ارش تو که بیشتر میبری من واسه بوشهر 570اقای ذالفنون یا اقای کردی میشناسی من همش واسه اینا بنز و لاندکروز و جنیسیس میفرستم -شرمنده بخدا همش سره کارم تا میام خونه جنازم مشکل اینجا که جمعه من تعطیلم شانس شرکت بستن بخدا سعی میکنم تا اخره این هفته
![]()
ارش تو که بیشتر میبری من واسه بوشهر 570اقای ذالفنون یا اقای کردی میشناسی من همش واسه اینا بنز و لاندکروز و جنیسیس میفرستم -شرمنده بخدا همش سره کارم تا میام خونه جنازم مشکل اینجا که جمعه من تعطیلم شانس شرکت بستن بخدا سعی میکنم تا اخره این هفته
![]()
اینو فقط در راستا مقایسه این سایته با دوست گرامی کویت نشینمون میزارم.
سراتو 2.0 : $12800
Engine : 1591cc, 4cyl, 124BHP @ 6200, 115lb ft @ 4200
3,636.86 KWD
فقط میخوام میزان اختلاف رو بسنجم.
به به آدم لذت میبره از این همه بحث های خوب مفید و صحبت های برادرانه
خدا وکیلی قبل از اینکه این تایپیک باز بشه اطلاعات کمی درباره منطقه آزاد داشتم
ولی بعد از رویت این تایپیک و بحثهای که توش انجام شد الان اطلاعاتم رفته بالا.
چون هم دوستان به بحث و تبادل نظر پرداختند هم من خودم دنبال اخبار منطقه هستم.
از همه دوستان تشکر می کنم
دم هرچی آبادانی گرم(غیر آبادانی هاش هم گرم)
به امید روزی که همه بتونن ماشین های خفن سوار بشن
(خدایا یه مینی کوپر اس سوپرشارژر یا یه دوج چلنجر به ما عطا بفرما الهی آمین)
و مشکلات نیز کمتر بشن
![]()
تویوتا یاریس 2010 14 ملیون---- 2009 هاچبک 11.800
تویوتا کرولا 2009 14.700 ---- 2009 عادی 14
کامری 2009 17.600 --- 2010 21.200 -- 2010 فول اسپورت 22.700 -- 2011 25.200
تویوتا fj مودل 2009 30 ملیون -- 2010 32.400
تویوتا فورتنر 2009 22.600
تویوتا سیکویا 2009 28
-
نیسان التیما 2009 16.200
نیسان التیما 2010 21
نیسان تیدا 2009 11.100 رنگ بنفش
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
خوب الان صرف چنده دولار شده 0.400 یعنی الان 12800 دولار و ضرب 0.400 کن ببین چند در میاد
کشتی ما امروز ( یکشنبه صبح ) وارد کویت شد ...
کشتی سامر 1 ، ناخداش هم پدرم هست ، خودرو برای بوشهر چیزی داری یا نه ؟
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
من متاسفانه توی این فروم فعالیتی نداشتم ، سالهاست که در فروم زیر فعالیت دارم و مدیر هستم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قیمت هایی که این دوستمون از کویت میده واقعا جالب.....دمش گرم
اقا من چند تا ماشین 2007 دیدم شما چطور میگید ماشین فقط بالای 2009 اجازه ورود میدن.
راستی کسی میدونه اون هامر زرد تو ابادان مال چه سالی ؟؟؟؟ اخرین قیمتی که من ازش داشتم 35 تومن بود!
Last edited by sangig; 04-10-2010 at 01:17.
دوست عزیز این مشکلاتی که برای ین ماشین ها وجود داره نمیشه که نادیدش بگیری یا ساده انگارانه از کنارش رد بشی.ما هم تا یک چیزی میگیم شما میگی خوب نخر.
اتفاقا من اون روزهای اول جو گیر شده بودم و می خواستم برم بخرم اما بعد پشیمون شدم
به هر حال اگه یک زمانی شرایط بهتر و ساده تری برای این ماشین ها ایجاد بشه خود من خریدارم
اگر همین الان این ماشین ها محدودیت خروج نداشتن یا حد اقل منطقه ازاد بهشون گذر موقت میداد بی خیال بقیه مسایل می شدم حتما یک ماشین می گرفتم
برادر بنده که بی دلیل نمی گن شما بیخیال شو ...
آخه شما منتظر شرایطی هستی که در هیچ منطقه آزادی وجود نداره و نخواهد داشت ...
مثلا خروج خودرو بدون محدودیت ... این که دیگه نمی شه منطقه آزاد ... دیگه اگه این محدودیت برداشته بشه نه شما بلکه کل ایران میان آبادان برای خرید خودرو ...
یکی دیگه از مسائلی که شما بارها بیان کردی و نگران اون هستی بحث خدمات و قطعات است که اون هم اون طور که شما مد نظرتون است اصلا شدنی نیست ...
در ضمن شما چنان از مشکلات صحبت می کنید مثل اینکه خودروهای داخلی بهترین کیفیت و کمترین مشکلات رو دارند ... البته بعضی از مشکلاتی رو که شما در صفحات قبلی بهشون اشاره کردید از نظر ماها اصلا مشکل به حساب نمی یان مثل بحث لوازم روزمره !!!
در ضمن خودروهای 2007 که دیدید همه ورودی تا قبل خرداد ماه امسال بودند ...
از خرداد ماه خودروی کار کرده فقط 2009 و 2010 اون هم با گارانتی ، برای همین همه دیگه تقریبا خودروی صفر وارد می کنن ...
شرایط و وضعیت این خودروها مشخصه ، نمی دونم چرا مساله رو اینقدر پیچیده می کنید شما ؟!!
به هر حال بنده احساس می کنم که به اندازه کافی در مورد شرایط این خودروها در این تاپیک صحبت کرده ام و بهتره که بحث ها رو دوستان ادامه بدن ...
شما چه طور می تونی بگی که مشکلاتی که من بیان میکنم اصلا مشکل به حساب نمیاد
همه اون کسا نی که تو ی ابادان خرمشهر سمت این ماشین ها نرقتند به علت همین مشکلاتی که من بیان کردم
من خیلی ها رو میشناسم که فقط به خاطر همین بحث 5 سال دور این ماشین ها رو خط کشیدند!!
عجب بحثی شده بین این آقا آرش و sangig جان
آقا منم هستم..
کیفیت ماشین های خارجی 500 % بهتر از ماشین های داخله.این که درش بحصی اصلا نیست.
آخه آدم تا کی می خواد یه ته لنجی یا امیری و چهار تا خیابونو هی بره و بیاد..
ولی خدا وکیلی شما ها از این که محدود هستید در رنج نیستید؟
اگه راهی و روشی سراغ دارید که زودتر از معمول واستون عادی نشه ماشینتون بیاید بگید که من دارم از غم هجران این دوج چلنجر میسوزم....
تا اگه راهی هست من هم دست به کار بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)