تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 71 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این نکته رو بگم که دنیای دی وی بی اگه واردش بشی ابتدا برات خیلی گنگه اما اگه بیفتی روی دور طوری برات دل نشین میشه که میگی خدا قبلا من بدون این چکار میکردم؟
    من از PROG --- استفاده میکنم/ مدیا پلایر دی وی بی رو ساپرت نمیکنه/ اما فکر میکنم راه اندازیش توی مدیا سنتر غیر ممکن نباشه/در مورد ----- هم درسته اما مساله اینه که Htpc خروجی که بهتون میده 1080p یا فول اچ دی هست اما تو دنیای ----- ها من فقط دومدل رو میشناسم که این خروجی رو میده درکل یکیش که به درد نمیخوره/ اون یکی هم Dream box هست با 650 چوب قیمت/ بقیه ----- ها هم 1080i یا 720p خروجی میدن/

تازه توی کارت میتونی از WIFI برای شیرینگ استفاده کنی اما تو ----- حتما باید کابل کشی کنید

من فعلا در حال باهاش ور رفتنم/ اما کارتم skystar pci معمولی هست که با توجه به این که s2 رو ساپرت نمیکنه خیلی کانال HD رو نمیگیره و باید یه دونه s2 تهیه کنم/ ضمنا افلاین هم مزیت دی وی بی به رسیورهست

با تشکر
    ایول ممنون. الان یه جورایی وسوسه ام کردی برم دنبال دی وی بی! من به احتمال زیاد همون مادربورد مینی ASRock رو بگیرم، E350M1. فقط این یه اسلات PCI Express داره، میخواستم ببینم کارت های دی وی بی S2 ـه PCIe هم راحت پیدا میشه؟ یا دنبال یه مادربورد دیگه باشم؟

راجع به اون Media Center هم یه سرچ کردم، مثل اینکه تو ویندوز 7 ساپورت میکنه DVBS رو. همین واسم خیلی مهم بود و بنظرم خیلی برتری داره به رسیورها از این جهت.

2. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ایول ممنون. الان یه جورایی وسوسه ام کردی برم دنبال دی وی بی! من به احتمال زیاد همون مادربورد مینی ASRock رو بگیرم، E350M1. فقط این یه اسلات PCI Express داره، میخواستم ببینم کارت های دی وی بی S2 ـه PCIe هم راحت پیدا میشه؟ یا دنبال یه مادربورد دیگه باشم؟

راجع به اون Media Center هم یه سرچ کردم، مثل اینکه تو ویندوز 7 ساپورت میکنه DVBS رو. همین واسم خیلی مهم بود و بنظرم خیلی برتری داره به رسیورها از این جهت.
    نه داداش روی این مادربرد شدنی نیست البته میتونید این مادر برد رو بخرید اگه خوشتون میاد ازش و کارتتون رو External بخرید که یکم بالا میزنه هزینتون کارت S2 اینترنال نهایت 60 تومنه توی بازار ولی اکسترنال حدود 180-90 هست ( قیمت های تقریبی رو گفتم)

به نظر من یه مین پیدا کن که یه اسلت pci معمولی داشته باشه (از این اسلت هایی که برای مودم استفاده میشه)

برای خرید این کارت ها هم حتما sky star 2 بگیرید با تشکر
    Last edited by hosein_mic; 15-10-2011 at 08:45.

4. 3 کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض QQ

کارت Qbox 6920 اسلاتش از نوع PCI Express هستش و راحت پیدا میشه!

6. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

............

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

این نکته رو بگم که دنیای دی وی بی اگه واردش بشی ابتدا برات خیلی گنگه اما اگه بیفتی روی دور طوری برات دل نشین میشه که میگی خدا قبلا من بدون این چکار میکردم؟
    من از PROG --- استفاده میکنم/ مدیا پلایر دی وی بی رو ساپرت نمیکنه/ اما فکر میکنم راه اندازیش توی مدیا سنتر غیر ممکن نباشه/در مورد ----- هم درسته اما مساله اینه که Htpc خروجی که بهتون میده 1080p یا فول اچ دی هست اما تو دنیای ----- ها من فقط دومدل رو میشناسم که این خروجی رو میده درکل یکیش که به درد نمیخوره/ اون یکی هم Dream box هست با 650 چوب قیمت/ بقیه ----- ها هم 1080i یا 720p خروجی میدن/

تازه توی کارت میتونی از WIFI برای شیرینگ استفاده کنی اما تو ----- حتما باید کابل کشی کنید

من فعلا در حال باهاش ور رفتنم/ اما کارتم skystar pci معمولی هست که با توجه به این که s2 رو ساپرت نمیکنه خیلی کانال HD رو نمیگیره و باید یه دونه s2 تهیه کنم/ ضمنا افلاین هم مزیت دی وی بی به رسیورهست

با تشکر
    رسیورهایی هستن که احتیاجی به کابل کشی برای اینترنت و شیرینگ ندارن و میشه از wi fi استفاده کرد درشون و s2 هم ساپورت میکنن و هارد هم داخلشون و هم بصورت usb بهشون وصل میشه با سرعت خیلی بالاتر در بحث شیرینگ و....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بله ولی ایا دانلود افلاین هم میکنه؟

ساپرت نرم افزاری چی؟

هر رسیوری باشه بعد چند وقت قطع میشه؟

من خودم این کارم =) تو این جور سیستم ها هیچی مثل کارت نمیشه
    Last edited by hosein_mic; 18-10-2011 at 22:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مینی پسی بازها مطالعه کنند

برای راحت کار کردن با htpc

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

10. 4 کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

به نظر ميرسه اين دستگاه خيلي مهم و ارزشمند باشه و استقبال زيادي هم ازش بشه.
    ZBOX nano AD10
    دوستاني كه سابقه بيشتري دارند, يك تايپك براش باز كنند و همينجا هم اگه كسي در مورد انواع مختلف و مشخصات و قيمت و فروشگاهش تو ايران خبري داره ما رو هم در جريان قرار بده. به نظر من داشتن ريموت كنترل خيلي مهمه كه اين دستگاه داره ولي ايا دستگاه هاي مشابه اي هم با ريموت كنترل تو بازار ايران و جهان هست? با تشكر

12. این کاربر از Arash.sabet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مینی پسی بازها مطالعه کنند

برای راحت کار کردن با htpc

کد:
    کد:
    دوستان مینی پسی باز به این دو تا لینک من سر نزدند !

این برنامه دنیای مینی پسی رو متحول میکنه

نکته اصلی برنامه اپن سورس بوده و قابلیت هر نوع اصلاحی را توسط متخصصان دارد

به دو صورت میشه ازش استفاده کرد

1- بصورت سی دی یا یواس بی که بصورت بوت ایبل استفاده میشه ( لایو را دانلود کنید )

2- برنامه ای روی سیستم عامل شما ( بسته به سیستم عاملتون دانلود کنید ) نصب شده و پی سی شما رو تحت اختیار گرفته

و تبدیل به یک پلیر قدرتمند با استفاده از سخت افزار شما میکند

دوستان تست کنند و نتایج را ضعیف و قوی بنویسند

به نظر من جای کار فراوان در این زمینه وجود دارد

14. 2 کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان مینی پسی باز به این دو تا لینک من سر نزدند !

این برنامه دنیای مینی پسی رو متحول میکنه

نکته اصلی برنامه اپن سورس بوده و قابلیت هر نوع اصلاحی را توسط متخصصان دارد

به دو صورت میشه ازش استفاده کرد

1- بصورت سی دی یا یواس بی که بصورت بوت ایبل استفاده میشه ( لایو را دانلود کنید )

2- برنامه ای روی سیستم عامل شما ( بسته به سیستم عاملتون دانلود کنید ) نصب شده و پی سی شما رو تحت اختیار گرفته

و تبدیل به یک پلیر قدرتمند با استفاده از سخت افزار شما میکند

دوستان تست کنند و نتایج را ضعیف و قوی بنویسند

به نظر من جای کار فراوان در این زمینه وجود دارد
    من هم روی مک امتحان کردم و هم روی ویندوز.روی مک سرعت بالاتر و بهتر بود و روی ویندوز هم معمولی.با زیرنویس قارسی مشکل داره.یسری از حروف جدا از هم نوشته میشه.ولی در کل برنامه مدیای بسیار قوی ایه.استقاده از برنامه برای کار با ریموت و کیبرد بسیار راحته.

16. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

لطفا حرفه ای ها ببینند

واقعا جالبه

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •