تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 102 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از gla021 عزیز
    طبیعیه که من این بررسی که شما زحمت کشیدین آدرسش رو دادین و بررسی سایتهای معتبر دیگه رو در مورد این مدلها خوندم اما عرضم این بود که مشکل من اینه هیچ کدوم رو از نزدیک ندیدم ونتونستم با هم مقایسه کنم. از طرفی شما چقدر جرئیات و اطلاعات تو این نمونه های تصویری میبینید که بتونید با هم مقایسه کنید؟
    و اما در پاسخ به پیشنهاد خرید 9705 باید عرض کنم اگر 50% از پولش رو به عنوان وام بلاعوض هبه بفرمایید با کمال میل حاضرم.
    از شوخی گذشته آخه این مدل چطور تو اون کلاس قرار میگیره؟ اینو باید با HX929 و LE930 و VT30 مقایسه کرد . در کل اطلاعی از قیمت سایز 46 تو مرزها دارین؟
    چرا 200 هرتز؟ چشم که فرق بین 100 و 200 رو نمیتونه تشخیص بده .
    بله می گن که از نظر تئوری چشم قادر به تشخیص اختلاف بین 100 و 200 هرتز نیست ولی من خودم هر بار که تصاویر 200 رو دیدم با 100 (از یه سورس یکسان و در شرایط برابر) تصویر 200 هرتز رو بیشتر پسندیدم (حالا نمی دونم شاید فقط تصور من باشه شاید هم واقعا می شه این تفاوت رو تشخصی داد)
    در مورد مقایسه با در نظر گرفتن قیمت های مرزی نمی شه درست قضاوت کرد چون بعضی از این مدل ها آخرین روزهای حضورشون در بازار هست و به دلیل اینکه تا چند ماه آینده با مدل های جدیدتر جایگزین خواهند شد بنابراین ممکن قیمتشون خیلی پایین و یا حتی به علت کمیاب شدن خیلی بالا بره... مضافا اینکه شما اول از همه باید قیمت ها رو دربیاری اگه ملاک خریدت قیمت هست

در مورد وام هم باید بگم اگه شما از این وام های بلاعوض یا در عوض! یا هر چیز دیگه پیدا کردی منم پیدا کردم! شما که دنبال سایز 46 هستی که نباید حرف از وام بزنی!

در کل و در صورت امکان تصویر این مدل هایی که انتخاب کردی قبل از خرید به صورت حضوری چک کن...تا بعدا موجب پیشمانی نشه هیچ چیز مثل تجربه شخصی نیست.... به عنوان مثال می گم من همیشه موقع خرید تلویزیون از مشخصات و قیمت مدل های مختلف سونی خوشم اومده ولی وقتی که از نزدیک اونا رو تست کردم ناامید شدم..! همیشه مشخصاتش و حتی اسم و رسمی که داره خیلی بالاتر از تصویر و کیفیت واقعی اش هست...

2. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به اونایی که اخبار تی وی های جدید فیلیپس رو دنبال می کنن
    از قرار و طبق معمول بازم سایت خاورمیانه فیلیپس تو معرفی مدل های جدید پیش تاز هستش و قبل از اینکه سایر سایت های منطقه ای مدل های جدید رو برای عرضه تو سایتشون قرار بدن این سایت اینکارو کرده، مدل هایی جدیدی که در سایت خاورمیانه می تونید در حال حاضر مشاهده کنید شامل : قبلا در مورد سری های 6 و 7 هزار صحبت کرده بودم ولی اخیرا سری 5 جدید و 4 جدید هم به گروه اضافه شدن... با کد 5606 و 4606.... نکته قابل توجه اینه که سری 5 هزار جدید دیگه مثل مدل سال 2010 ال ای دی های پشت پنل چیده نشده اند و این مدل هم دور ال ای دی هست....خوشبختانه قابلیت ----t در تمامی مدل های سال 2011 وجود داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته دیگه اینکه مدل های 2010 سری 8 هزار هم از روی سایت برداشته شدن و یحتمل به زودی مدل های جدید سری 8 و 9 هم روی سایت قرار می گیرن....
    Last edited by sound.vision; 03-07-2011 at 13:50.

4. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک فروند 9705 اینچ46 از بانه به قیمت 2800000 خریدم تلوزیون خوبی هستش ولی نمیتونم از قابلیت brows pc استفاده کنم کابل lan , کراس رو مستقیم وصل کردم نشد کارت وایر لس به pc وصل کردم wifi media conect وصل شد ولی نمی تونم brows pc رو وصل کنم لطفآ اگر دوستان موفق شدن ما رو هم راهنمایی کنن

داره خودمونی میشه shiapics's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خدمت دوستان فیلپسی سلام عرض میکنم

دئستان خواستم بپرسم تلوزیون 5605 قابلیت ضبط تصاویر تلوزیون (pvr) رو داره یا نه؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک فروند 9705 اینچ46 از بانه به قیمت 2800000 خریدم تلوزیون خوبی هستش ولی نمیتونم از قابلیت brows pc استفاده کنم کابل lan , کراس رو مستقیم وصل کردم نشد کارت وایر لس به pc وصل کردم wifi media conect وصل شد ولی نمی تونم brows pc رو وصل کنم لطفآ اگر دوستان موفق شدن ما رو هم راهنمایی کنن
    مبارک باشه عزیز دستگاه واقعا عالی و خوبی خریدی و البته به قیمت خیلی خوب....

خدمت دوستان فیلپسی سلام عرض میکنم

دئستان خواستم بپرسم تلوزیون 5605 قابلیت ضبط تصاویر تلوزیون (pvr) رو داره یا نه؟

متشکرم
    سلام عزیز.... این مدل از تلویزیون فیلیپس قابلیتی که شما دنبال هستی رو نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به اساتید محترم میخواستم بدونم چطوری میشه ال سی دی 3605 رو آپ گرید کرد ؟ من نرم افزار و از سایتش گرفتم ولی نشد با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به اساتید محترم میخواستم بدونم چطوری میشه ال سی دی 3605 رو آپ گرید کرد ؟ من نرم افزار و از سایتش گرفتم ولی نشد با تشکر
    منم نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم ولی احیانا باید تو دفترچه دستگاه چیزهایی نوشته شده باشه یکبار دیگه نگاه کنید. مضافا اینکه معمولا برای اینجور دستگاه ها فلش رو کاملا خالی می کنی و بعد فایل آپ رو می ریزی تو فلش و بعدش خود دستگاه فایل مربوطه را می شناسه و کارو انجام می ده.... فقط اگر نیاز ضروری به آپ هست یا مطمئن هستید که با آپ کردن دستگاهی که دارید بهتر کار می کنه اینکارو انجام بدین چون خالی از دردسر نیست.

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوستان ببخشید بهترین مدل فلیپس که سه بعدی نباشه در حال حاضر چه مدلی هست سایز بین 40 تا 46 led هم باشه چه بهتر

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ببخشید بهترین مدل فلیپس که سه بعدی نباشه در حال حاضر چه مدلی هست سایز بین 40 تا 46 led هم باشه چه بهتر
    اگر کمی صبر کنی مدل های جدید 2011 فیلیپس به بازار راه پیدا می کنند و اون وقت بهتر می شه جواب سوالت رو داد.

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم از سری 9 هزار فیلیپس با کد 9606 که به تازگی به سایت خاورمیانه این کارخانه اضافه شده...انصافا عجب مشخصات اعجاب آوری داره.... فکر کنم دیگه وقتشه یواش یواش پارس الرمس به فکر وارد کردن مدل های سال 2011 فیلیپس باشه

1000Hz Perfect Motion Rate
    اینم لینک مشخصات این سری 9 هزار :

کد:
    آخ داشت یادم می رفت سری 8 هزار جدید هم بالاخره پیداش شد... مژده به اونایی که برای خرید تلویزیون فیلیپس و مدل های جدیدش صبر کردن....یکی از دوستان از نمایندگی آمار گرفته ظاهرا به زودی مدل های جدید وارد می شن...به قول یکی ارزش صبر کردن را داشته... اینم مشخصات 8606

کد:
    فقط مشخصات رو چک کنید حال کنید!
    Last edited by sound.vision; 07-08-2011 at 21:56.

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •