نمیشه نظرسنجی همین تاپیک رو ریست کرد؟
نمیشه نظرسنجی همین تاپیک رو ریست کرد؟
شما که واقعا روحیت خوبه( آقای پدیده ی زمان)من موندم شما بعد اون حذف توی حموم عمومی چه جور روت میشه پست میدی!!!!![]()
من یه صحبتایی در مورد بازی دیشب داشتم و میخواستم نظر بقیه دوستان رو هم بخونم که متاسفانه تاپیک مربوطه قفل شد..![]()
قبلا گفته بودم اینهمه تعصبی که بعضی از ما نسبت به تیمها و لیگهای خارجی داریم نوبره...علاقمندی ایراد نداره اما تا جایی که تبدیل به کینه نشه ,جوری که فقط منتظر شکست یه تیم و دیدن ناراحتی هواداراش باشیم و بعد بیایم با هموطنامون با اون لحن صحبت کنیم..![]()
اینا برمیگرده به فرهنگ بالای نسل جوان ایران..کاریشم نمیشه کرد!
تبریک به هوادان واقعی اینتر ( نه اونایی که که فقط بخاطر باخت بارسلون خوشحالن)..حقشون بود.
اون چیزی در بازی دیشب بسیار تعیین کننده بود و باعث شکست بارسلون شد در درجه اول توان بدنی دو تیم بود, اینتر برد چون هر بازیکنش به اندازه یک بارسلون دوندگی داشت...برای بردن بارسای دیشب فقط مایکن و اشنایدر(این عجب بازیکنیه!) کافی بودن.
بدون شک سفر زمینی بارسلون در نتیجه تاثیر زیادی داشت ,خستگی بازیکنا کاملا مشخص بود و در اکثر درگیریهای فیزیکی اینتر براحتی پیروز میشد....در کنار این مورینیو هم بخوبی روحیه جنگندگی لازم رو در بازیکناش ایجاد کرده بود,...هر چند شخصا ازش خوشم نمیاد(هیچ مربی در این سطح ندیدم اینقدر کنار زمین ادا اطوار دربیاره و برای رسانه ها نمایش بده!)...اما توی انگیزه دادن به تیم استاده.
اما واقعیتهایی که در بازی دیشب تابلو شد:
_ ابراهیموویچ: سربار تیم ,هر وقت در بازی بوده خط حمله بارسا گره خورده, کابوس امسال هواداران...در مورد انتقالش در عوض اتوئو دیگه لازم نیست چیزی گفته بشه!!![]()
_دنی آلوز: از اون بازیکنایی که کاملا بی فکر و یکنواخت بازی میکنه...هنرش: دویدن در سمت راست زمین و کشیدن زیر توپ(بعضیا معتقدن سانتر میکنه!!). معروف به تونل بارسلون: هیچ مدافعی رو نمیشه براحتی این دور زد...مقایسه کنید با مایکون(غوله)
_کیتا:*****![]()
اینتر با این نتیجه 90 درصد راه رو رفته (اگه بارسلون با این ترکیب بخواد بازی کنه 100%)...
بایرن هن تیم دوست داشتنی هست اما اگه منظورت قهرمانیه شرمنده تا این اینتر باشه بایرن هم ولمطله![]()
به نظرتون کاملا احترام میذارم.. کاملا طبیعی شما طرفدار این تیم هستین و من هم طرفدار این تیم....
راستی از آ اِس روم چه خبر....؟
قربونت برم دم شما گرم
اونم خوبه اتفاقا دومین تیم محبوب من اس رم هستفکرشو نمیکردم برسه صدر جدول ولی امیدوارم اینتر تو این 3تا بازی 1 امتیازو جبران کنه
![]()
اتفاقا من دوس دارم بارسا حذف بشه! اما بعید میدونم به این راحتیها بشه حذفش کرد(مگر اینکه بایرن بتونه!)عزیز یه پدیده هست به نام تبهم فانتزی که ماشاالله همه بارسایی ها زدن کمپلتشما تا هفته دیگه خودتونو دلداری بدین
فکر کردین واقعا اینتر 2-0 میبازه ؟ عزیز هنوز داغی بابا پاشو باسا جون دیگه رفت اون دنیا
من که خیالم راحته . دلداری بره چی؟؟!!![]()
ای بابا کلا تو یه فاز دیگه هستیا عزیزم بیدار شو اینتر داره حذفش میکنه بایرن یه تیم دیگست![]()
خوب باشه به گوپر می گم که هواتونو داشته باشه...
فقط خدا کنه وقتی بایرن قهرمان شد ؛ نگی که از بچگی طرفدار بایرن بودم..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)