دوست عزیز با توجه به اینکه دور هارد این مدل 5400 هست ,شما دچار مشکل نمیشید؟؟آیا محسوس هست؟؟
دوست عزیز با توجه به اینکه دور هارد این مدل 5400 هست ,شما دچار مشکل نمیشید؟؟آیا محسوس هست؟؟
مشکلی نداشتم ولی متوجه نشدم منظورتون از محسوس بودن چیه
دور 5400 خودش خوبه واسه من که کارای سنگین باش می کنم که کم نمیاره
اخه هارد پی سی من 7200 هست,خیلی سریع نیست.البته خوبه ها.با این مقایسه کردم.چون اون 5400 هس گفتم شاید اونم کند باشه,مگه اینکه کلا سیستمشون فرق کنه باهم.
Backlight Keyboard فقط بصورت اتوماتیک با نور محیط تنظیم میشه و نمیشه بصورت دستی خاموش و روشنش کرد ؟
سری F13 هم اومدهVPCF13AFX/B این رو تو سایت سونی پیدا کردم واقعا عالیه
ولی فکر نکنم تو ایران هنوز بیاد
اگه هم هست کسی میدونه چنده؟ تو سایت سونی قیمت زده
$ 1579
سلام
بله ويندوز اورجينال روي اون نصبه ولي CD ويندوز در داخل جعبه وجود نداره
سلام
البته سري ساخت امريكاييها با چيني ها فرق مي كنه يعني امريكاييها **F (دو رقمي) مانند f11 و f12 و سري هاي چيني ***F (سه رقمي) هستند مانند f115 كه مناسبترين مشخصه براي تمايز و تفكيك اين دو سري ساخت از يكديگر همين تعداد حروف بعد از حرف F مي باشد
اما در مورد تفاوت كيفي اين دو نوع يعني امريكايي و چيني بايد عرض كنم معمولا سري امريكايي داراي كانفيگ بالاتر و بهتري نسبت به سري هاي چيني هستند مانند f12gfx كه تقريبا در بين اين نمونه هاي بايد بگم بالاترين كانفيگ و كيفيت و البته قيمت را دارد
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
سلام
فكر مي كنم كمي بايد بوجه خودتونو بالاتر ببريد و F12gfx كه حدود 1900000 هست تهيه كنيد
سلام
بصورت مسافري وارد ميشه شما هم مي تونيد اين مدل را تقريبا با همين قيمت در ايران و يا در دوبي تهيه كنيد و در ايران اونو و يا هر مدل ديگه را توسط شركتهاي وارد كنند گارانتي كنيد
یعنی الان تو ایرا هست؟ منظور شما رو دقیقا نفهمیدم به صورت مسافری وارد میشه یعنی چی؟ و کجا میشه خرید؟
الان این لپ تاپ چنده تو ایران؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alex_metal; 22-09-2010 at 10:09.
[QUOTE=a.khamesi;5437014]سلام
البته سري ساخت امريكاييها با چيني ها فرق مي كنه يعني امريكاييها **F (دو رقمي) مانند f11 و f12 و سري هاي چيني ***F (سه رقمي) هستند مانند f115 كه مناسبترين مشخصه براي تمايز و تفكيك اين دو سري ساخت از يكديگر همين تعداد حروف بعد از حرف F مي باشد
اما در مورد تفاوت كيفي اين دو نوع يعني امريكايي و چيني بايد عرض كنم معمولا سري امريكايي داراي كانفيگ بالاتر و بهتري نسبت به سري هاي چيني هستند مانند f12gfx كه تقريبا در بين اين نمونه هاي بايد بگم بالاترين كانفيگ و كيفيت و البته قيمت را دارد
البته مدل چینی بالا هم هست
مثلا f126 که کانفیگ خیلی بالایی داره f125 هم همینجوره.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
این که کانفیگش مثل f12 هاست.قیافشم که همونه
دیگه واسه چی f13?????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)