انتن این مودم چند dbi است؟ و اینکه از wds پشتیبانی می کنه یا نه
انتن این مودم چند dbi است؟ و اینکه از wds پشتیبانی می کنه یا نه
Last edited by hike; 13-03-2011 at 21:02.
گارانتی tplink سه ساله است.هم فرا دانش هم نوین رایان. 2 سال تعویض و 1 سال خدمات پس از فروش( تعمیر رایگان؟)
من تو نت 2 مدل از w8901g دیدم. فرق بین این 2 تا در چی هست؟
و دومی این شکلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من تمام تنظیمات را انجام دادم ولی آخرش برای وصل شدن به اینترنت نیاز به کانکشن هست.خودش انومات وصل نمیشه.وایرلسش هم کار نمیکنه.نوت بوکمم که بهش وصل میکنم به نت وصل نمیشه ولی کامپیوترم وصله.تنظیمات ppo... هم انجام دادمم ولی بازم نمیشه!
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
اقا یکی به زبون شیرین فارسی به ما بگه که با این مودم میشه چند کامپیوتر رو به هم شبکه کرد یا نه؟(یعنی غیر از
اشتراک اینترنت میشه باهاش چندکامپیوتر رو هم شبکه کرد؟)
ما منتظریم
جایی ندیدم به این مورد اشاره کنه. ولی مودم edimax 7284wna تا 253 کانکشن رو قبول میکنه.
w8901g حداقل باید 10-15 تا رو ساپورت کنه بنظرم
بچه ها کسی نظری نداره این 2 مدل چه فرقی با هم دارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این مشکلتون حل شد؟
دوست عزیز ورژن های سخت افزاریشون باهم تفاوت دارند.
اونیکه پایینش کاملا مشکیه ورژنش جدیدتره.tplink بعضی اوقات میاد و با تغییر ورژن سخت افزاری
یک مدل ، شکل ظاهری اون رو هم تغییر میده.بیشتر توی مدل های پرفروشش دیدم اینکارو کرده.
سلام، منم همین مودم رو دارم و سوال اسای دارم:
اینکه چطوری میتونم دو تا کامپیوتر رو که به مودم وصل هستن و از طریق مودم به اینترنت پرسرعت، و توی Network Places فایل های Share به راحتی مشاهده و قابل دسترسی هستن؛
1. حالا چطوری میتونم بازی های LAN رو انجام بدم؟ IP کامپیوتر خودم 19.168.1.2 و IP اون یکی 192.168.1.3 تعریف شده. اما توی بازی ها زمانی که IPها رو وارد میکنیم پیدا نمیشن یا وقتی search میکنم پیدا نمیشن!! باید چیکار کنم؟
2. برای بازی های online چه راه حلی هست که همزمان دو تا کامپیوتر از طریق internet آنلاین بتونن بازی کنن؟! چون زمانی که یه کامپیوتر لاگین میشه، اون یکی کامپیوتر نمیتونه لاگین کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)