((دستور Delete کننده یا هرچیزی مثل اون)) باشن.
    احتمال داره یه برنامه کنترلی ساده مثل یه Router به برنامه مخرب دستور میده . که آنتی ویروسها هم بهش مشکوک نمیشن. البته این فقط یه احتماله .

در آغاز فعالیت newfolder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

9 در خواست ضد ويروس Navid new vitus 2006

من يه مدتي هست كه اين ويروس Navid new virus 2006 كلافم كرده هر كاريش ميكنم بعد يه ريست ميكنم دوباره فعال ميشه
    ميشه راهنمايي كنيد كه چه جوري غير فعالش كنم؟
    آيا آنتي ويروس خاصي هم داره ؟
    نورتون و مك آفي و پاندا هيچ كودوم نشناختنش !!!!!!!!!!
    Last edited by newfolder; 08-04-2007 at 23:39.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

فایل زیر راداونلود کن و آن را اجرا کن.( البته اگر ویروس مزبور اجازه اجرای آن را بدهد ) در صفحه اول گزینه

Do a system scan and save a logfile را انتخاب کن و گزارش اسکن را به طور کامل اینجا Copy&Past کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 !!! Warning

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من يه مدتي هست كه اين ويروس Navid new virus 2006 كلافم كرده هر كاريش ميكنم بعد يه ريست ميكنم دوباره فعال ميشه
    ميشه راهنمايي كنيد كه چه جوري غير فعالش كنم؟
    آيا آنتي ويروس خاصي هم داره ؟
    نورتون و مك آفي و پاندا هيچ كودوم نشناختنش !!!!!!!!!!
    سلام ...

از برنامه ی زیر استفاده کن ، شاید بتونه مشکلت رو بر طرف کنه .

موفق باشید .
    .
    .
    .

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    ممنون که این همه کمکم کردید
    nod 32 رو آپدیت کردم ( قبلا اشتباه آپدیت می کردم ) و اونو اینجوری کرد
    این تروجان پدر سگ تقریبا 40 تا فایل exe را مورد حمله قرار داده بود که همه رو پاک کردم و
    با نصب مجدد ویندوز اینجوری شدم
    حالا فولدر های بزرگ رو نمیاره و تمام درایو ها خالیه.
    وقتی در قسمت ادرس بار اسم فولدر رو می نویسم میاد ولی وقتی بک میزنم بازم فولدرو نشون نمی ده
    قبلا در گیر و داد ویروسی بودن سیستم با مک افی اگه فولدری حتی اگه ویروسی شده بود و هدن شده بود،
    اگه واردش میشدم و بک میزدم اونو میاورد و من تمام فولدرهای مخفی رو اینجوری آوردم
    ولی حالا یوخ
    لطفا کمکم کنید تا اینو هم درست کنم (البته اگر خودم پیدا نکنم ) شوخی کردم ....
    دوستانی هم که با این این تروجان مشکل دارند (شماره حساب میدم و ... ) بعد میگم nod32 رو اپدیت کنند تا
    اونو

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام ...

فایل فشرده ی فوق ، حاوی یک ویرس با نام W32/Generic.worm!p2p می باشد !!!
    سلام دوست من

این یک مثبت کاذب است این برنامه معروفترین برنامه برای اسکن سیستم از نظر آلودگی است می توانید نتیجه اسکن

آن با سایر آنتی ویروسها را هم ببینید. مشکل از آنتی ویروس شما است شما از یک آنتی ویروس با هوریستیک پارانویید (

و یا شاید ابتدایی ) استفاده می کنید که فایلهای بی ضرر را هم به صورت فایلهای آلوده شناسایی می کند .آنتی ویروس

شما احتمالا هر فایل پک شده ای را بدون توجه به محتوای آن به صورت ویروس شناسایی می کند( در این مورد فایل از UPX

استفاده کرده است ).

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

bb جان منم همین ویروس لعنتی رو دیروز گرفتم! لعنتی خیلی خیلی زرنگه! تمام عکسامو پاک کرده! از عکسای خانوادگی تا عکسایی که از نت گرفته بودم! اما خوب! کور خونده! من دم هرچی ویروسه قیچی کردم!

این ویروسه فولدرا رو به حالت سیستم فایل تبدیل میکنه که حتی رو حالت Show hidden files نشون داده نمیشن.......... باید Hide protected operating file system رو تیکشو برداشت تا درست بشه........ البته سریع ویروسه تیک بر میگردونه! یه شورتکات درست میکنه واسه هر فولدر که متوجه نشی اوضاع از چه قراره.............

من اول ویندوزو عوض کردم................. بعد تیک Hide protected operating file system رو برداشتم............. بعد هم تیک Hide extensions for known file types هم برداشتم تا پسوند فولدرای جعلی دیده بشه.......... نشستم یکی یکی دلیتشون کردم........... بعد نرم افزار Recover My Files رو نصب کردم........... خوشبختانه تونستم تمام عکسای دلیت شدمو به راحتی برگردونم...............

امیدوارم واسه شما هم دیر نشده باشه!

در آغاز فعالیت newfolder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من بد بختم آخر دانلود كنم يا نه ؟ اين ويروس منو پير كرده !
    كمك

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست من

این یک مثبت کاذب است این برنامه معروفترین برنامه برای اسکن سیستم از نظر آلودگی است می توانید نتیجه اسکن

آن با سایر آنتی ویروسها را هم ببینید. مشکل از آنتی ویروس شما است شما از یک آنتی ویروس با هوریستیک پارانویید (

و یا شاید ابتدایی ) استفاده می کنید که فایلهای بی ضرر را هم به صورت فایلهای آلوده شناسایی می کند .آنتی ویروس

شما احتمالا هر فایل پک شده ای را بدون توجه به محتوای آن به صورت ویروس شناسایی می کند( در این مورد فایل از UPX

استفاده کرده است ).
    سلام عزیزم ...
    ممنون از توضیحاتتون .
    من McAfee VirusScan Enterprise 8.0.0 روی سیستمم نصبه ...
    عجیبه !
    من حتی اون برنامه رو Unpack هم کردم ، اما باز هم آنتی ویروسم اون رو با نام ویروس W32/Generic.worm!p2p معرفی کرد !
    ولی در تایید گفته های شما باید بگم که NOD32 هنگام Scan این فایل ، هیچ عکس العملی نشون نداد !

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •