تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 90 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

منظورتون نمیفهمم میشه بیشتر بگید یا نام چند تارو ببرید؟
    بهران سوپر پیشتاز قوطی نقره ای بهترین انتخاب جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

بهران رانا جهت استفاده در مناطقی که گرما هوا بالا نیست و جهت موتورهای به روز و خارجی

ایرانول رویال جهت استفاده در موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

ایرانول ریسینگ جهت استفاده در مناطقی که گرما هوا بالا نیست و جهت موتورهای به روز و خارجی

برندهای خارجی تحت لیسانس که تولید داخل هستن مثل توتال و کاسترول

بهترین انتخاب جهت انواع ماشین خارجی کاسترول مگناتک قوطی سبز سیر

کاسترول GTX قوطی سفید جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

ELF 10-40 قوطی آبی جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

اگر روغنی که استفاده می‌کنید کم نباشه احتمال تقلبی بودنش هم کم میشه قیمتش معقول میشه و با قیمت کمتر میتونید زود به زود روغن رو عوض کنید که در هزینه ها کلا صرفه جویی میشه.

بهترین انتخاب جهت انواع خودروی داخلی به روز ( غیر پیکان و نیسان و پراید ) بهران سوپر پیشتاز

بهترین انتخاب جهت اون سه مورد داخلی ایرانول 8000 تا 16000

موارد ذکر شده همه تولید و یا بازیافتی هستند توسط شرکتهای معتبر داخلی

ایرانول شرکتی با سابقه و پالایشگاهی عالی است.
    بهران هم همینطور

شرکت به توتال که روغنهای توتال و کاسترول و الف را تولید میکند نیز از زیر شاخه های بهران است

لازم به ذکر است درصد بالایی از روغنهای موتور چه داخلی و چه خارجی بازیافت هستند که توسط مواد افزودنی بهینه و بسیار کارآمد شدند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بهران سوپر پیشتاز قوطی نقره ای بهترین انتخاب جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

بهران رانا جهت استفاده در مناطقی که گرما هوا بالا نیست و جهت موتورهای به روز و خارجی

ایرانول رویال جهت استفاده در موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

ایرانول ریسینگ جهت استفاده در مناطقی که گرما هوا بالا نیست و جهت موتورهای به روز و خارجی

برندهای خارجی تحت لیسانس که تولید داخل هستن مثل توتال و کاسترول

بهترین انتخاب جهت انواع ماشین خارجی کاسترول مگناتک قوطی سبز سیر

کاسترول GTX قوطی سفید جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

ELF 10-40 قوطی آبی جهت موتورهای TU5، K4M و سایر همرده ها

اگر روغنی که استفاده می‌کنید کم نباشه احتمال تقلبی بودنش هم کم میشه قیمتش معقول میشه و با قیمت کمتر میتونید زود به زود روغن رو عوض کنید که در هزینه ها کلا صرفه جویی میشه.

بهترین انتخاب جهت انواع خودروی داخلی به روز ( غیر پیکان و نیسان و پراید ) بهران سوپر پیشتاز

بهترین انتخاب جهت اون سه مورد داخلی ایرانول 8000 تا 16000

موارد ذکر شده همه تولید و یا بازیافتی هستند توسط شرکتهای معتبر داخلی

ایرانول شرکتی با سابقه و پالایشگاهی عالی است.
    بهران هم همینطور

شرکت به توتال که روغنهای توتال و کاسترول و الف را تولید میکند نیز از زیر شاخه های بهران است

لازم به ذکر است درصد بالایی از روغنهای موتور چه داخلی و چه خارجی بازیافت هستند که توسط مواد افزودنی بهینه و بسیار کارآمد شدند.
    من كه سابقه بهران سوپر پيشتاز 10-40 را براي موتور K4M دارم،بنظرم زياد خوب نيست وشنيدم ايرانول ريسينگ بهتره،ولي خودم هنوز امتحان نكردم
    كاسترول GTX فكر كنم 20-50 هست و بدرد پرايد مخوره وبراي TU5 و K4M هم مگنتك استفاده ميشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من كه سابقه بهران سوپر پيشتاز 10-40 را براي موتور K4M دارم،بنظرم زياد خوب نيست وشنيدم ايرانول ريسينگ بهتره،ولي خودم هنوز امتحان نكردم
    كاسترول GTX فكر كنم 20-50 هست و بدرد پرايد مخوره وبراي TU5 و K4M هم مگنتك استفاده ميشه
    دوست عزیز اون اعداد معیار مناسبی برای گزینش روغن نیستن.
    باید به ترکیبات و نحوه ساخت و البته همین اعداد دقت کرد هنگام انتخاب روغن.
    همین کاسترول gtx روغن پیشنهادی برای مزدا3 هست.
    نکته اینجاست که اگر مواد شیمیایی موجود در روغن برای موتور و مخصوصا اجزا لاستیکی داخلی مثل واشرها مناسب نباشه به درد استفاده در اون موتور نمیخوره. نمونه اینکه روغن الف در موتور پیکان اصلا و ابدا مناسب نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز اون اعداد معیار مناسبی برای گزینش روغن نیستن.
    باید به ترکیبات و نحوه ساخت و البته همین اعداد دقت کرد هنگام انتخاب روغن.
    همین کاسترول gtx روغن پیشنهادی برای مزدا3 هست.
    نکته اینجاست که اگر مواد شیمیایی موجود در روغن برای موتور و مخصوصا اجزا لاستیکی داخلی مثل واشرها مناسب نباشه به درد استفاده در اون موتور نمیخوره. نمونه اینکه روغن الف در موتور پیکان اصلا و ابدا مناسب نیست.
    من كه عددي نگفتم!!وكاري به TBN و نقطه ريزش و..نداشتم..فقط گفتم توصيه شركت توليد كننده اينه كه براي لوگان حداقل سطح SL و 10-40 باشه
    تجربه ام هم در مورد سوپر پيشتاز گفتم كه صداي موتور را بيشتر از روغن فابريك كارخانه كرد
    اتفاقا اگه علمي بحث بشه همون الف و حتي بالاتر هم ميتونه در موتور پرايد و پيكان هم ميشه استفاده كرد..شما كه عضو TT هستي بهتون پيشنهاد ميكنم صفحه اول تاپيك روغن موتور پرايد را بخونيد خيلي دقيق و با منبع بحث شده

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بحث موتور های زاپنی با موتور های سوسول اروپایی چدا هست
    مثلا کمری و اریون به راحتی با روغن های پایه مینرال کار می کنند و مشکلی ندارند(توصیه تولید کننده)
    ولی موتور های اروپایی در استفاده از روغن های پایه سنگین مشکل دارند
    در انتخاب روغن موتور مناسب باید به توصیه سازنده توجه بشه
    موتور های اروپایی به دلیل ساختار خاص و باریک مجاری حرکت روغن با ویکوزیته 20w-50 مشکل دارند
    برای k4m و tu5 هم اکیدا گرید SL و ویسکوزیته 10w-40 حدعقل توصیه میشه حالا اگر کسی گرید sm یا sn استفاده کرد و از از نظر هزینه مشکلی نداشت که چه بهتر
    در مورد استفاده از روغن الف در موتور پیکان به نظر من بجز بحث صرفه از نظر هزینه مشکل دیگه ای وچود نداره
    دوستی را میشناسم که توی موتور پیکان بارش ریسینگ میریزه و بشدت راضی هست.
    بحث خورده شدن کاسه نمد ها هم مربوط به خودرو های بسیار فرسوده و تقریبا از رده خارج هست (تولیدات دهه 70 میلادی به قبل)

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این حرف تا چه حدی درسته؟

اون SG روی دفترچه راهنمای روغن مناسب برای هر خودرو حداقل هست! یعنی مثلا کیفیت SF نمیشه استفاده کرد اما SJ میشه استفاده کرد.
    ترتیب کیفیت ها به ترتیب حروف الفبای انگلیسی هست، مثلا وقتی یه روغن SJ هست یعنی SG رو هم پوشش میده.
    یعنی برای پراید sj هم میشه استفاده کرد.

دوما اگر درتسه تا چه حدی فرق میکنه در ماشینی مثل پراید SG ریخته بشه یا sj

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این حرف تا چه حدی درسته؟

اون SG روی دفترچه راهنمای روغن مناسب برای هر خودرو حداقل هست! یعنی مثلا کیفیت SF نمیشه استفاده کرد اما SJ میشه استفاده کرد.
    ترتیب کیفیت ها به ترتیب حروف الفبای انگلیسی هست، مثلا وقتی یه روغن SJ هست یعنی SG رو هم پوشش میده.
    یعنی برای پراید sj هم میشه استفاده کرد.

دوما اگر درتسه تا چه حدی فرق میکنه در ماشینی مثل پراید SG ریخته بشه یا sj
    با سلام
    نوع و سطح کیفی روغن توصیه شده توسط کارخانه سازنده خودرو با توجه به زمان طراحی ، جنس و تکنولوژی موتور خودرو می باشد . در واقع تطابق فاکتورهای روغن موتور و موتور خودرو باعث عملکرد بهتر و کارایی بیشتر و عمر بیشتر موتور خودرو می شود . سطح کیفی بالاتر دلیل بر بهتر بودن روغن برای موتور خودروی شما نمی باشد زیرا این روغن ها برای موتورهای با تکنولوژی به روز تر ساخته شده اند .
    به زبان ساده تر ، وقتی سایز لباس مناسب برای شما Medium باشد ، لباس XL هم میتوانید بپوشید ولی ...

9. این کاربر از sadra_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان برای پارس سال ( موتور XU7JPL3 مدل 93 ) چه روغن موتوری پیشنهاد میدین ؟
    تو دفترچه خودرو پیشنهاد شده :
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    روی کاغذ و بر طبق مشخصات عددی به بهران سوپر پیشتاز 10w40 نیمه سنتتیک رسیدم ولی اگر بخوام تابستون از همین روغن استفاده کنم یا باید 20w50 که مینرال هست بریزم یا برند روغن رو عوض کنم که به نظرم مینرال ریختن یا عوض کردن برند برای موتور ضرر داره .
    از طرفی به نظرم روغن 10w40 برای تابستون تهران مناسب نیست .
    دوستان اگر راه حل یا پیشنهادی دارن ، ممنون میشم راهنمایی کنن .
    یه سؤال دیگه ، کسی از مشخصات بهران سوپر پیشتاز ++ اطلاع داره ؟ تو سایت کارخونه که چیزی نزده.
    ممنون
    Last edited by sadra_h; 26-01-2015 at 13:48.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    قیمت نفت خام شده یک سوم
    روغن هم از نفت خام درست میشه
    اینجا فقط 10% روغن ارزون شده !!!!
    تو ایران چطور ؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

معمولن یا ثابت می ماند و یا

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •