تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 46 اولاول ... 3440414243444546 آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 458

نام تاپيک: Desire | گوشي اندرويدي HTC با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

HTC Desire به انرويد 2.3 آپديت نميشود(1390/03/25)
    ديروز و در خبري که صفحه فيسبوک Desire شرکت HTC منتشر کرد اين کمپاني اعلام کرد که برنامه نويسان اين شرکت در حال اجراي پروژه اي هستند که ورژن 2.3 اندرويد را براي Desire به صورت غير رسمي ارايه دهند.
    بر اساس همين گزارش اين دستگاه رم کافي براي اجراي همزمان رابط کاربري HTC و ورژن جديد اندرويد ندارد و در صورت آپديت با مشکل جدي مواجه خواهد شد.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

HTC Desire به انرويد 2.3 آپديت نميشود(1390/03/25)
    ديروز و در خبري که صفحه فيسبوک Desire شرکت HTC منتشر کرد اين کمپاني اعلام کرد که برنامه نويسان اين شرکت در حال اجراي پروژه اي هستند که ورژن 2.3 اندرويد را براي Desire به صورت غير رسمي ارايه دهند.
    بر اساس همين گزارش اين دستگاه رم کافي براي اجراي همزمان رابط کاربري HTC و ورژن جديد اندرويد ندارد و در صورت آپديت با مشکل جدي مواجه خواهد شد.
    آره GSMARENA هم خبرشو زده:

HTC Desire will not be updated to Gingerbread

Bad news HTC Desire owners, HTC has just announced it won’t update the original Desire with Android 2.3 Gingerbread due to insufficient memory. You are now stuck with Froyo forever.
    Ok, this forever thing is overrated, but you surely won’t get Gingerbread via the official channels on your Desire. Here is the official statement:
    "Our engineering teams have been working hard for the past few months to find a way to bring Gingerbread to the HTC Desire without compromising the HTC Sense experience you’ve come to expect from our phones. However, we’re sorry to announce that we’ve been forced to accept there isn’t enough memory to allow us both to bring Gingerbread and keep the HTC Sense experience on the HTC Desire. We’re sincerely sorry for the disappointment that this news may bring to some of you."
    So, those guys worked really hard for a few months but they came up with nothing. It seems running Gingerbread on the Desire will compromise the Sense experience.
    HTC Desire runs on a 1GHz processor, has 576MB RAM and 512MB ROM. HTC claims the memory is not enough. Well, HTC, the Wildfire S has a 600MHz CPU, 512MB RAM and 512MB ROM and it CAN RUN Gingerbread. Even though, the Desire has a higher resolution screen, it's still not enough to convince us HTC has done everything in its power.
    We are sorry, Desire users, but it seems you will need to upgrade with a newer device or get some unofficial Gingerbread ROM.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من دیزایرم رو به 2.2 ارتقا دادم ولی یه سری مشکل دارم . میخوام ریست فکتوری کنم . حالا دوباره آندرویدم به 2.1 برمیگرده اگه ریست کنم؟
    کلا چه چیزهایی پاک میشه؟ تمام نرم افزار ها؟ جی پی اس؟ دفترچه تلفن؟ مموری کارت؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

آپديت رسمي جينجر برد براي دزاير همين ماه مياد

HTC Desire Gingerbread update coming this month

The thrilling story of the Gingerbread update on the HTC Desire will come to an end this month. After announcing the update, then denying it and then announcing it will be made available and then finally revealing that there will be some cutbacks made to the Sense UI in order to fit it on the Desire, HTC today announced on their Facebook page that the update will be made available this month.

According to HTC, the testing on the device has gone well and that they will be able to roll out the update by the end of July. No exact dates were mentioned but considering there are just three more weeks left in this month, you won’t have to wait for long as long as HTC stays true to their word.

source:

کد:

کد:

6. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

بر اساس همين گزارش اين دستگاه رم کافي براي اجراي همزمان رابط کاربري HTC و ورژن جديد اندرويد ندارد و در صورت آپديت با مشکل جدي مواجه خواهد شد
    رم این گوشی که خیلی زیاد بود. 576 مگابایت رم داره. کامپیوتر منم اینقدر رم نداره شوخی کردما نخندین بهم

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

الان گوشی Wildfire s با 512 مگابایت رم سیستم عامل اندروید 2,3 داره و کار هم میکنه. چطور این نمیتونه داشته باشه؟ کسی امتحان کرده؟

8. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.میشه یکی از دوستان توضیح بده چطور میشه از این گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و به اینترنت وصل شد؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه metaler-soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

آقا من گوشیمو به اندروید 2.3 آپگرید کردم به این صورت که گوشیم 2.2 بود با Unrevoked روت کردمش ، تو ریکاوری از گوشیم بکاپ گرفتم بعد از سایت Developer.htc.com اولین لینک رو که زده Android 2.3 (Gingerbread) Upgrade for HTC Desire دانلود کردم و بعد با این فایل گوشیمو آپگرید کردم حالا مشکلی که پیدا شد اینه که گوشیم روت نیست ، به ریکاوری دسترسی ندارم ، نمیتونم گوشیمو برگردونم به حالت قبل توسط بکاپی که گرفتم
    تازه تو این ورژن جدید Wifi کار نمیکنه
    آقا من تست کردم حالا یکی پیدا شه بگه من چه خاکی تو سرم کنم که برگرده
    یکی کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممککککککککککککک کککک کنههههههههههههههههههههههه ه :((((((((

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دیروز گوشیم به طور خودکار car mode 'ش فعال شده و توی تنظیمات جایی رو پیدا نکردم که غیر فعالش کنم .

ورژنش هم فوریو فارسی 1.2

ممنون میشم راهنمایی کنید .

یکی از دوستان گفتش :

دکمه سرچ رو بزن و Car Panel رو تایپ کن.

ولی من چیزی پیدا نکردم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •