تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 296 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در مورد بازیکن مطمئن باش چند بازیکن خوب بهت میدم من دفاع وسط ها و هافبکهای گوشه خوب زیادی دارم. ولی تازه من دروگبا رو هم می خوام
    میگم چه طوره هر کسی یه بازیکن آزاد از لیگهای دیگه همین الان بتونه بخره؟توی واقعیت هم میشه بازیکنان آزاد که باشگاه ندارند رو هر موقع بخری.مثلا بازیکنان آسیایی که بیشترشون باشگاه ندارند یا بازیکنانی مثل آدریانو که باشگاه ندارن.حسین نظرت چیه؟

وحید جان حداقل تا هفته هفتم هشتم صبر کن تا درمورد سختی بازی با بچه ها به یک جمع بندی برسیم اونوقت من با توجه به نظر بچه ها آپشن فایل مسابقات رو تعدیل نهایی میکنم همینطور بازیکنان لیگهای دیگه رو تا با لیگ ما یکسان بشن و در همین زمان اگه همه اکثر بچه ها موافق بودن میتونیم اینکار رو انجام بدیم .
    باید همه تغییرات رو یکجا انجام بدیم تا هر دفه یک آپشن فایل جدید درست نکنیم بچه ها سرعت اینترنتشون کمه هر بار اذیت میشن که یک آپشن فایل جدید رو دانلود کن علاوه بر این بچه ها دچار سردرگمی میشن . الان لیگ به یک ثبات نسبی رسید پس اگه ممکنه تا هفته هفتم یا هشتم صبر کن .
    اینو هم در نظر داشته باش که قدرت بازیکنان تیمهای دیگه رو هم تعدیل میکنیم پس انتظار نداشته باش بازیکنی مثل مسی بیشتر توانییهاش بالای 90 باشه . از اونم 10 واحد کم میشه که البته با این کاهش بازم بهترین بازیکن جهان باقی میمونه چون اگه 10 واحد ازش کم کنیم بازم میانگین تواناییهاش از تمام بازیکنان لیگ خودمون بالاتره .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسين جان من ميگم ليگ بعدي را گلچيني از تيم هاي قوي ليگهاي مختلف كنيم هم بازي سخت تر ميشه و هم ميتونيم با تعداد نفرات بيشتري ليگ را دنبال كنيم ؟؟؟
    نودم كه شروع شد !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فعلا بازی نداریم تا فردا بعد از ظهر که نوبت آرمینه . الان میتونیم در مورد ایده های بچه ها صحبت کنیم . من تمام ایده ها رو جمع بندی میکنم و به رای میذارم رای اکثریت به هر کدوم از نظرات تصویب میشه .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو هم در نظر داشته باش که قدرت بازیکنان تیمهای دیگه رو هم تعدیل میکنیم پس انتظار نداشته باش بازیکنی مثل مسی بیشتر توانییهاش بالای 90 باشه . از اونم 10 واحد کم میشه که البته با این کاهش بازم بهترین بازیکن جهان باقی میمونه چون اگه 10 واحد ازش کم کنیم بازم میانگین تواناییهاش از تمام بازیکنان لیگ خودمون بالاتره .
    اینجوری که حال نمیده.مثلا اگه همه ی تیم ها یه ستاره جدید جذب کنن که مثل بازیکنای خودشون باشه نقل و انتقالات دیگه هیچ جذابیتی نداره.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام.حسابی جمعمون جمه ها.بچه ها واقعا رونی الان سه جلسه محرومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
    اینجوری که حال نمیده.مثلا اگه همه ی تیم ها یه ستاره جدید جذب کنن که مثل بازیکنای خودشون باشه نقل و انتقالات دیگه هیچ جذابیتی نداره.
    خب اونجوری هم که کم نشه دوباره میایم سر جای اولمون.دوباره بازیکنان ستاره یه تنه یه تیم رو لوله میکنن.این که نشد بازی.یاد فوتبالیستها افتادم!
    راستی حسین جان تسلیت میگم!اما مطمئن باش باخت آخرت نیست...
    Last edited by mohammad_87; 08-02-2010 at 23:42.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه عادل جان اینجوری فکر نکن که بازیکنای دیگه هم قدرت بازیکنای خودمون هستن اگه از این بازیکنان 10 واحد کم بشه بازم برای خودشون غولی هستن :
    مسی
    رونالدو
    پاتو
    کاکا
    بوفون
    اگرو
    ژاوی
    و ...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

رونی بازی با هول سیتی،ولور همپتون و استوک سیتی رو از دست داد و بازی چهارم که با اورتون هست در میدان خواهد بود!قابل توجه آقا وحید...
    راستی حسین از کجا میفهمی در یک هفته کدوم تیم اول بازی داره؟به ترتیب شماره های تیمهاست؟(همون 1 تا 6)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها من به دلایل زیر میگم سخت بودن بازیها و لیگ , مسابقات لیگ رو بسیار جذاب و قشنگ تر میکنه :
    1- بچه ها برای تقویت تیمشون از طریق جذب بازیکنان جدید انگیزه پیدا میکنن . در صورتیکه بازیها آسون باشه دیگه دلیلی وجود نداره که به فکر تقویت تیم باشیم .
    2- اگه بازیها آسون باشه بچه ها بجای اینکه از فکرشون استفاده کنن و به تاکتیکها و تعویض های کارآمد روی بیارن فقط با یک بازیکن سرعتی توپو میگیرن و تا دم دروازه حریف جلو میرن یا با شوتهای سهمگین از فواصل دور راحت دروازه حریفان رو باز میکنن این نشد بازی .
    3- اگه بازیها سخت باشه بچه ها در حین بازی استرس یک مسابقه واقعی رو دارن چون نمیدون آخر مسابقه برتده هستن یا بازنده بنابراین این مساله شدیدا هیجان بازیها رو بالا میبره .
    4- با سخت بودن لیگ رقابتها هم نزدیکتر و نفس گیر تر میشه و حریفان دیگه دست و پا بسته و از قبل باخته نیستن .
    سختی بازیها مزایای دیگه ای هم داره که الان حضور ذهن ندارم
    اما سختی بازی نباید به حدی باشه که بچه ها از این مسابقات زده بشن .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

رونی بازی با هول سیتی،ولور همپتون و استوک سیتی رو از دست داد و بازی چهارم که با اورتون هست در میدان خواهد بود!قابل توجه آقا وحید...
    راستی حسین از کجا میفهمی در یک هفته کدوم تیم اول بازی داره؟به ترتیب شماره های تیمهاست؟(همون 1 تا 6)

من از طریق کیت سرور زمان مسابقات رو یک دقیقه میکنم و بعد یکی یکی مسابقات رو رد میکنم . هوش رو داری محمد .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من از طریق کیت سرور زمان مسابقات رو یک دقیقه میکنم و بعد یکی یکی مسابقات رو رد میکنم . هوش رو داری محمد .
    بابا اینشتاین...

2- اگه بازیها آسون باشه بچه ها بجای اینکه از فکرشون استفاده کنن و به تاکتیکها و تعویض های کارآمد روی بیارن فقط با یک بازیکن سرعتی توپو میگیرن و تا دم دروازه حریف جلو میرن یا با شوتهای سهمگین از فواصل دور راحت دروازه حریفان رو باز میکنن این نشد بازی .
    پحسین جان به نکات خوبی اشاره کردی.اما این دومی دقیقا همون حرف منه.یعنی منم با نظراتت موافقم.فقط انگار یه چیزی کم داره بازیها.نمی دونم چجوری بگم ولی وقتی من بازی میکنم احتمال گل زدنم بیش از اندازه پایینه.شاید این فقط یه احساس باشه.چون بد نتیجه نگرفتم.ولی اون قدرت منچستر حداقل توی مهاجمان نیست.(نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه...)
    Last edited by mohammad_87; 09-02-2010 at 00:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •