یک تبریک شبانگاهی هم ما بگیم
من متاسفانه نیمه اول رو ندیدم اما نیمه دوم به نظرم خوب بودیم!
برای بازی بعد هم به نظرم خسرو و انصاریفرد و خلعتبری باید فیکس بشن .
امیدوارم این جریان قهر شجاعی مشکلی ، حاشیه ای، چیزی درست نکنه ....
یک تبریک شبانگاهی هم ما بگیم
من متاسفانه نیمه اول رو ندیدم اما نیمه دوم به نظرم خوب بودیم!
برای بازی بعد هم به نظرم خسرو و انصاریفرد و خلعتبری باید فیکس بشن .
امیدوارم این جریان قهر شجاعی مشکلی ، حاشیه ای، چیزی درست نکنه ....
انصافا عراقو ترکوند دمشون گرم قشنگ بازی کردن
قطبي: بازيكنان ايران روحيه قهرماني خود را نشان دادند
تهران IranSport.Net - سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اعلام كرد كه بازيكنان ايران با پيروزي مقابل عراق روحيه قهرماني خود را به رخ ساير مدعيان كشاندند.
افشين قطبي پس از پيروزي تيم ملي كشورمان مقابل عراق در جمع خبرنگاران افزود: از اينكه توانستيم قهرمان دوره گذشته را در اولين ديدار خود شكست دهيم بسيار خوشحالم.
وي ادامه داد: بازيكنانم پس از دريافت گل روحيه بسيار خوبي براي قهرماني در اين مسابقات از خود نشان دادند.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: پس از دريافت گل اطمينان داشتم مي توانيم نتيجه را به سود تيم خود تغيير دهيم.
وي با اشاره به ديدار تيم هاي كره شمالي و امارات تصريح كرد: نتيجه آن ديدار با توجه به موفقيت ما در مقابل عراق بسيار خوشحال كننده است.
وي در خصوص عملكرد محمد غلامي در اين ديدار اظهار داشت: از عملكرد اين بازيكن رضايت دارم.
تيم ملي فوتبال ايران توانست در اولين ديدار خود در جام ملت هاي آسيا با نتيجه 2 بر يك از سد عراق بگذرد.
تبریک میگم به نوبه ی خودم. ایشالله قهرمانی المپیک
![]()
اطلاعات کاملی از بازی دیروز:
تمام فلش کار شده.خیلی جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شخصی من نیمه اول بد بازی کردیم ولی نیمه دوم فوق العاده بود.
نظرم راجع به تیم ملی تغییر کرد.
ایشاالله قهرمان میشیم.
ولی به نطرتون دفاع ما یه ذره کند نبود؟
ديشب نا خودآگاه هروقت تيم ملي موقعيت هاي گل رو از دست ميداد فحش از همه جاي بدنم ميريخت بيرون. اين حالت زماني اتفاق ميفته كه من در اوج هيجان هستم. اين احساس رو چندسالي بود كه نداشتم ولي مثل اينكه دوباره برگشته!
مرسی !
این جناب (بخونید مرتیکه!) سیدکا هم از رو نمی خواد بره !! به هر حال اون حرف زد، ما عمل کردیم !!
ترکیب و تعویض های قطبی واقعا با برنامه و حساب شده بود . مطمئن باشید برای هر بازی برنامه و تاکتیک خودش رو داره .
یه بار پرسیدم کسی جواب نداداین جناب (بخونید مرتیکه!) سیدکا هم از رو نمی خواد بره !! به هر حال اون حرف زد، ما عمل کردیم !!این سیدکا چی گفته بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)