تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 44 از 49 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

یک هفته دیگه دو تیم حذف و فینالیست ها مشخص میشن. با توجه به فاصله 25 روزه برگشت های نیمه نهایی تا فینال بهتره نسخه سوم اون موقع ایجاد بشه.

راستی, طبق جدول بارسا/اینتر مهمان و بایرن/Lyon میزبان فینال مادرید تلقی خواهد شد.
    نمیشه نظرسنجی همین تاپیک رو ریست کرد؟

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

فکر کنم واسه بازی فینال یه تاپیک جداگانه به همراه نظرسنجی بزنن...

واقعا چقدر سخته که آدم بره صفحه اول تاپیک و پست اول رو ببینه، بعد پست بده... واقعا چرا...؟!!!
    شما که واقعا روحیت خوبه( آقای پدیده ی زمان)من موندم شما بعد اون حذف توی حموم عمومی چه جور روت میشه پست میدی!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من یه صحبتایی در مورد بازی دیشب داشتم و میخواستم نظر بقیه دوستان رو هم بخونم که متاسفانه تاپیک مربوطه قفل شد..

قبلا گفته بودم اینهمه تعصبی که بعضی از ما نسبت به تیمها و لیگهای خارجی داریم نوبره...علاقمندی ایراد نداره اما تا جایی که تبدیل به کینه نشه ,جوری که فقط منتظر شکست یه تیم و دیدن ناراحتی هواداراش باشیم و بعد بیایم با هموطنامون با اون لحن صحبت کنیم..
    اینا برمیگرده به فرهنگ بالای نسل جوان ایران..کاریشم نمیشه کرد!

تبریک به هوادان واقعی اینتر ( نه اونایی که که فقط بخاطر باخت بارسلون خوشحالن)..حقشون بود.
    اون چیزی در بازی دیشب بسیار تعیین کننده بود و باعث شکست بارسلون شد در درجه اول توان بدنی دو تیم بود, اینتر برد چون هر بازیکنش به اندازه یک بارسلون دوندگی داشت...برای بردن بارسای دیشب فقط مایکن و اشنایدر(این عجب بازیکنیه!) کافی بودن.
    بدون شک سفر زمینی بارسلون در نتیجه تاثیر زیادی داشت ,خستگی بازیکنا کاملا مشخص بود و در اکثر درگیریهای فیزیکی اینتر براحتی پیروز میشد....در کنار این مورینیو هم بخوبی روحیه جنگندگی لازم رو در بازیکناش ایجاد کرده بود,...هر چند شخصا ازش خوشم نمیاد(هیچ مربی در این سطح ندیدم اینقدر کنار زمین ادا اطوار دربیاره و برای رسانه ها نمایش بده!)...اما توی انگیزه دادن به تیم استاده.

اما واقعیتهایی که در بازی دیشب تابلو شد:
    _ ابراهیموویچ: سربار تیم ,هر وقت در بازی بوده خط حمله بارسا گره خورده, کابوس امسال هواداران...در مورد انتقالش در عوض اتوئو دیگه لازم نیست چیزی گفته بشه!!

_دنی آلوز: از اون بازیکنایی که کاملا بی فکر و یکنواخت بازی میکنه...هنرش: دویدن در سمت راست زمین و کشیدن زیر توپ(بعضیا معتقدن سانتر میکنه!! ). معروف به تونل بارسلون: هیچ مدافعی رو نمیشه براحتی این دور زد...مقایسه کنید با مایکون(غوله)
    _کیتا:*****

اینتر با این نتیجه 90 درصد راه رو رفته (اگه بارسلون با این ترکیب بخواد بازی کنه 100%)...

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

بایرین.........

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بایرن هن تیم دوست داشتنی هست اما اگه منظورت قهرمانیه شرمنده تا این اینتر باشه بایرن هم ولمطله

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

بایرن هن تیم دوست داشتنی هست اما اگه منظورت قهرمانیه شرمنده تا این اینتر باشه بایرن هم ولمطله

به نظرتون کاملا احترام میذارم.. کاملا طبیعی شما طرفدار این تیم هستین و من هم طرفدار این تیم....

راستی از آ اِس روم چه خبر....؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

به نظرتون کاملا احترام میذارم.. کاملا طبیعی شما طرفدار این تیم هستین و من هم طرفدار این تیم....

راستی از آ اِس روم چه خبر....؟
    قربونت برم دم شما گرم
    اونم خوبه اتفاقا دومین تیم محبوب من اس رم هست فکرشو نمیکردم برسه صدر جدول ولی امیدوارم اینتر تو این 3تا بازی 1 امتیازو جبران کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز یه پدیده هست به نام تبهم فانتزی که ماشاالله همه بارسایی ها زدن کمپلت شما تا هفته دیگه خودتونو دلداری بدین فکر کردین واقعا اینتر 2-0 میبازه ؟ عزیز هنوز داغی بابا پاشو باسا جون دیگه رفت اون دنیا
    اتفاقا من دوس دارم بارسا حذف بشه! اما بعید میدونم به این راحتیها بشه حذفش کرد(مگر اینکه بایرن بتونه!)
    من که خیالم راحته . دلداری بره چی؟؟!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اتفاقا من دوس دارم بارسا حذف بشه! اما بعید میدونم به این راحتیها بشه حذفش کرد(مگر اینکه بایرن بتونه!)
    من که خیالم راحته . دلداری بره چی؟؟!!
    ای بابا کلا تو یه فاز دیگه هستیا عزیزم بیدار شو اینتر داره حذفش میکنه بایرن یه تیم دیگست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

قربونت برم دم شما گرم
    اونم خوبه اتفاقا دومین تیم محبوب من اس رم هست فکرشو نمیکردم برسه صدر جدول ولی امیدوارم اینتر تو این 3تا بازی 1 امتیازو جبران کنه
    خوب باشه به گوپر می گم که هواتونو داشته باشه...

فقط خدا کنه وقتی بایرن قهرمان شد ؛ نگی که از بچگی طرفدار بایرن بودم..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •